15 foto's van de relatie tussen Ross en Rachel door de jaren heen

Inhoudsopgave:

15 foto's van de relatie tussen Ross en Rachel door de jaren heen
15 foto's van de relatie tussen Ross en Rachel door de jaren heen
Anonim

Als je aan legendarische tv-koppels denkt, komen er een paar in je op. Grey's Anatomy's Meredith en Derek, HIMYM's Lily en Marshall en natuurlijk Friends' Ross en Rachel. Het grappige aan Ross en Rachel is dat ze gedurende 10 seizoenen niet zo veel samen waren. Toch werden ze uiteindelijk ieders favoriete sitcom-romantiek aller tijden. Dat vereist scheikunde en niet te vergeten bekwaam schrijven.

Vandaag gaan we terugkijken op alle ups en downs van Ross en Rachel. We hebben Rachel met haar originele neus en Ross met zijn afro natuurlijk, maar we hebben ook alles wat later kwam. Wie is er klaar om de klok terug te draaien en de allerbeste Geller-Greene-momenten te onthouden?

15 Waar het allemaal begon

Vrienden - Flashback - TV-programma
Vrienden - Flashback - TV-programma

Om het verhaal van Ross en Rachel te beginnen, moeten we verder teruggaan dan de eerste aflevering van Friends. Ross en Rachel kenden elkaar toen ze opgroeiden. Hoewel hij altijd een oogje op haar had gehad, waren de gevoelens pas veel later wederzijds. Zijn wij de enigen die een prequel-serie wilden met deze 4?!

14 Een voorgestelde datum

Ross en Rachel - Seizoen 1 - Vrienden
Ross en Rachel - Seizoen 1 - Vrienden

Toen Rachel op haar bruiloft weg was en Ross officieel gescheiden was, konden ze opnieuw contact maken. Hoewel ze duidelijk vanaf het begin vrienden waren, vroeg Ross op dit exacte moment of ze op een gegeven moment geïnteresseerd zou zijn om op een date uit te gaan. Het was een kleinigheid, maar toch een belangrijke.

13 De wasserette kus

Ross en Rachel - Laundromat Kiss
Ross en Rachel - Laundromat Kiss

Hoewel dit niet de aflevering was waarin de romance tussen Ross en Rachel officieel begon, zouden de meeste Friends-fans dit moment zeker uitkiezen als een van hun favorieten aller tijden. Rachel had met succes haar eerste wasbeurt voltooid als een onafhankelijke volwassene (soort van) en kuste Ross geeft alle opwinding toe.

12 Een zware klap voor Rachel

Ross Rachel en Julia - Vrienden - Seizoen 2
Ross Rachel en Julia - Vrienden - Seizoen 2

Terwijl Ross voor zaken weg was, onthulde Chandler per ongeluk de omvang van Ross' gevoelens aan Rachel. Hoewel ze aanvankelijk onzeker was, duurde het niet lang voordat Rachel zich realiseerde hoe geweldig het tussen hen zou kunnen zijn. Ze verscheen op het vliegveld om hem te ontmoeten, maar zag hem samen met Julie uit het vliegtuig stappen. Ugh!

11 Degene waar Rachel over Ross was

Ross en Rachel - Vrienden - Seizoen 2
Ross en Rachel - Vrienden - Seizoen 2

Hoewel Rachel vastbesloten was om over Ross heen te komen, besloot ze na een te veel glazen wijn (terwijl ze een date had met een andere man niet minder), Ross een voicemail in te spreken waarin ze uitlegde hoe over hem ze was. Op het moment dat Ross die voicemail hoorde, veranderde alles voor altijd tussen hen.

10 Voor Ross was het altijd Rachel

Ross en Rachel - Vrienden - Coffee Shop Kiss
Ross en Rachel - Vrienden - Coffee Shop Kiss

Hoewel de schrijvers ons probeerden te laten geloven dat er een kans was dat Ross Julie zou verkiezen boven Rachel, wisten we de waarheid. Tegen het einde van deze aflevering verklaarde Ross romantisch zijn liefde voor Rachel en de twee deelden een van de beste kussen op het scherm in de tv-geschiedenis.

9 De pauze

Ross en Rachel - Neem een pauze - Vrienden
Ross en Rachel - Neem een pauze - Vrienden

Nu, hier wordt het ingewikkeld. Hadden ze pauze? Toen Rachel eenmaal haar droombaan in de mode-industrie had gevonden, had Ross moeite om met haar gespleten aandacht om te gaan. Na een uitbarstingsgevecht besloten ze een pauze in te lassen. Terwijl Rachel diezelfde avond van gedachten veranderde, was het te laat. Ross was met een andere vrouw geweest.

8 Degene met kale Bonnie

Ross en Rachel - Vrienden - Strandaflevering
Ross en Rachel - Vrienden - Strandaflevering

Na hun beruchte 'we waren op een pauze'-gevecht, brachten Ross en Rachel verschillende seizoenen door met daten met andere mensen, maar speelden ze al die tijd nog steeds met het idee om weer bij elkaar te komen. Wie kan die keer vergeten dat Ross Bonnie met de bende naar het strand bracht en Rachel haar ervan overtuigde haar hoofd kaal te scheren uit pure jaloezie.

7 Hij zei Rachels naam

Ross en Emily Wedding - Rachel - Vrienden
Ross en Emily Wedding - Rachel - Vrienden

Dit was brutaal. Hilarisch, maar brutaal. De relatie tussen Ross en Emily ging erg snel en de meeste kijkers waren geen grote fan van haar. Toen de hele bende (behalve een zeer zwangere Phoebe) echter naar Londen ging voor hun bruiloft, kregen we enkele van de beste afleveringen van de serie. Terwijl hij bij het altaar stond, zei Ross Rachels naam in plaats van die van Emily. Ouch.

6 Bijna huwelijksreis

Vrienden - Ross en Rachel - Luchthaven - Athene
Vrienden - Ross en Rachel - Luchthaven - Athene

Na de gebeurtenissen van Ross' bruiloft, stond ons koppige stel op het vliegveld te wachten. Ross was van plan alleen op huwelijksreis te gaan en Rachel probeerde gewoon thuis te komen. Op de een of andere manier overtuigde Ross Rachel om mee te gaan naar Athene, maar even later arriveerde Emily op het vliegveld. Arme Rachel zat al in het vliegtuig en kwam helemaal alleen op Ross' huwelijksreis terecht.

5 Mevrouw Ross & meneer Rachel

Ross en Rachel - Vegas Wedding - Vrienden
Ross en Rachel - Vegas Wedding - Vrienden

Alsof hun relatie nog niet ingewikkeld genoeg was! Toen de bende allemaal naar Vegas vloog, belandden Ross en Rachel in een mini-grapoorlog. Na vele, vele drankjes gingen ze naar een kapel en werden officieel mevrouw Ross en meneer Rachel. Voor degenen die de telling bijhielden, dat was de derde bruiloft van Ross.

4 Monica's donder stelen

Ross en Rachel - Vrienden - TV Show
Ross en Rachel - Vrienden - TV Show

Hoewel Ross en Rachel het meest besproken koppel uit de serie zijn, moeten we Monica en Chandler de eer bewijzen omdat ze het meest functionele koppel van de show zijn. Toen ze hun verloving aankondigden, overwoog Rachel even om een affaire met Ross te hebben. Hij was tenslotte altijd goed geweest in 'dingen'.

3 Baby Emma onderweg

Ross en Rachel - Zwanger - Vrienden
Ross en Rachel - Zwanger - Vrienden

Na een nacht van nostalgisch plezier, kregen deze twee veel meer dan ze van plan waren. Rachel was zwanger en Ross zou vader worden… weer. Ze waren niet getrouwd en hadden technisch gezien al jaren niet eens een date gehad, maar deze twee waren klaar voor de uitdaging.

2 Een heel nieuw hoofdstuk

Ross en Rachel - Baby Emma - Vrienden
Ross en Rachel - Baby Emma - Vrienden

Nadat baby Emma was geboren, waren deze twee nog niet klaar om een item te worden. Hoewel er een kort moment was waarop het leek alsof Ross een aanzoek zou doen, en een ander moment waarop het leek alsof Joey een aanzoek had gedaan, zou het nog een paar seizoenen duren voordat Rachel en Ross hun nog lang en gelukkig leven vonden.

1 Ze stapte uit het vliegtuig

Ross en Rachel - Finale - Vrienden
Ross en Rachel - Finale - Vrienden

De schrijvers hebben ons er misschien op laten wachten, maar net voordat de serie ten einde liep, vonden Ross en Rachel eindelijk hun weg terug naar elkaar. Het was echter heel dichtbij, want Rachel stond op het punt te vertrekken naar een nieuw leven in Parijs. Ross & Rachel voor altijd!

Aanbevolen: