De cast van 'That '70s Show' zou dit voor elke aflevering doen

Inhoudsopgave:

De cast van 'That '70s Show' zou dit voor elke aflevering doen
De cast van 'That '70s Show' zou dit voor elke aflevering doen
Anonim

De iconische sitcom 'That 70s Show' is gemakkelijk een van de meest succesvolle sitcoms van onze tijd! De serie kwam voor het eerst op de voorgrond in 1998 en duurde maar liefst 8 seizoenen. De FOX-show liet kijkers kennismaken met mensen als Topher Grace, Mila Kunis, Wilmer Valderrama, Ashton Kutcher en Laura Prepon, die de hoofdpersonen van de serie speelden.

Hoewel de show zich in warm water bevond, vooral als het ging om de geruchten Topher Grace-vete, en natuurlijk het schokkende nieuws dat leidde tot de verwijdering van That 70s Show van Netflix, is de cast erin geslaagd om niet alleen dichtbij blijven maar is dichtbij sinds dag één! Voorafgaand aan elke aflevering zou elke cast een pre-showritueel doen dat hun band nog specialer maakt. Dus, wat hebben ze backstage uitgespookt? Laten we het uitzoeken!

Het pre-show ritueel op 'That 70s Show'

In 1998 werd That 70s Show voor het eerst uitgezonden en was meteen een hit! Of je nu een fan was van Donna, Eric, Fez, Michael of Jackie, het viel niet te ontkennen hoeveel leven de cast aan de show bracht. Na 7 seizoenen verliet Topher Grace, die Eric Forman speelde, de show, waardoor velen dachten dat er een vete was ontstaan tussen hem en de rest van de cast. Gelukkig stopte dit de productie op geen enkele manier, waardoor de serie nog een seizoen door kon gaan.

Ondanks het einde van de show heeft acteur Wilmer Valderrama, die de hilarische Fez speelde, fans verzekerd dat de cast nog steeds heel dichtbij is! Tijdens een interview met Studio 10 onthulde Valderrama dat "we de hele dag zouden lachen en doen alsof we acteurs zijn", zei hij. Naast een hechte crew, gaf Wilmer ook toe dat de cast een pre-show ritueel zou uitvoeren voor elke afzonderlijke aflevering. Hoewel rituelen vóór de show gebruikelijk zijn bij veel sitcom-casts, waaronder Friends, spant de betekenis achter die van hen absoluut de kroon!

Terwijl de cast steeds dichterbij kwam, ontwikkelden ze allemaal een hartverwarmend pre-show ritueel in de loop van alle 8 seizoenen. Voordat ze zich voor het live studiopubliek begaven, verzamelde de cast zich, legden hun handen in een cirkel en kozen allemaal een woord dat het beste de aflevering weergaf waarin ze zouden gaan filmen. Volgens ABC brak de samenklank zodra ze het woord reciteerden en begon het filmen!

Alsof de show niet beter kon worden, onthulde Wilmer Valderrama dat de cast heeft gesproken over een mogelijke reüniefilm! Ja, je leest het goed, hoewel een reboot-serie waarschijnlijk niet zal plaatsvinden, onthulde de acteur dat hij en de cast helemaal klaar zouden zijn om hun magie op het scherm opnieuw te creëren in een mogelijke film. Hoewel fans misschien een tijdje moeten wachten voordat dat tot wasdom komt, hebben we voorlopig nog 8 seizoenen hilariteit om van te genieten.

Aanbevolen: