20 dingen over de jongens die nergens op slaan

Inhoudsopgave:

20 dingen over de jongens die nergens op slaan
20 dingen over de jongens die nergens op slaan
Anonim

The Boys is absoluut een van Amazon Prime's grootste doorbraak-blockbusters van 2019, zo niet de grootste. Het is een show met een geweldig uitgangspunt: wat als superhelden echt waren, maar net gewone mensen waren en in de echte wereld leefden? Het zijn geen kruisvaarders met caps of maskers, met verborgen identiteiten, maar eerder het tegenovergestelde: ze leven en ademen de echte wereld en zuigen de aandacht op.

De show maakt een geweldig statement over het kwaad waartoe superhelden in staat zijn, zelfs als ze zogenaamd de goeden zijn. Het is gebaseerd op een donker stripboek van Garth Ennis en Darick Robertson, waarvan 72 nummers in druk zijn.

Met veel bronmateriaal om mee te werken, zijn er een paar dingen in het eerste seizoen van The Boys die ons op het hoofd krabben. Dingen die niet helemaal logisch zijn, of ons doen denken: "Wacht even, dat zou niet gebeuren."

Hier zijn 20 dingen over The Boys die nergens op slaan.

20 Billy weet niet waar Becca is

Er waren nogal wat grote momenten in de seizoensfinale van het eerste seizoen van The Boys, maar de grootste was ongetwijfeld dat Becca niet alleen leeft, ze voedt ook het kind van Homelander op als haar eigen kind. Ze stierf niet in het kraambed zoals Madelyn Billy deed geloven. Maar als Billy ex-CIA is en vrienden heeft in het bureau en overal, hoe kon hij dan Becca niet opsporen na al die tijd? Ze lijkt ook een normaal leven te leiden, in een gewone buurt, niet weggestopt op een afgelegen locatie.

19 Waarom stopte The Deep zijn aanvaller niet?

We begrijpen dat The Boys The Deep probeerden af te schilderen als een zielig, zielig personage, maar toch is hij nog steeds een Supe. Wanneer hij in Sandusky, Ohio is, begint hij aan een paar seksuele escapades, en op een gegeven moment steekt een enthousiaste jongedame haar handen in zijn kieuwen, waardoor hij onbekwaam wordt terwijl ze haar zin met hem heeft. Hij is zeker sterk genoeg om haar te stoppen, dus waarom niet? Misschien hebben al die zelfhaat en schuldgevoel de overhand gekregen en is hij opgewonden van de pijn.

18 Waarom heeft Homelander zo'n hekel aan gewone mensen?

Het is logisch dat Homelander wetenschappers en laboratoria en misschien zelfs artsen haat: hij groeide op in een laboratorium, eigenlijk als een rat. Maar waarom heeft hij zo'n hekel aan gewone mensen dat hij een hele vlucht laat neerstorten en iedereen vermoordt? Het hele seizoen heeft hij het op gewone mensen, maar we komen er nooit achter waar zijn haat echt vandaan komt. En zelfs toen maakte hij er een zwanger (Billy's vrouw Becca), en liet haar het kind houden, zodat hij ze niet ZO veel kan haten. Madelyn is de enige die hij niet helemaal lijkt te haten, maar we weten hoe dat is afgelopen…

17 Wat is er met de baby van Madelyn gebeurd?

Misschien zullen we dit in seizoen 2 leren, maar we hebben het gevoel dat we dat niet zullen doen. Wanneer Homelander Madelyns gezicht door haar ogen lasert in de schokkende seizoensfinale - en hem cementeert als de ultieme superschurk in de show - blaast Billy het huis op met Homelander en Madelyns baby in dezelfde kamer. Homelander had de baby in zijn armen gehouden, maar legde de huilende welp neer, en we nemen aan dat hij werd verbrand samen met al het bewijs van Madelyns lichaam?

16 Hughie's vader is zo laks over alles

Simon Pegg speelde Hughie's vader tot in de puntjes, maar dat betekent niet dat hij een sympathiek personage is. Hij is zwak en laks over alles, en het is niet logisch waarom. Zou hij niet bozer moeten zijn dat Hughie's vriendin Robin werd vernietigd? Had hij niet in paniek moeten raken toen A-Train dreigde hem te vermoorden en op hem te jagen? Hij gaat met Hughie mee alsof alles volkomen normaal is, zelfs als hij gescheiden is van zijn zoon, en het slaat nergens op.

15 Wie en wat is Black Noir?

Gedurende het eerste seizoen leren we heel veel over The Seven, met uitzondering van één personage: Black Noir. We leren wat iedereen drijft, hoe ze handelen, enz., maar Black Noir is een compleet mysterie (wat waarschijnlijk het punt is). We weten niet waar hij vandaan komt, wie hij is, of dat hij zelfs maar een mens is. Wat is het punt van het personage? Is hij misschien een dubbelagent? In de strip was hij een belangrijk personage met een grote boogonthulling, maar tot nu toe weten we niets.

14 A-Train OD'ing

Een climax moment dat niet klopte was toen A-Train Starlight en Hughie aanviel, en toen plotseling een hartaanval kreeg door zijn overmatig gebruik van Compound V. Het gaf Hughie een geschikte hoeveelheid tijd om te ontsnappen, en Starlight blijft achter om hem te helpen. Dat is het laatste dat we van ze horen dit seizoen. Als A-Train Compound V echter regelmatig zou nemen tijdens het trainen, zou hij dan niet meer druk op zijn hart hebben uitgeoefend tijdens het racen, in plaats van een paar korte bewegingen te maken om bij Hughie te komen? Er is ook tolerantie om te overwegen, en of hij leefde of helemaal niet.

13 Hoe Becca overleefde (tenzij de eerste bevalling nep was)

Becca lijkt tot nu toe de enige persoon ter wereld te zijn die een Supe heeft gebaard. Hoe deed ze het zonder dood te gaan, vooral toen de baby zo snel in haar baarmoeder groeide en schijnbaar als een buitenaards wezen uit haar schoot? We kregen te horen dat de baby zich een weg door haar maag klauwde, hoewel we sindsdien hebben vernomen dat dat verhaal waarschijnlijk helemaal niet klopte. Zal het kind moreel net zo bankroet opgroeien als zijn vader, Homelander?

12 Waarom vragen Supes geen betere contracten?

We hebben allemaal gezien wat voor gekke dingen de Supes kunnen doen, vooral Homelander en Starlight. Ze zijn ongelooflijk krachtig en kunnen hele legers vernietigen. Als dat het geval is, waarom laten ze Vought ze runnen als contractarbeiders? Waarom eisen ze geen betere contracten, of dreigen ze de hele organisatie en wereld op te blazen? We weten dat ze het zouden kunnen. De Supes zouden bovenaan de bedrijfsladder moeten staan, niet de gewone mensen (die Homelander zo haat).

11 Waar zijn de Rogue Supes?

We weten dat Homelander een aantal Supes in het Midden-Oosten heeft losgelaten, zodat Vought het contract kon krijgen om hun Seven daarheen te sturen om vernietiging te ontketenen - een onverstandig plan - maar waar zijn de andere malafide Supes? Het lijkt erop dat ze allemaal in lijn zijn met het monopolie van Vought, wat geen zin heeft. Er zijn zo'n 300 Supes in de Verenigde Staten, allemaal goed voor, en zeer weinig schurkenstaten of buitenbeentjes die elders opschudding veroorzaken. Zouden andere landen niet van Compound V hebben gehoord en er een paar in handen hebben gekregen om hun eigen superwapens te maken?

10 Hoe is Compound V zo'n geheim?

Dat brengt ons bij onze volgende vraag: hoe is Verbinding V zo'n geheim? Het lijkt erop dat elke arts en wetenschapper die verantwoordelijk is voor het maken van de Supes weet wat het is, net als elke medewerker van Vought. Hoe heeft de rest van de wereld geen idee van de stof, vooral in deze technologisch geavanceerde, moderne tijd? Drugsepidemieën zijn tegenwoordig overal en het lijkt erop dat meer mensen in Amerika op de hoogte zijn van de belangrijkste drug die in The Boys wordt afgebeeld.

9 Waarom houden gewone mensen van Vought?

Tegenwoordig draait het allemaal om het belasten van de rijken en ervoor zorgen dat ze hun eerlijke deel betalen (in de echte wereld). Mensen haten bedrijven als Amazon en Walmart omdat ze rondkomen van miljarden aan jaarlijkse winst en $ 0 aan belastingen betalen. Waarom zouden mensen Vought zo leuk vinden, alleen maar omdat ze de Supes in dienst hebben? Jonge mensen kunnen niet tegen grote mediaconglomeraten, en ze zouden waarschijnlijk ook niet voor Vough staan, of achter hen staan in alles wat ze doen.

8 Wie zijn enkele van de andere 200 Supes die Vought vertegenwoordigt?

Vought heeft niet echt een niche als het gaat om het vertegenwoordigen van hun Supes. Ze hebben Homelander, die lijkt op Captain America, en The Deep, die lijkt op Aquaman/Namor. Black Noir is een beetje zoals Black Panther, raden we? Maar wie zijn de andere 200 Supes die ze beweren te vertegenwoordigen - degenen die geen deel uitmaken van The Seven? Ze kunnen het zich niet veroorloven om randsuperhelden te hebben die rondzwerven, dus wie zijn de mensen op hun lijst, en waarom kennen we ze niet? Hopelijk leren we meer van hun namen in seizoen 2.

7 Waarom zijn er niet meer medewerkers bij Vought (zie: Verdieping 82)

Voughts uitvalsbasis is een gigantisch gebouw dat alles eromheen in de schaduw stelt. Maar van binnen lijkt het vrij leeg. Afgezien van de controlekamer waar de computernerds en het marketingteam rondhangen, zien we meestal een paar werknemers en de Supes rondzwerven, en dat is alles. En er is een "Verdieping 82", waar de hoofdhoncho's blijven. Waar zijn de andere medewerkers in dit enorme gebouw van minstens 82 verdiepingen? Waar zijn de stagiaires? Met hun miljarden aandelen kunnen ze zich zeker meer personeel veroorloven.

6 Waarom zijn er niet meer protesten als Supes iets verkeerd doen?

The Supes lijken de hele tijd in de war te zijn, en Vought is er om alles onder het tapijt te vegen. En mensen nemen het gewoon zoals ze het zien. Dat zou in het echte leven nooit gebeuren. Er zouden interne onderzoeken zijn, onderzoeken van derden, enz. Mensen zouden op straat in opstand komen als iemand als Robin werd overreden door A-Train. De "Me Too" -beweging zou zeker een factor zijn geweest toen The Deep werd uitgelachen vanwege zijn pesterijen tegen Starlight. En dat is gewoon het oppervlak aanraken.

5 De zeven is niet erg divers

We haten het om het woord 'token' te gebruiken, maar A-Train is de enige Afro-Amerikaanse persoon in The Seven, en de rest zijn allemaal blanke mannen en vrouwen (met uitzondering van Black Noir - we hebben geen idee wat hij is). In deze tijd denken we dat het superheldenteam diverser zou zijn, tenzij Vought alleen blanke baby's zou injecteren met Compound V. Het is een slechte zaak om zo'n groep te hebben die zo uniek is in zijn witheid, en burgerrechtengroepen zouden waarschijnlijk in de armen over hun selectie.

4 Hoe is Vought zo rijk en krachtig met slechts zeven vooraanstaande klanten?

Vought heeft schijnbaar een monopolie op de superheldenwereld, en ze verdienen miljarden dollars en hebben koopwaar aan elke muur, bush alte, enz. Maar zeven bekende klanten hebben is niet genoeg om een imperium op te bouwen zoals zij hebben. Het is gewoon niet. Elk personage heeft zijn eigen persoonlijke merk, maar ze zijn allemaal gerelateerd aan het overkoepelende merk Vought. Ze beheren naar verluidt honderden Supes, maar we weten niet wie ze zijn, behalve The Seven. Niemand anders is opmerkelijk of brengt geld binnen, en het is onmogelijk dat de individuele zeven leden dat soort munten binnenbrengen.

3 Waarom blijft Starlight rondhangen?

Keer op keer wordt Starlight geknoeid of beschaamd. Ze wordt gedwongen dingen te dragen die ze niet wil, ze is het doelwit van misdaden, ze moet dingen bijwonen die ze niet wil. Ze krijgt de kans om te vertrekken, maar doet dat niet. Wil ze echt zo graag lid worden van The Seven, waar ze alle shenanigans zou verdragen? Wij denken van niet. Daar is ze een te goed mens voor. Ze is krachtig genoeg om haar eigen ding te doen, tenzij de dreiging om door de andere Supes te worden gedood reëel is, maar dat levert een heel ander blik wormen op.

2 Niet-bestaande dochterondernemingen van Vought

Elk soort imperium of merk zo groot als Vought - een conglomeraat dat volledige controle heeft over de 'superhelden'-sector - zou zusterorganisaties en dochterondernemingen hebben. Maar Vought lijkt geen andere bedrijven te bezitten dan zijn eigen. In het echte leven zouden ze fuseren en allerlei kleinere bedrijven overnemen, om aandeelhouders tevreden te houden en hun bedrijf te laten groeien, maar schijnbaar doen ze dat niet. We worden ertoe gebracht te geloven dat Vought onder één groot Vought-merk bestaat, maar dat is niet logisch.

1 Zou Hughie echt zo snel verder gaan met Robin?

Natuurlijk, we hebben maar acht afleveringen om mee te werken in seizoen 1, maar Hughie gaat van volledig verwoest en radeloos bij de dood van Robin naar Starlight kussen en hals over kop voor haar zijn in, zoals, een single aflevering. Hij ziet geesten van Robin en denkt dat ze zou willen dat hij verder zou gaan en gelukkig zou zijn, maar dat betekent niet dat hij dat ook zou doen. Omdat Robin het meisje was met wie hij zou trouwen, ging hij zeker snel van haar weg, en dat lijkt gewoon onrealistisch.

Referenties: rollingstone.com, tor.com, the-boys.fandom.com, indiewire.com

Aanbevolen: