18 Feiten over Nina Dobrev en haar vampierdagboeken Costars BTS

Inhoudsopgave:

18 Feiten over Nina Dobrev en haar vampierdagboeken Costars BTS
18 Feiten over Nina Dobrev en haar vampierdagboeken Costars BTS
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat het meer dan tien jaar geleden is dat The Vampire Diaries in de lucht kwam. De CW-serie werd al snel een hit die sterren maakte van Nina Dobrev en de rest van de cast. Acht seizoenen lang waren fans geboeid door de wendingen, donkere humor, hete romances en wilde actie van de show. Het bracht twee spin-offs voort, maar de originele TVD is nog steeds de beste van het stel. Gezien al zijn leuke capriolen op het scherm, is het geen schok dat er achter de schermen ook spannende dingen aan de hand waren.

Van verrassende connecties met elkaar tot een aantal andere interessante stukjes, er is een aantal unieke weetjes over de TVD-cast. Dobrev krijgt het beste van ze, maar haar co-sterren hebben ook een aantal interessante details. Ze konden het goed met elkaar vinden (zie de talloze romances buiten het scherm), maar er zijn nog steeds enkele weetjes die fans misschien niet weten. Hier zijn 18 feiten over Dobrev en haar TVD-medesterren die de show alleen maar opvallender maken.

18 Ian wilde dat Damon echt werd vermoord omdat hij er een hekel aan had om de goede man te zijn

Een belangrijke verhaallijn is een jacht op een vampierremedie, die uiteindelijk naar Katherine gaat. Maar als Ian Somerhalder zijn zin had gekregen, zou dit een manier zijn geweest om Damon af te schrijven. Somerhalder had aangedrongen op de dood van Damon, omdat hij liever had dat hij een slechterik was.

Het plan zou zijn geweest dat Damon de remedie zou krijgen en misschien daarna zou sterven. Maar toen fans dat plot ontdekten, werd het gewijzigd en bleef Damon de rest van de serie hangen.

17 Nina en Ian waren niet het enige echte koppel achter de schermen, Candice en Zach waren ook iets IRL

Het is bekend hoe Nina Dobrev en Ian Somerhalder een echt stel waren, uit elkaar gingen, maar een stel op het scherm bleven spelen. Maar ze waren niet de enige romance op de set voor TVD. Candice Accola en Zach Roerig gingen uit net zoals hun personages deden.

Ook was Paul Wesley vóór de serie getrouwd met Torrey Devito. Na hun scheiding ging Wesley een tijdje uit met Phoebe Tonkin.

16 Elena en Damon werden nooit verondersteld een koppel te zijn, maar hun chemie was te moeilijk om te negeren

Het oorspronkelijke idee voor de serie was dat Elena en Stefan een serieus stel zouden zijn. Toch was de chemie tussen Dobrev en Somerhalder te veel voor de schrijvers om te negeren. Het was echter nooit de bedoeling dat ze een stel zouden worden, aangezien Somerhalder wilde dat Damon een slechterik zou blijven.

Julie Plec dacht hoogstens dat ze een paar seizoenen konden wachten op een Damon-Elena-relatie. In plaats daarvan werd het gepusht om een centraal onderdeel van de serie te worden.

15 Nina draagt nephaar als ze Katherine speelt (en af en toe ook Elena)

Je zou denken dat Nina Dobrev niet veel hoeft te doen om Katherine te spelen. Het punt is tenslotte dat Elena en Katherine dubbelgangers zijn. De realiteit is dat Katherine's lange en weelderige krullen anders zijn dan het van nature steil haar van Dobrev.

Dus voor bijna elke scène als Katherine draagt Dobrev eigenlijk een pruik die er bijna precies uitziet als haar echte haar. Ze droeg ook een pruik voor sommige Elena-scènes, dus Dobrev liet haar echte haar zelden zien in de show.

14 Candice King's echte zwangerschap moest in de show worden geschreven

Een grote wending in de show was toen Caroline merkte dat ze de eerste vampier was die zwanger werd. Het was een draai die door het echte leven werd geduwd, zoals Candice King in 2015 had verwacht. Omdat het niet zou werken om haar een tijdje uit de show te schrijven, moesten ze het inpassen.

De gekke verklaring was dat Caroline de tweeling van de overleden vrouw van Alaric kreeg om hen te redden. Zelfs voor deze show was dat een wild verhaal.

13 Nina Dobrev houdt van aardbeien, dus werden ze een handtekening voor Katherine

Een terugkerend contact met Katherine is haar liefde voor aardbeien. Op de dvd-audiocommentaar van de show werd uitgelegd dat Dobrev tussen de opnames door aan het snacken was, en de producenten vonden het geweldig hoe ze het deed.

Dobrev geeft toe dat hij in het echte leven van het fruit hield, en dat hielp bij het creëren van een van Katherine's kenmerkende accenten.

12 Paul Wesley gelooft wel in het bovennatuurlijke

Hoewel 'vampieren' in de titel staan, gebruikte de serie zowat elk ander bovennatuurlijk ding dat je maar kunt bedenken. Weerwolven, geesten, demonen en meer zouden tijdens zijn vlucht verschijnen. Het blijkt dat Paul Wesley meer open stond voor het bovennatuurlijke dan zijn castleden.

Wesley beweert zelfs ooit als kind een geest te hebben gezien toen zijn familie een huis huurde in Rhode Island. Geen wonder dat hij al deze rare dingen kon accepteren.

11 Die ene keer dat de helft van de vrouwelijke cast werd gearresteerd voor openbare verstoring tijdens een fotoshoot

Dit is een zeldzaam geval van een show die het niet erg vindt dat zijn sterren in de problemen komen met de wet. In 2009 deden Nina Dobrev, Kayla Ewell, Krystal Vayda, Sara Canning en Candice Accola een buitenfotoshoot om de première van de show te promoten.

Klachten van chauffeurs over de groep leidden ertoe dat ze werden gearresteerd wegens openbare orde. De meiden lachten letterlijk door hun mugshots heen omdat het de serie niet al te veel beïnvloedde.

10 Steven R. McQueen is ouder dan zijn grote zus in de show

De vroege plots van de show draaiden om Elena die haar jongere broer Jeremy hielp opvoeden. Jeremy heeft veel meegemaakt (inclusief terugkomen uit de dood) om in de loop van de serie volwassen te worden. In werkelijkheid was hij volwassener dan zijn 'zus'.

In het echte leven is McQueen zes maanden ouder dan Nina Dobrev, terwijl Jeremy een paar jaar jonger zou zijn dan Elena.

9 Elena werd bijna gespeeld door de echte dubbelganger van Nina Dobrev

Vóór Nina Dobrev keken de producenten naar verschillende actrices, veel blonde zoals Elena in de boeken. Ashley Tisdale kreeg de rol aangeboden, maar wees deze af. Een belangrijke kandidaat was Alexandra Chando, die een opvallende gelijkenis vertoont met Dobrev.

Toen Dobrev de show verliet, drongen sommige fans zelfs aan op Chando om Elena over te nemen. Chando zou in het laatste seizoen van de show verschijnen als een ander personage.

8 Dobrev en Paul Wesley konden het in het begin niet goed met elkaar vinden

Een sleutelwoord in de show is de liefdesdriehoek van Elena, Damon en Stefan. Elena en Stefan waren aanvankelijk close, wat ironisch is gezien het feit dat Nina Dobrev en Paul Wesley toegeven dat ze het in het begin niet goed met elkaar konden vinden. De twee lachten om mensen die zich hen samen voorstelden toen ze elkaar 'verachtten'.

Natuurlijk zijn ze daar overheen gekomen om goed samen te werken, maar Dobrev merkt de ironie op hoe ze in het echte leven met Ian Somerhalder uitging, terwijl ze de 'goede' Salvatore-broer niet mocht.

7 Dobrev zorgde ervoor dat Katherine langer bleef om fans te geven wat ze wilden

Aanvankelijk zou Katherine Pierce maar een paar afleveringen hebben en dan vermoord worden. Het publiek werd echter verliefd op Nina Dobrev's uitvoering van deze dodelijke vampier.

Dus ondanks verschillende pogingen bleef Katherine terugkomen (op een gegeven moment nam ze Elena's lichaam over) en werd ze een veel kritischer personage dan gepland.

6 The Salvatore Brothers zijn ook regisseurs van de show

Het is gemeengoed geworden dat acteurs in CW-shows ook hun best doen om te regisseren. Op TVD zijn zowel Paul Wesley als Ian Somerhalder achter de camera gestapt. Somerhalder regisseerde drie afleveringen en was tevens producer voor het laatste seizoen.

Wesley regisseerde vijf afleveringen en ook voor de spin-off Legacies. Naast knappe acteurs zijn het tweetal capabele regisseurs.

5 De helft van de mannelijke cast deed auditie voor Damon

Het is moeilijk om je iemand anders voor te stellen dan Ian Somerhalder als de smeulende Damon. Toevallig deden verschillende mannelijke sterren auditie voor de rol. Michael Trevino, Zach Roerig en zelfs Paul Wesley probeerden allemaal voor de rol.

Ook in de running waren David Gallagher en toekomstige Arrow-ster Stephen Amell. Het is fascinerend hoe Somerhalder samen speelde met drie jongens die bijna zijn rol kregen.

4 Nina's professionele gymnastiekcarrière hielp haar met haar stuntwerk

In één aflevering doet Elena een handstand en een perfecte splitsing tijdens een schoolfeest. Het was namelijk geen dubbelganger maar Nina Dobrev zelf. Ze vertegenwoordigde Canada in de Junior en Senior Wereldkampioenschappen als turnster.

Ze was er goed in, maar besloot in plaats daarvan te gaan acteren. Het is geen wonder dat Dobrev tijdens de show haar oude vaardigheden voor stunts gebruikte.

3 Nina Dobrev werd bijna niet gecast omdat ze brunette was

Nina Dobrev maakte graag grapjes over het feit dat ze bijna haar eerste auditie had gebombardeerd. Maar dat was niet haar enige uitdaging om de rol te winnen. In de boeken is Elena blond en keken de producers naar verschillende actrices met die kleur haar.

Ze hielden van Dobrev en realiseerden zich dat het verven van haar haar er niet goed uit zou zien. In het begin waren boekenfans niet blij met een brunette Elena, maar Dobrev's uitstekende optreden overtuigde hen om te bewijzen dat je niet aan de boeken gebonden hoeft te zijn.

2 Het duurde ongeveer 3 uur per aflevering om de Vampire Faces te maken

TVD had geen flitsend budget voor speciale effecten, en fans gaan ervan uit dat de "vamp-gezichten" gewoon make-up waren. De realiteit is dat de acteurs wat CGI moesten verdragen om de zwarte ogen en aderen die eruit springen er echt uit te laten zien.

Elke acteur had stippen op hun gezicht om mee te gaan met de hoektanden en contactlenzen. Dit heeft hun functies "in kaart gebracht" voor het effectenteam. In totaal kostte het minstens drie uur per aflevering om elke vampier tot leven te brengen.

1 De acteurs waren erg blij toen showrunners de scènes sneden waar ze moesten worden opgehangen door draden

Pilot-afleveringen bevatten vaak dingen die nooit in de reguliere serie worden gebruikt. TVD was zo toen de piloot Stefan in een vogel liet veranderen. Voor een vechtscène vlogen Damon en Stefan letterlijk rond terwijl ze elkaar sloegen, wat veel draadwerk vergde.

Toen de show werd opgepakt, werd dat geschrapt om de serie meer geaard te maken. De acteurs lieten dat deel van het filmen graag achterwege.

Aanbevolen: