Saturday Night Live's meest succesvolle castleden, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Saturday Night Live's meest succesvolle castleden, gerangschikt op nettowaarde
Saturday Night Live's meest succesvolle castleden, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Als het gaat om sketchcomedy, zijn we er vrij zeker van dat niemand het beter doet dan de NBC-show 'Saturday Night Live'. De show begon al in 1975 en loopt vandaag al 45 seizoenen.

De man die de show heeft gemaakt, is Lorne Michaels. Tegenwoordig beschouwen sommigen Michaels als een van de meest gevreesde mannen in Hollywood. Dit kan iets te maken hebben met de duizelingwekkende 260 Emmy-nominaties en 67 overwinningen van de show. Maar gevreesd worden, vertelde Michaels aan The Hollywood Reporter: 'Feared' was nooit mijn doel. 'Grappig' had kunnen zijn. Maar ik denk dat je wijs wordt, en ik denk dat je ook veel meer vergevingsgezind wordt.'

Ondertussen hebben de castleden van de show een reputatie opgebouwd als een van de grappigste in de branche. En voor sommigen werd grappig zijn ook vertaald in het hebben van een behoorlijk groot vermogen. Kijk maar eens hoe we enkele van de meest succesvolle castleden van de show hebben gerangschikt:

15 Kristen Wiig is nu een filmster met een waarde van $25 miljoen

Kristen Wiig werd in de loop der jaren bekend door verschillende hitschetsen. Deze omvatten 'Penelope', 'Hollywood Dish' en 'Gilly'. Sinds hij een castlid was in de show, speelde Wiig verder in films als 'Mother!', 'Ghostbusters' en 'Downsizing'. Tegenwoordig heeft de actrice een geschat vermogen van $ 25 miljoen, volgens We althy Persons.

14 Amy Poehler blijft een komische hit en is nu $30 miljoen waard

Amy Poehler was een actief castlid van 2001 tot 2008. Ze was vooral bekend door het vertolken van Betty Caruso in de sketch 'Bronx Beat'. Ondertussen maakte ze ook de "Weekend Update" van de show een stuk interessanter. De afgelopen jaren heeft Poehler voortdurend gewerkt aan zowel tv-series als films. Er wordt geschat dat haar vermogen nu $ 30 miljoen is.

13 Tracy Morgan heeft een geschatte netto waarde van $50 miljoen

Tracy Morgan was een castlid van "Saturday Night Live" van 1996 tot 2003. Sindsdien speelde de acteur in films als 'Fist Fight' en 'Accidental Love'. Ondertussen speelde hij ook in de populaire NBC-komedie '30 Rock'. Vandaag zou Morgan volgens We althy Gorilla een nettowaarde van $ 50 miljoen hebben.

12 Chevy Chase was een origineel castlid in de show en is nu $ 50 miljoen waard

Op "Saturday Night Live" werd Chevy Chase bekend door het vertolken van Gerald Ford en Ronald Reagan. Sindsdien speelde Chase in verschillende films. Deze omvatten 'National Lampoon's European Vacation', 'Follow That Bird' en vele andere. Er wordt aangenomen dat Chase in de loop der jaren een nettowaarde van $ 50 miljoen heeft vergaard.

11 Nu hij zijn eigen show host, heeft Jimmy Fallon naar verluidt $ 70 miljoen op de bank

Nu de gastheer van " The Tonight Show ", was Jimmy Fallon een castlid van " Saturday Night Live " van 1998 en 2004. Sindsdien verscheen hij ook in een aantal films, waaronder " Fever Pitch " " Taxi', 'Factory Girl', 'Whip It' en 'Het jaar waarin je ons leert kennen'. Tegenwoordig wordt aangenomen dat Fallon een nettowaarde heeft van ongeveer $ 70 miljoen.

10 Een schrijver, producer en ster, Tina Fey heeft nu een geschatte netto waarde van $75 miljoen

Zelfs vandaag is Tina Fey gemakkelijk een van de meest herkenbare alumni van Saturday Night Live. Ze kreeg vooral lof voor haar imitatie van Sarah Palin. Sinds haar tijd in de show is Fey druk bezig geweest met het produceren van en de hoofdrol in verschillende films en tv-shows. Ze heeft een geschat vermogen van $75 miljoen.

9 Geen verrassing hier, Chris Rock zou een geschatte netto waarde van $ 100 miljoen hebben

Chris Rock voegde zich van 1990 tot 1993 bij de cast van 'Saturday Night Live'. Terwijl hij aan de show werkte, werd hij goede vrienden met mensen als David Spade en Adam Sandler. Sinds hij aan de show werkte, speelde Rock in verschillende films, waaronder " Paparazzi", "You Don't Mess with the Zohan" en meer. Tegenwoordig heeft hij een geschat vermogen van $ 100 miljoen.

8 Nu een filmster, krijgt Will Ferrell een coole $120 miljoen

Acteur Will Ferrell was een castlid van "Saturday Night Live" van 1995 tot 2002. Sindsdien speelde Ferrell in films als "Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby", "Anchorman", " "Bewitched", "Curious George" en meer. Momenteel wordt geschat dat Ferrell minstens $ 100 miljoen waard is.

7 Veteraanacteur Dan Aykroyd heeft naar verluidt een nettowaarde van $ 135 miljoen

Dan Aykroyd sloot zich aan bij "Saturday Night Live" van 1975 tot 1979. Hij werd bekend door de "Bass-o-Matic"-schets en zijn imitatie van president Jimmy Carter. Sinds zijn tijd in de show is Aykroyd gaan schitteren in films zoals " Pearl Harbor ", " Diamonds ", "Celtic Pride", "Sgt. Bilko" en meer. Zijn geschatte vermogen zou $ 135 miljoen zijn.

6 Oscar-genomineerde acteur Bill Murray heeft een geschat vermogen van $ 140 miljoen

Bill Murray maakte van 1977 tot 1980 deel uit van de cast van "Saturday Night Live". Tijdens de show werd hij bekend door het uitbeelden van de rol van Nick the Lounge Singer. Ondertussen speelde Murray de hoofdrol in verschillende hitfilms, waaronder 'Tootsie', 'Space Jam', 'Groundhog Day' en de voor een Oscar genomineerde film 'Lost in Translation'. Vandaag zou hij 140 miljoen dollar waard zijn.

5 Sinds hij de show heeft verlaten, zou Eddie Murphy nu 160 miljoen dollar waard zijn

Eddie Murphy was een castlid van "Saturday Night Live" van 1980 tot 1984. Ondertussen merkt de Rolling Stone op: "Het is gebruikelijk (en correct) om te zeggen dat Eddie Murphy de enige reden is waarom SNL de vijfjarige wildernis heeft overleefd zonder Lorne Michaels.” Sinds hij de show verliet, speelde Murphy in films als 'Dreamgirls' en 'The Nutty Professor'.”

4 Mike Myers werd Austin Powers en vergaarde een nettowaarde van $ 175 miljoen

Mike Myers was op "Saturday Night Live" van 1989 tot 1995. Hij is vooral bekend voor zijn rol als Linda Richman in de sketch "Coffee Talk". Sindsdien is Myers beroemd geworden als hoofdrolspeler in de 'Austin Powers'-franchise. Vandaag zou het vermogen van Myers $ 175 miljoen bedragen.

3 Emmy-winnaar Julia Louis-Dreyfus heeft naar verluidt een nettowaarde van $ 250 miljoen

Julia Louis-Dreyfus trad toe tot de cast van "Saturday Night Live" van 1982 tot 1985. Volgens Rolling Stone: "In de vroege jaren tachtig was ze SNL's antwoord op Martha Quinn." Sinds haar tijd in de show heeft Louis-Dreyfus een Emmy gewonnen voor haar optreden in de HBO-show 'VEEP'. Tegenwoordig heeft ze een geschat vermogen van $ 250 miljoen.

2 Het loont om Iron Man te zijn! Robert Downey Jr. heeft een geschat vermogen van $ 300 miljoen

Lang voordat hij Marvel's Iron Man werd, was acteur Robert Downey Jr. een castlid van "Saturday Night Live". Hij was echter niet echt goed. Zoals Rolling Stone zei: "Hem ongrappig maken staat als SNL's meest torenhoge prestatie op het gebied van zuigen." Gelukkig wist Downey uiteindelijk een succes te worden. Vandaag zou hij 300 miljoen dollar waard zijn.

1 Adam Sandler is nu een acteur en zakenman met een nettowaarde van $420 miljoen

Acteur Adam Sandler is een komiek en voormalig castlid van 'Saturday Night Live' die ooit uit de show werd ontslagen. Net als Downey wist Sandler toch een carrière uit te bouwen. Hij richtte zelfs zijn eigen productiebedrijf op en onderhandelde over een lucratieve deal met Netflix. Geen wonder dat hij vandaag maar liefst $ 420 miljoen waard is.

Aanbevolen: