15 Fanart-foto's van Baby Yoda die elke Sith doen ineenkrimpen

Inhoudsopgave:

15 Fanart-foto's van Baby Yoda die elke Sith doen ineenkrimpen
15 Fanart-foto's van Baby Yoda die elke Sith doen ineenkrimpen
Anonim

Inmiddels hebben de meeste mensen minstens een dozijn of twee Baby Yoda-memes gezien, en dit komt omdat het personage de popcultuur volledig heeft overgenomen in 2019. Na zijn verrassende debuut in The Mandalorian toen Disney+ eindelijk werd uitgebracht voor de massa, is Baby Yoda een fenomeen geworden en in korte tijd is het een van de meest populaire personages in de geschiedenis van Star Wars geworden. Hij is tenslotte zo schattig als een knop en bevindt zich op enkele van de meest memorabele momenten van de serie.

Natuurlijk hebben de fans die Baby Yoda een glans hebben gegeven, hun genegenheid getoond door unieke kunst te maken. Deze specifieke praktijk is niets nieuws, en sommige van de kunstwerken die zijn geproduceerd, waren op zijn zachtst gezegd interessant. Sommige mensen zijn buitengewoon creatief en kunnen dingen maken waar anderen een beetje sprakeloos van worden.

15 Onder de zee

Ariël
Ariël

Aangezien het is aangetoond dat Baby Yoda een interessante smaak in snacks heeft, moeten we ons afvragen hoe het hem zou vergaan in de diepblauwe zee. Dit specifieke stuk laat hem zien als Ariel uit The Little Mermaid, een cross-over die niemand had verwacht.

14 Itty Bitty Churro

Churro
Churro

Disneyland is een van de meest populaire toeristische plekken ter wereld, dus het is logisch dat iemand hier zo'n cross-over zou maken. Churros zijn een hoofdbestanddeel van het park, en zoals het er hier uitziet, wil Baby Yoda dat Mando de zoete snack eens probeert.

13 Dole Whip

DoleWhip
DoleWhip

Voor de onwetenden is de Dole Whip een van de lekkerste snacks ter wereld, en degenen die worden geserveerd in de buurt van de Enchanted Tiki Room in Disneyland zijn helemaal op een ander niveau. Baby Yoda ziet eruit alsof hij hier zijn handen vol heeft, en we kunnen ons niet voorstellen dat een enkele Sith dit op prijs stelt.

12 slapende Yoda

Aurora
Aurora

Na het gebruik van de Force om Mando te helpen, heeft de kleine de neiging om een beetje in de war te raken, en de artiest kon dit perfect vastleggen. In plaats van Baby Yoda alleen maar een chillpil in zijn kleine pod te laten nemen, veranderde de kunstenaar dit in een unieke cross-over met Doornroosje.

11 Een heel nieuw sterrenstelsel

Jasmijn
Jasmijn

Er is hier een enorm verschil in grootte, maar met de Force aan zijn zijde, veronderstellen we dat Baby Yoda zowat elk huisdier dat hij wil kan opsluiten. Natuurlijk, Rajah was altijd groter dan Jasmine, maar ze liet het werken. Het verschil in grootte tussen deze twee is echter komisch.

10 Een reflectie

Mulan
Mulan

Wie is die Jedi die hij ziet? Mulan moest diep van binnen zien wie ze echt was voordat ze geweldig werd en aan de slag ging, en het lijkt erop dat Baby Yoda hier hetzelfde moest doen. Van de foto's die we hier vandaag hebben opgenomen, is dit verreweg een van de meest interessante.

9 Veel te echt

Echte Huid
Echte Huid

Er zijn genoeg mensen die van realisme houden als het op kunst aankomt, maar deze foto zal velen ongetwijfeld de verkeerde kant op doen. Het weglaten van de groene huid maakt dit personage een stuk minder schattig, en het ziet eruit als iets dat mensen in een melkwegstelsel ver, ver weg zouden willen vermijden.

8 De mooiste van allemaal

Sneeuw
Sneeuw

Een appel is meestal niet de favoriete snack van onze Baby Yoda, maar het lijkt erop dat hij hier een uitzondering wilde maken. Sneeuwwitje was veel groter dan alle dwergen die ze tegenkwam, maar we kunnen ons voorstellen dat ze lang en trots op deze kleine zouden staan.

7 The Circle Of Weird

Raar Al
Raar Al

Dit is een van de krachtigste scènes uit The Lion King, en de persoon die dit in elkaar heeft gezet, heeft goed werk geleverd door het moment opnieuw te creëren. We weten gewoon niet zeker waarom Weird Al Yankovic Baby Yoda aan de rest van het koninkrijk presenteert. Serieus, dit was een unieke keuze.

6 Chomp Chomp

MickeyIceCrème
MickeyIceCrème

Mickey Ice Cream Bars zijn een van de beste en meest memorabele Disneyland-snacks om op te eten als het warm is in Anaheim, en het lijkt erop dat Baby Yoda de memo heeft gekregen. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe hij zou zijn na het eten van een ton suiker. Veel plezier ermee, Mando!

5 Klaar voor een snack

Disneyland
Disneyland

In plaats van zich alleen op één ding in het bijzonder te concentreren, ging de kunstenaar achter deze foto door en gaf Baby Yoda de volledige Disneyland-ervaring. Alles, van de Mickey-oren tot de knop, zit perfect op zijn plaats, dus een pluim voor de artiest die dit het gevoel heeft gegeven dat Baby Yoda de beste dag ooit heeft.

4 Kleur van de wind

Pocahontas
Pocahontas

Net rond de rivierbocht heeft Baby Yoda het helemaal naar zijn zin. We hebben het personage nog niet te fysiek zien worden, maar dit zou in het volgende seizoen van The Mandalorian kunnen spelen. Voorlopig hoeven we alleen maar naar deze foto te kijken om een voorproefje te krijgen.

3 Om middernacht

Assepoester
Assepoester

Elk personage moet minstens één nacht hebben waar ze plezier kunnen hebben, en gelukkig kreeg Baby Yoda de kans om naar het bal te gaan en een tijdje los te laten. We stellen het op prijs dat de kunstenaar hier zijn kleine glimlach kon vastleggen terwijl hij in de koets reed.

2 Beneden in Dagobah

Tiana
Tiana

The Princess and the Frog-fans nemen hier misschien de tijd om van dit stuk te genieten, maar fans van The Mandalorian beginnen zich een beetje zorgen te maken. Dit komt omdat Baby Yoda een honger naar kikkers lijkt te hebben, dus in plaats van met hem mee te gaan of hem te laten gaan, gaat hij hem behandelen als een Dole Whip.

1 Baby en het beest

Belle
Belle

Baby Yoda ziet er aan de buitenkant misschien uit als een klein beest, maar hij is een absolute schoonheid in de ogen van fans overal. De artiest die hem in de beruchte jurk van Belle gooit, is een cross-over die Sith zou haten, maar we kunnen niet anders dan lachen om hoe dom het is.

Aanbevolen: