20 Achter de schermen foto's die vampierdagboeken verpesten

Inhoudsopgave:

20 Achter de schermen foto's die vampierdagboeken verpesten
20 Achter de schermen foto's die vampierdagboeken verpesten
Anonim

The Vampire Diaries is een bovennatuurlijke televisieshow die losjes is gebaseerd op de boekenreeks van L. J. Smith. De show werd acht seizoenen uitgezonden en omvatte 171 afleveringen. Op het moment van de première trok The Vampire Diaries het grootste publiek voor de première van The CW van alle series sinds de start van het netwerk in 2006, en het bleef sterk gedurende de hele show.

The Vampire Diaries bracht ons personages die velen van ons herkennen, zoals Elena Gilbert, Stefan Salvatore en Damon Salvatore. Nina Dobrev, die Elena Gilbert speelde, verbaasde het publiek met haar geweldige acteervaardigheden toen ze tijdens de show twee extra personages speelde, Katherine Pierce en Amara.

De show kan tijdens het kijken zo echt lijken dat het raar is om aan de acteurs buiten hun personage te denken. Hier zijn 20 foto's achter de schermen die Vampire Diaries verpesten.

20 Wat is mijn lijn ook alweer?

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl je gefixeerd bent op een aflevering van The Vampire Diaries, meegezogen in de wereld van vampiers, weerwolven en heksen, denk je niet aan het feit dat alles wat ze zeggen is onthouden voor de scène in kwestie. Maar elk castlid heeft zijn eigen regels waar ze naar leven tijdens het filmen en zelfs lezen tussen de opnamescènes door.

19 Twee hoofden zijn beter dan één

Afbeelding
Afbeelding

Als je de persoon naast Nina Dobrev niet herkent, komt dat omdat ze aan de andere kant van de camera's zit. Julie Plec is de co-creator van zowel The Vampire Diaries als The Originals, en zonder haar zouden we deze geweldige verhaallijnen niet hebben. Kun je je voorstellen dat ze met Nina of Ian aan het rondsnuffelen is?

18 Broederliefde

Afbeelding
Afbeelding

Als je nog nooit een aflevering van The Vampire Diaries hebt gezien, zie je waarschijnlijk niets mis met deze foto. Degenen die leven of sterven door de gebroeders Salvatore weten dat deze twee nooit zo plezier hebben als de camera's aan staan. De haat-liefdeverhouding tussen Stephan en Damon is een van de relaties die fans het leukst vinden!

17 Voor beter of slechter

Afbeelding
Afbeelding

De bruiloft van Alaric en Jo was allesbehalve gelukkig. Dus het zien van deze foto achter de schermen van Alaric, Jo en Damon met een glimlach op hun gezicht verpest de aflevering een beetje. Zonder al te veel details weg te geven, was deze aflevering bloederig en veranderde het hele traject van de show die vooruit ging. Dit mag je zeker niet missen!

16 Welkom bij mijn kist

Afbeelding
Afbeelding

Het is altijd leuk om foto's te zien van de bende die aan het dollen is, ook al is het zo anders dan het normale gedrag van de cast tijdens het filmen. De reden waarom Elena Gilbert in deze kist zit, is nogal triest, dus ik kan me een beetje komische opluchting voorstellen als de camera's uit zijn om het moreel hoog te houden.

15 De ongelooflijke vampier

Afbeelding
Afbeelding

De reden voor de cadeautjes en het decor van de superhelden is omdat het de laatste opnamedag was voor Steven R. McQueen, die Elena's kleine broertje Jeremy speelt. Jeremy werd ook een vampierjager naarmate de show vorderde. Het is geweldig dat ze de tijd konden nemen om zijn prestaties te vieren!

14 De acteur wordt de regisseur

Afbeelding
Afbeelding

Paul Wesley speelde niet alleen de rol van Stefan Salvatore, maar regisseerde ook vijf afleveringen van The Vampire Diaries. Hij is ook meer gaan regisseren in andere shows. Het is raar om te bedenken dat de man die we voor de camera kennen als liefhebbende vampier Stefan, ook werk achter de camera doet.

13 Geen gekkigheid

Afbeelding
Afbeelding

Malachi "Kai" Parker, die wordt gespeeld door Chris Wood, is eigenlijk een antagonist voor het grootste deel van de show. Dus om Kai en Damon te zien rommelen, is een beetje een schok voor de meeste fans. En als je naar de klepel kijkt, zie je dat Ian Somerhalder eigenlijk de regisseur was voor deze aflevering!

12 Op je plek

Afbeelding
Afbeelding

Het is gemakkelijk om te vergeten dat de acteurs veel meer doen dan alleen hun uit het hoofd geleerde regels opzeggen. Alles is tot in detail uitgewerkt, tot aan waar je staat of voeten of hoe je zit, zoals je kunt zien aan de tape op de grond. Kun je je voorstellen dat je regels reciteert en naar een bepaald gebied gaat terwijl je je natuurlijk gedraagt?

11 The Making Of Vampire Eyes

Afbeelding
Afbeelding

De speciale effecten op The Vampire Diaries zijn geweldig. En dat zouden ze ook moeten zijn, omdat ze zoveel fictieve mensen uitbeelden. Als een vampier bloed wil, lopen er aderen uit hun ogen en dat is eigenlijk super eng. Het kost veel werk achter de schermen om dit effect te creëren, zoals je op deze foto kunt zien.

10 Een beetje naar links

Afbeelding
Afbeelding

Ze laten het er zo gemakkelijk en vloeiend uitzien, maar geen enkele scène is zonder intensieve voorbereiding. Elena kan niet zomaar naar Damon lopen en met hem praten. Haar haar moet in de juiste positie zitten en zijn shirt mag niet misstaan. Hoewel het hard werken is, is het eindproduct zeker geweldig!

9 Beste vrienden voor altijd

Afbeelding
Afbeelding

Als fan van The Vampire Diaries die de show meer dan eens heeft bekeken, vind ik deze foto een beetje verkeerd. Damon Salvatore, Katherine Pierce en Pearl Zhu hadden het grootste deel van de show geen vriendschappelijke relatie. Ook werpt de oudere kleding met nieuwe jassen me een beetje af!

8 Slaapfeestje

Afbeelding
Afbeelding

Herkent iemand deze kamer? Dit is de slaapkamer van Damon Salvatore en er zijn hier en in de rest van het huis van Salvatore veel scènes opgenomen. De reden voor dit geïmproviseerde slaapfeestje is dat dit de dag was waarop ze de allerlaatste scène in Damons slaapkamer opnamen! Tot ziens, Salvatore huis!

7 Ik werd zo wakker

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs als je een aflevering bekijkt van iemand die net wakker wordt of vies is van het sporten, zijn hun haar en make-up vakkundig aangebracht om ze er op een bepaalde manier uit te laten zien. Nina Dobrev en Matt Davis geven ons een kijkje achter het proces op deze foto en hoeveel het kost om ze er perfect uit te laten zien.

6 Familiereünie

Afbeelding
Afbeelding

Heeft iemand anders tranen als ze naar deze foto kijken? Deze foto is gemaakt tijdens het filmen van de allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries. Elena's ouders stierven voordat de show begon, en waren eigenlijk een groot deel van Elena's ontmoeting met Stefan. De laatste aflevering was geweldig en maakte de show echt compleet.

5 Trick Or Treat

Afbeelding
Afbeelding

In deze aflevering woont de bende een Halloween-feest bij als het een beetje gek wordt. Op deze foto hebben we Kayla Ewell die Vicki Donovan speelt, samen met Steven R. McQueen en Nina Dobrev die Elena en Jeremy Gilbert spelen. Vicki probeert Jeremy en Elena aan te vallen in deze aflevering, dus het is een beetje raar om ze samen gelukkig te zien.

4 En actie

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt alsof Nina het leuk vindt om gek te doen als de camera's worden uitgeschakeld, wat leuk is om te zien. We hebben ook gezien dat de castleden achter de camera's wat inspraak lijken te hebben, zoals we hebben gezien bij het regisseren van een aflevering of het brainstormen met Julie. De castleden kunnen het echt allemaal!

3 Is dat mijn huis?

Afbeelding
Afbeelding

Het spookachtige en intimiderende Salvatore-huis is niet echt spookachtig! Op deze foto hebben we Michael Travino die Tyler Lockwood speelt, en Kevin Williamson, een van de makers van The Vampire Diaries. Ook al kun je het misschien niet zien, ze staan in werkelijkheid buiten het huis van Salvatore.

2 Als er een heks is, is er een manier

Afbeelding
Afbeelding

In de laatste paar seizoenen van The Vampire Diaries wordt Bonnie gedwongen op te treden in Elena's afwezigheid. Hier zien we een kijkje achter de schermen van Kat Graham tijdens het filmen. Zoals je kunt zien, zijn het niet allemaal regenbogen en vlinders. Er zijn een aantal moeilijke en emotionele scènes in deze show en er zijn geweldige acteurs voor nodig om het voor elkaar te krijgen.

1 It's A Wrap

Afbeelding
Afbeelding

En zomaar, The Vampire Diaries is voorbij! Ik weet zeker dat het een bitterzoet moment was, maar zoals we zagen aan deze foto's achter de schermen, waren er veel gelukkige tijden achter de camera's. En deze taart is zo'n coole manier om de cast en crew op pad te sturen!

Aanbevolen: