Fans zeggen dat de interviews van Beyoncé om deze specifieke reden super ineenkrimpen

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat de interviews van Beyoncé om deze specifieke reden super ineenkrimpen
Fans zeggen dat de interviews van Beyoncé om deze specifieke reden super ineenkrimpen
Anonim

Beyoncé is ontegensprekelijk een van de meest talentvolle zangers van vandaag. Dat betekent natuurlijk niet dat iedereen fan is. Veel mensen grijpen zelfs elke gelegenheid aan om Beyoncé te slepen voor echte of vermeende minachting.

Critici hebben een handvol klachten over Beyoncé, waaronder commentaar op de kwaliteit van haar muziek, de manier waarop ze zich de afgelopen jaren heeft uitgesproken over sociale kwesties en hoe ze zichzelf als moeder heeft gepresenteerd (denk aan de reactie die ze ontvangen voor haar zwangerschapsfoto's met de tweeling?).

Maar nu is er één specifiek ding dat mensen zeggen over Beyoncé en hoe ze in het openbaar verschijnt, met name in interviews.

Waarom vermijdt Beyoncé live interviews?

De meeste mensen die de muziek van Beyoncé volgen, hebben waarschijnlijk gemerkt dat ze tegenwoordig de neiging heeft om live-interviews te vermijden. Toen ze een opkomende artiest was met Destiny's Child, was alles anders. In die tijd verscheen Beyoncé vaak in talkshows en werd ze geïnterviewd door allerlei verslaggevers en presentatoren van tv-shows.

Maar tegenwoordig dient ze vooral persoonlijke essays in in plaats van te gaan zitten en een lijst met vragen te beantwoorden of gewoon een wat informeel gesprek te hebben.

Het blijkt dat, hoewel mensen Bey's muziek misschien waarderen (of niet), ze haar niet erg hoog waarderen als ze gewoon praat - maar de zangeres zelf ook niet.

Beyoncé haat het geluid van haar eigen stem

Een mogelijke reden waarom Bey persoonlijke interviews vermijdt? Ze heeft toegegeven een hekel te hebben aan het geluid van haar eigen spreekstem. Us Magazine meldde dat Bey zegt dat ze het geluid van haar spreekstem niet kan uitstaan als ze het hoort.

Het punt is dat de meeste gewone mensen er ook een hekel aan hebben om zichzelf te horen, maar de meeste Beyhive zouden aannemen dat hun koningin het niet erg vindt om naar zichzelf te luisteren. Wat is tenslotte het verschil tussen zingen in een studio of een voicemail opnemen?

Maar het is niet per se haar spreekstem die mensen stoort die Bey's oude interviews hebben bekeken of hebben geluisterd naar haar interactie met rode loper-interviewers of iemand anders in een meer formele setting.

Critici zeggen dat Beyoncé 'ongeschoold' klinkt in interviews

Het is duidelijk dat Beyoncé's klachten over haar spreekstem zich niet uitstrekken tot de feitelijke inhoud van haar interviews. Vanuit het perspectief van de kijkers ligt daar echter het grootste probleem.

Talloze online commentatoren verklaren onvermurwbaar dat Beyoncé absoluut ongeschoold klinkt in interviews, en ze denken dat dat de reden is waarom ze heeft besloten om in de eerste plaats te stoppen met het geven van live-interviews.

Geconfronteerd met de spot van de samenleving om 'als een 5e klasser' te klinken, klinkt als iets dat de meeste mensen zouden willen vermijden. En Bey heeft in het verleden kritiek gehad op haar spreekvaardigheid in het openbaar, in de vorm van een grote diss van Wendy Williams.

Wendy staat erom bekend veel beroemdheden door de modder te slepen om verschillende redenen (en vaak redenen waar haar kijkers het niet mee eens zijn), en ze gaf Beyoncé geen pass.

In 2020 werd Wendy uitgejouwd door haar talkshowpubliek toen ze zei dat ze een fan was van de zangeres, maar van plan was om Bey's aankomende documentaire met "ondertiteling" te bekijken, zodat ik kan begrijpen wat ze zegt."

Williams groef de dolk verder in door uit te werken; 'Je weet dat Beyoncé niet kan praten. Ze klinkt alsof ze een middelbare schoolopleiding heeft genoten.' (iemand anders die zich hier een dode emoji voorstelt?)

Helaas was Wendy niet de enige die zich zo voelde. Tal van commentatoren op sociale media reageerden op Bey's voorliefde voor persoonlijke essay-inzendingen door kritiek te leveren op haar spreekvaardigheid en enkele van de schijnbaar ongemakkelijke dingen die ze in live-interviews zei.

Denken mensen echt dat Beyoncé "dom" is?

In 2015 stelde Madame Noire de vraag waarom mensen Bey 'dom' vinden. De auteur beschreef een bericht op sociale media waarin Bey zich uitsprak tegen politiegeweld, dat bezaaid was met opmerkingen van "fans" die Bey bespotten omdat ze zogenaamd iemand anders het bijschrift had laten schrijven omdat ze 'op geen enkele manier' dat zelf had kunnen doen.

Madame Noire gaf toe dat Bey enigszins geen contact lijkt te hebben met sociale kwesties, en wees erop dat Jay-Z in een vertolking van Drunk In Love rapte over het bewonderen van Ike Turner (die bekend staat om nadat hij zijn overleden vrouw heeft misbruikt).

Mensen gaan er dus niet alleen vanuit dat Beyoncé ongeschoold is, maar ze helpt zichzelf niet door toondoof te lijken als het gaat om bepaalde problemen.

Toegegeven, er zijn fans die Beyoncé verdedigen door te suggereren dat ze in interviews een beetje in de war raakt omdat ze heel hard haar best doet om privé te zijn over haar leven, maar ook niet het verkeerde zegt.

Het lijkt vreemd dat een superceleb van Bey's kaliber nerveus zou zijn in een interviewomgeving, maar omdat ze gedurende haar hele carrière het onderwerp is geweest van zoveel kritiek (inclusief trollen die haar meesleepten omdat ze in haar late tieners), zit er misschien een logica achter die mogelijke motivator.

Nogmaals, niemand weet zeker wat Beyoncé's ware motivaties zijn als het gaat om haar interviews (of het gebrek daaraan), en het is moeilijk te beweren dat ze niet een soort genie is, hoewel misschien niet iemand die in het openbaar spreekt, gezien haar staat van dienst in de muziekindustrie.

Aanbevolen: