15 Dingen over opslagoorlogen die we niet begrijpen

Inhoudsopgave:

15 Dingen over opslagoorlogen die we niet begrijpen
15 Dingen over opslagoorlogen die we niet begrijpen
Anonim

15 Waarom maakte Dave Hester zo'n ophef over "Yuuup?"

Als je ooit een beetje geïrriteerd bent door Dave Hester, ben je zeker niet de enige. Zijn overmatig gebruik van het woord "Yuuup" kruipt onder ieders huid, maar om de een of andere reden blijft hij er zeer toegewijd aan. Zozeer zelfs dat hij Trey Songz probeerde aan te klagen voor het gebruik van dat woord in zijn liedjes. Hij wilde er een handelsmerk van maken, zodat niemand anders ernaar zou kunnen verwijzen, behalve hij.

14 Waar haalde Barry Weiss al zijn geld vandaan?

Dit is zo raar en we zullen het nooit helemaal begrijpen. Barry Weiss was nooit erg serieus over deze show. Hij verzamelde er antiek bij en beschouwde Storage Wars als een hobbyproject. Dat is best veel tijd en geld om in een hobby te investeren! Het blijkt dat Weiss veel geld verdiende door groothandelsproducten te verkopen aan restaurants, hotels en cruiseschepen.

13 Waarom is Laura Dotson zo gebiologeerd door veilingen?

Blijkbaar is veilingen een heel sexy ding. Misschien niet voor de meesten van ons, maar het lijkt de slag te slaan voor Laura Dotson. We zijn in de war over wat de aantrekkingskracht hier is, maar ze lijkt standvastig in haar verliefdheid. Shared meldt haar als te zeggen; "Toen ik hem overal zag veilingen, dacht ik: 'Ik ga met die man trouwen!' Dat was het!" Dat is een bizar liefdesverhaal!

12 Hoe heeft Dave Hester zijn salaris van $ 25.000 omgezet in $ 829. 500?

Ho, hoeveel verdient Dave Hester? Het zal je verbazen dat hij naast zijn werkelijke inkomsten uit de inhoud van de units ook een aanzienlijk bedrag rechtstreeks van het netwerk heeft ontvangen. We hebben het hier over veel geld! Hij kreeg gegarandeerd het loon van $ 25.000 per aflevering voor een minimum van 26 afleveringen per persoon. Hij kreeg ook een reiskostenvergoeding van $ 2.500, had toegang tot een onkostenrekening van $ 124.000 en kreeg een tekenbonus van $ 25.000. Hij eindigde met een salaris van $829,500 en meer!

11 Waarom verdiende Darrell Sheets slechts $ 60.000?

Hoe is het mogelijk voor Dave Hester om zo'n enorm inkomen te verdienen met deze show, terwijl Darrell Sheets werd teruggebracht tot een salaris van slechts $ 60.000? The Grunge meldt dat hij oorspronkelijk $ 780, 000 per seizoen verdiende, dus dat is een enorme loonsverlaging. Hoe hebben de producenten ooit gedacht dat ze deze stap zouden kunnen rechtvaardigen? Hester dreigde ermee te stoppen in 2015 en werd op de een of andere manier verleid om te blijven.

10 Was er iets dat Brandi Passante niet zou doen voor de show?

Brandi Passante leek erg bereid om alles te doen wat nodig was om in de show te blijven. In de rechtszaak van Dave Hester staat dat de producenten haar betaalden om haar figuur te accentueren en te verbeteren door onder het mes te gaan, zogenaamd om de sexappeal van de show te vergroten. Dat lijkt op zoveel manieren onethisch en immoreel.

9 Hoe werd een rechtszaak van $2,5 miljoen die door Passante was aangespannen, uiteindelijk beslecht voor $750?

Het duurde niet lang voordat Passante grote bekendheid kreeg van haar rol in Storage Wars. Met deze roem kwamen een aantal zeer onaangename en ongewenste situaties. Ze was het doelwit van een aantal online inhoud voor volwassenen die werd gepost met gelijkenis met haar 'gelijkenis'. Eén Hunter Moore zat achter dit incident en ze diende later een rechtszaak van $ 2,5 miljoen in tegen hem. Hoe werd in hemelsnaam zo'n enorme rechtszaak beslecht door haar slechts $ 750 toe te kennen? Er moet zoveel zijn dat ze ons niet vertellen wat hier echt is gebeurd…

8 Hebben de zwakkere castleden hun biedingen gefinancierd door de producenten?

We willen dit niet als een mogelijkheid beschouwen, maar het gerucht gaat dat de zwakkere castleden hun biedingen laten financieren door de producenten van de show. Dit houdt ze in het spel en moedigt ze aan om meer risico's te nemen, wat resulteert in betere tv. Slechts één vraag… als dit waar is, wat is dan het nut van de show?

7 Is Dave Hester ontslagen omdat hij de show heeft aangeklaagd?

Toen Dave Hester een rechtszaak aanspande tegen de show, was het duidelijk dat hij het oneens was met de producenten - maar hadden ze hem hiervoor kunnen ontslaan? Het echt verontrustende hiervan is dat de rechtszaak ging over het aan het licht brengen van het feit dat de show de kluisjes aan het "zouten" of "bevoorraden" was, wat betekent dat de show allemaal in scène was gezet. Dat verandert het spel - hebben ze hem ontslagen omdat hij een klokkenluider was?

6 Waarom heeft A&E Hester's zware beschuldigingen dat de show was gemanipuleerd niet betwist?

Als de producenten van de show onschuldig waren, waarom hebben ze dan niet heftig Hester's beschuldigingen van fraude met de show betwist? Ze leken een zeer relaxte reactie te hebben op deze zware beschuldigingen en zeiden: "Hester heeft de interesse van het publiek gewekt door elementen van concurrentie en bedrijfsstrategie te combineren met het mysterie van het ontdekken welke verrassingen er kunnen worden gevonden in een verlaten opslagruimte."

5 Laat zien dat schepper Thom Beers toegeeft dat hij veel elementen vervalst

Als de maker van de show verklaart dat bepaalde elementen van de show inderdaad vervalst en in scène zijn gezet, en het publiek nog steeds afstemt, weet je dat je naar Storage Wars kijkt! Thom Beers verklaarde de 'nep'-elementen publiekelijk en toch blijft deze 'reality-tv'-show op de een of andere manier gedijen.

4 Hoe wint of wint iemand als 'vondsten' rekwisieten zijn die moeten worden geretourneerd?

Props worden geplant en lockers worden "gezouten". De insiders van de show en achter de schermen hebben al toegegeven dat dingen worden vervalst om dramatische televisie te maken. Maar als dat het geval is, wint of wint iemand hier dan echt? Is er een echt uitgangspunt voor de show, of is dat op de stoep gegooid?

3 Brandi Passante en Mary Padian zijn eigenlijk goede vrienden…

Om aan te geven hoe ongelooflijk nep deze show eigenlijk is, hoef je niet verder te zoeken dan de relatie tussen Brandi Passante en Mary Padian. Ze botsen en discussiëren non-stop tijdens de show en lijken geen gemeenschappelijke basis te vinden. Een snelle blik op hun sociale-mediakanalen onthult al snel dat deze dames eigenlijk heel goede vrienden zijn.

2 Hoe kijkt iemand nog als ze weten dat de show gescript is?

Creator Thom Beers sprak over het feit dat bijna 50% van deze show daadwerkelijk is gescript en helemaal niet gebaseerd is op 'reality-tv'. Dit betekent dat de cast in wezen poppenspeler wordt en scripts leest zonder dat er enige vorm van echte "realiteit" -elementen in de show verschijnen. Beers heeft niet geprobeerd deze informatie onopvallend te houden. Op de een of andere manier blijven fans gewoon naar deze serie kijken.

1 Hoe komt de show weg met het gebruik van valse taxateurs?

We trekken hier de grens. Het is al lang gemeld dat de producenten van Storage Wars valse taxateurs hebben gecast. Als dat het geval is, dan heeft niemands schatvondst echt enige werkelijke nauwkeurige waarde. We weten nooit wie de duidelijke winnaar is, of hoeveel iets waard is. Toch blijven mensen kijken!

Aanbevolen: