15 foto's van de relatie tussen Jim en Pam door de jaren heen

Inhoudsopgave:

15 foto's van de relatie tussen Jim en Pam door de jaren heen
15 foto's van de relatie tussen Jim en Pam door de jaren heen
Anonim

The Office is een van die tv-sitcoms die nooit zal vervagen. Net zoals we nog steeds naar herhalingen van Friends, Seinfeld en That '70s Show kijken, zal het enkele generaties duren voordat iemand genoeg heeft van The Office en zelfs dan weten we niet zeker of het zal gebeuren. Natuurlijk heeft Michael Scott zijn cringey-momenten, maar hij heeft ook meer hartverwarmende dan wie dan ook. Dwight kan een vreemde eend in de bijt zijn, maar TV heeft nog nooit een loyalere werknemer gezien. Dan hebben we Jim en Pam. De Halperts waren ook niet zonder hun gebreken, maar als ik eraan terugdenk, was hun liefdesverhaal er echt een van alle tijden.

Vandaag gaan we ons alle grootste mijlpalen van Jim en Pam in foto's herinneren. We hebben alles, van hun eerste kus tot het moment dat niemand zeker wist of ze het zouden halen. Wie is er klaar om naar Scranton te gaan?

15 Derde Wheelin'

Eerlijk gezegd, in de tijd dat Pam verloofd was met Roy, weten we niet eens zeker of Jim echt het derde wiel was. Hij was er altijd en Roy was de afwezige. We weten allemaal dat hij een vreselijke verloofde was, maar technisch gezien was hij zelfs toen al het derde wiel voor Pam en Jim.

14 Simpele dingen betekenen het meest

Dit moment was zo groot voor Jim. Ook al was het voor Pam gewoon een dutje, voor Jim was het alles. Het was zelfs zo'n belangrijk moment voor hem, dat hij de grootste verkoop van zijn jaar compleet verpestte om er zeker van te zijn dat hij haar niet wakker maakte.

13 The Dundies

Wat een epische aflevering overal. Terwijl Pam wegliep met de Dundie for Whitest Sneakers, kreeg Jim wat hij zou beschouwen als zijn allereerste kus met Pam. Oké, dus ze was er die avond behoorlijk uit, ze werd zelfs verbannen uit Chili's, maar het was een begin!

12 De echte eerste kus

Dit was zo'n moeilijk moment om te zien. Hoewel het seizoen eindigde met een grote cliffhanger, kwamen we er uiteindelijk achter dat Pam na hun kus bij Casino Night terugkwam om terug te gaan naar Roy en Jim overging naar Stamford om weg te komen van de hele puinhoop. Het was hartverscheurend.

11 Karen VS Pam

Tijdens het werken in het Stamford-filiaal ontmoette Jim Karen Filippelli. Eerlijk gezegd heeft Karen nooit iets verkeerds gedaan, maar fans hadden nog steeds een hekel aan haar, want toen Scranton Stamford eenmaal had geabsorbeerd, kwamen zij en Jim terug als een item. Laten we niet vergeten dat Pam op dit punt haar huwelijk met Roy had afgeblazen…

10 Verliefd worden op The Fun Run

Toen Karen en Jim eenmaal klaar waren, was het eindelijk zover! Deze twee verspilden geen minuut toen de timing goed was. Ook al zouden ze als koppel nog moeilijke tijden doormaken, ze waren in ieder geval samen. Pam scoorde ook een geweldige lamp tijdens de Fun Run, dus het was overal goed!

9 Een voorstel voor een tankstation

Het verlovingsmoment van Jim en Pam was best lief. Pam ging naar de kunstacademie in New York en de lange afstand bezorgde haar en Jim wat problemen, maar Jim wist wat hem te doen stond. Hij belde haar op, vroeg haar hem te ontmoeten voor de lunch halverwege hun twee locaties en vroeg daar bij een benzinestation ten huwelijk.

8 Een verstuikte enkel en een baby

Dunder Mifflin's bedrijfspicknick was op zijn zachtst gezegd veelbewogen. Ook al was het een meesterwerk, we zullen geen tijd verspillen aan het bespreken van het optreden van Michael en Holly die dag. Nadat Pam haar enkel had 'geblesseerd' tijdens de volleybalwedstrijd, gingen zij en Jim naar het ziekenhuis om erachter te komen dat ze in verwachting waren!

7 Huwelijksdeel 1

Met een baby op komst, besloten Jim en Pam om meteen aan de slag te gaan met het plannen van een bruiloft. Omdat hij heel goed wist dat Michael en alle anderen een manier zouden vinden om hun dag te verpesten (wat ze deden), kocht Jim twee kaartjes voor hem en Pam om een geheime bruiloft te houden voor het eigenlijke evenement.

6 Huwelijksdeel 2

We weten niet waar ze zo bang voor waren. Michael Scott die een gechoreografeerde dans door hun gangpad plant, klinkt als een enorme eer voor ons. Hoewel het niet precies was wat ze hadden verwacht, trouwden Jim en Pam met succes en gaven ze ons een paar geweldige afleveringen in het proces.

5 Baby onderweg

Pam's eerste levering was niet zonder strijd. Natuurlijk, toen ze eenmaal in het ziekenhuis was, was alles in orde, maar het was niet eenvoudig om haar daar te krijgen. Pam was doodsbang, dus ze stond erop zo lang mogelijk op kantoor te blijven. Onze gok is dat ze helemaal niet zo bang was, maar in plaats daarvan hoopte ze te genieten van Kevin's ultrafeestje.

4 Gewoon zo, ze zijn een familie van 4

Na de komst van hun dochter Cece, wachtten Jim en Pam niet te lang voordat ze er nog een kregen. Voordat we het wisten, waren ze een gelukkig gezin van 4, nu met baby Phillip in de buurt. Het was echter niet gemakkelijk, want Jim begon een bedrijf in Philadelphia en Pam bleef alleen thuis met de kinderen.

3 Een echte ruwe patch

Ga weg Brian! Hoewel we begrijpen dat het moeilijk was voor Pam met Jim de hele tijd weg, is dat geen excuus om met de cameraman rond te rennen. Jim steunde Pam toen ze naar New York ging, dus ze was hem echt iets verschuldigd. Aan de andere kant, ze hadden geen kinderen in de mix toen Pam wegging…

2 Nog lang en gelukkig

Tegen de tijd dat de finale werd uitgezonden, waren Jim en Pam op een veel betere plek. Terwijl alle anderen op kantoor ook verder gingen, gingen Jim en Pam op weg naar Austin. Er was echter nog één groot evenement om bij te wonen voordat we vertrokken. We hadden geen betere manier kunnen kiezen om de serie te beëindigen dan met de bruiloft van Dwight en Angela.

1 John en Jenna voor altijd

De connectie die deze twee op het scherm hadden, hield rechtstreeks verband met hun echte chemie. Hoewel John Krasinski en Jenna Fischer allebei gelukkig getrouwd zijn met andere mensen, zijn ze altijd besties geweest. Stem af op Jenna Fischer's nieuwe podcast met co-ster Angela Kinsey voor alle BTS-roddels van de set van The Office !

Aanbevolen: