15 Dingen over Rachel en Monica's vriendschap die nergens op slaan

Inhoudsopgave:

15 Dingen over Rachel en Monica's vriendschap die nergens op slaan
15 Dingen over Rachel en Monica's vriendschap die nergens op slaan
Anonim

Rachel Green is een van de meest sympathieke personages uit de show Friends. Ze wordt gespeeld door Jennifer Aniston. Het personage van Rachel Green is een mooie jonge vrouw die behoorlijk verwend opgroeit door haar ouders. Als volwassene moet ze door het leven als een onafhankelijke vrouw die niet afhankelijk is van de hulp van haar familie. Ross Geller is haar grootste liefdesbelang en hij is de persoon met wie ze uiteindelijk een kind deelt.

Monica Geller is een ander personage uit Friends dat alom wordt aanbeden. Ze wordt gespeeld door Courteney Cox. Het personage van Monica Geller is een beeldschone jonge vrouw die worstelt met dwangmatige reinheid en een verlangen om een gezin te stichten. Ze is getrouwd met Chandler Bing nadat ze geprobeerd heeft om met een paar andere mannen in New York City te daten.

De karakters van Rachel Green en Monica Geller zouden beste vrienden zijn, maar soms lijken ze meer op vijanden.

15 Rachel heeft Monica niet uitgenodigd voor haar huwelijk met Barry

vrienden
vrienden

Als Rachel en Monica zulke goede vrienden waren, waarom was Monica dan niet uitgenodigd op Rachels bruiloft met Barry? Het lijkt heel vreemd dat Monica niet was uitgenodigd. In de allereerste aflevering van de show maakten we kennis met Rachel toen ze ademloos het café binnenkwam nadat ze haar huwelijksceremonie met Barry had verlaten.

14 Monica geeft er niet om om de relatie tussen Ross en Rachel te helpen herstellen

Ross en Rachel
Ross en Rachel

Ross en Rachel hebben een zeer interessante relatie met veel ups en downs. Monica is de zus van Ross en de beste vriendin van Rachel, dus het zou logisch zijn als ze zou proberen positief in te grijpen en de relatie zoveel mogelijk te helpen. Om de een of andere reden doet ze dat nooit echt.

13 Rachel vertelde Phoebe dat ze zwanger was voordat ze Monica vertelde

vrienden
vrienden

Als mensen opwindend nieuws hebben, zijn de eerste mensen die ze bellen degenen die het dichtst bij hen staan. Daarom is het heel interessant dat Rachel Phoebe vertelde over haar zwangerschap voordat ze Monica vertelde. Meestal vertellen mensen hun beste vriend eerst spannend nieuws, maar dat was hier niet het geval.

12 Monica vertelt Rachel niet wanneer ze met Chandler begint te daten

vrienden
vrienden

Toen Monica met Chandler begon te daten, vertelde ze het niet aan Rachel of iemand anders in hun vriendenkring. Het lijkt heel vreemd dat ze Rachel deze informatie niet vertrouwde, aangezien Rachel haar beste vriend voor het leven zou moeten zijn. Beste vrienden vertellen elkaar altijd met wie ze aan het daten zijn.

11 Rachel stal Monica's babynaamidee

rachel groen
rachel groen

Rachel kon geen babynaam voor haar dochter bedenken, dus stal ze Monica's babynaamidee! Dit lijkt super louche en verkeerd. Rachel had gewoon de tijd moeten nemen om te brainstormen en helemaal alleen een naam voor haar dochter te bedenken. Ze had creatief de tijd kunnen nemen om iets te bedenken.

10 Monica sprak niet voor de bruiloft van Ross en Emily namens Rachel

Ross en Emily's bruiloft
Ross en Emily's bruiloft

Monica wist dat de bruiloft van Ross en Emily niet had mogen doorgaan. Ze was zich volledig bewust van Rachels gevoelens voor Ross en ze wist dat Ross niet de juiste keuze maakte door bij Emily te zijn, maar ze sprak er nooit over of zei er iets over. Als zus van Ross had haar mening invloedrijk kunnen zijn.

9 Rachel gaat uit met Jean-Claude Van Damme, wetende dat Monica hem leuk vindt

Jean Claude Van Damme
Jean Claude Van Damme

Rachel stemde ermee in om uit te gaan met een man waar Monica gevoelens voor had. Echte vrienden doen dit soort dingen nooit in de war. Het druist volledig in tegen de meisjescode. Echte vrienden zouden nooit achter een man aan gaan waarvan ze weten dat hun beste vriend verliefd is! Het is gewoon verkeerd!

8 Monica flipt wanneer Rachel het appartement probeert te organiseren

monica
monica

In plaats van blij en dankbaar te zijn dat Rachel bereid was te helpen met het schoonmaken en organiseren van het appartement, raakte Monica echt overstuur. Ze is erg nitpicky en bijzonder als het gaat om de manier waarop ze dingen graag opgeruimd en georganiseerd heeft, en het maakte haar van streek om te zien hoe Rachel de dingen deed.

7 Rachel kuste Ross tijdens Monica's verloving

Rachel kuste Ross
Rachel kuste Ross

Monica's verlovingsdag had helemaal over haar moeten gaan. De aandacht had volledig op Monica moeten liggen die voor de eerste keer ooit werd voorgesteld! Helaas was dat niet het geval. Monica ontdekte uiteindelijk dat Rachel en Ross aan het zoenen waren en het stal haar donder volledig. Monica wilde minstens één dag hebben die helemaal over haarzelf ging.

6 Rachel kuste Chandler, ook al WIST ze dat Monica hem leuk vond

vrienden
vrienden

In een flashback-aflevering konden we zien dat Rachel Chandler op een feestje kuste, hoewel ze wist dat Monica hem op dat moment leuk vond. Nogmaals, deze vrienden gingen door en braken de meisjescode door achter een man aan te gaan waar een van haar vrienden verliefd op was of gevoelens voor had.

5 Rachel was niet de beste kamergenoot van Monica

vrienden
vrienden

Laten we eerlijk zijn… Rachel en Monica waren geen geweldige huisgenoten. Monica was altijd het type persoon dat van alles schoon en helemaal op orde hield. Rachel lijkt daar nooit super respectvol voor te zijn. Deze twee jonge vrouwen waren op zoveel manieren zo verschillend en ze werden uiteindelijk niet de beste kamergenoten voor elkaar.

4 Monica schreeuwde tegen Rachel omdat ze faalde bij Trivia

vrienden
vrienden

De inzet was hoog tijdens een trivia-spel in het appartement. Het was Monica en Rachel tegen Chandler en Joey. Als de meisjes het spelletje trivia verloren, moesten ze hun appartement aan de jongens afstaan. Het is voor ons logisch waarom de spanningen op dat moment zo hoog waren tussen de meisjes.

3 Rachel en Monica hebben behoorlijk gevochten over de verhuizing van Rachel

vrienden
vrienden

Toen Rachel moest verhuizen zodat Monica het appartement voor haarzelf en Chandler kon hebben, kregen de twee meisjes behoorlijk ruzie met elkaar. Ze maakten ruzie in het bijzijn van Phoebe en gaven elkaar behoorlijk lage klappen. Ze bekritiseerden elkaar nogal.

2 Monica en Rachel hadden ruzie met elkaar voor dokters op een dubbele date

Vrienden
Vrienden

Twee knappe dokters kwamen overeen om op een dubbele date te gaan met Rachel en Monica. Rachel en Monica hadden ze ontmoet in het ziekenhuis! De dubbele date zou waarschijnlijk goed zijn verlopen als Rachel en Monica niet met elkaar begonnen te kibbelen in de keuken terwijl de mannen in de kamer ernaast waren.

1 Rachel en Monica hebben fysiek gevochten, Phoebe achterlatend om ze uit elkaar te halen

vrienden
vrienden

Rachel en Monica kregen op een gegeven moment een fysiek gevecht met elkaar. Phoebe was in de kamer en ze moest ingrijpen! Ze probeerde Rachel en Monica uit elkaar te halen. De meeste vrienden vechten af en toe, maar hun gevechten worden uiteindelijk niet fysiek, zoals deze deed.

Aanbevolen: