We hebben de populairste castleden van Saturday Night Live gerangschikt, op nettowaarde

Inhoudsopgave:

We hebben de populairste castleden van Saturday Night Live gerangschikt, op nettowaarde
We hebben de populairste castleden van Saturday Night Live gerangschikt, op nettowaarde
Anonim

Sinds 1975 is Saturday Night Live een wekelijkse liveshow die het publiek aan het lachen heeft gemaakt met zijn politieke en sociale commentaar, en momenteel wordt zijn 45e seizoen uitgezonden. De show staat bekend om het lanceren van de carrières van zoveel grappige mensen, van Tina Fey tot Chevy Chase en John Belushi. Van spoofs van populaire commercials tot imitaties van beroemdheden, de show fa alt nooit, en de inhoud is zowel grappig als slim.

Het blijkt dat, net als andere delen van de showbusiness, een SNL-ster je kan helpen om behoorlijk wat deeg binnen te harken. Er zijn veel mensen die al jaren in de show acteren en een indrukwekkend fortuin hebben verzameld.

Lees verder om erachter te komen wat de meest geliefde castleden zijn op Saturday Night Live.

15 Pete Davidson: The Funny Man (en voormalige verloofde van Ariana Grande) heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen

pete davidson
pete davidson

Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Pete Davidson $ 4 miljoen.

Naast het feit dat hij bijna met Ariana Grande trouwde en sindsdien met verschillende mensen uitging, verschijnt de grappige man in veel sketches op Saturday Night Live. Hij is sinds 2014 te zien in de show en ha alt zowel de krantenkoppen voor zijn liefdesleven als voor zijn komedie.

14 Michael Che: The Charming Weekend Update Co-Star heeft ook een netto waarde van $4 miljoen

michael che colin jost
michael che colin jost

Celebrity Net Worth zegt dat Michael Che ook een nettowaarde van $ 4 miljoen heeft.

Samen met zijn co-ster Colin Jost, organiseert Che Weekend Update, een super populair segment in de show. De Saturday Night Live Wiki zegt dat Che zijn tijd in de show als schrijver begon in 2013 en sinds 2014 in zijn huidige positie is.

13 Aidy Bryant: The Shrill Star staat ook op SNL en haar nettowaarde is $ 4 miljoen

aidy byrant op snl
aidy byrant op snl

E Online zegt dat Aidy Bryant $ 24.000 krijgt voor elke aflevering, en Celebrity Net Worth schat het vermogen van de ster op $ 4 miljoen.

Naast haar tijd op SNL, wat altijd hilarisch is, speelt Aidy Bryant in de Hulu-serie Shrill, die tot nu toe twee seizoenen heeft gekregen. Ze is sinds 2012 te zien in de show en heeft rollen gehad in komedies zoals I Feel Pretty en The Big Sick.

12 Beck Bennett: hij is sinds 2013 op SNL en zijn nettowaarde is $ 4 miljoen

beck bennett colin jost snl
beck bennett colin jost snl

Celebrity Net Worth zegt dat het vermogen van Beck Bennett ook $ 4 miljoen is.

Volgens NBC.com trad Bennett in 2007 toe tot de beroemde improvisatie- en sketchcomedy-locatie Upright Citizens Brigade. Hij heeft ook een sketchcomedygroep genaamd The Good Neighbor met Kyle Mooney, een ander castlid op Saturday Night Live.

11 Cecily Strong: de grappige actrice ha alt het ook binnen met een nettowaarde van $4 miljoen

cecily sterk
cecily sterk

Cecily Strong is sinds 2012 op SNL en heeft veel lof gekregen voor haar komische werk. Zoals Deadline opmerkt, is ze geweldig als ze zingt en parodieën maakt op beroemde mensen.

Celebrity Net Worth zet haar nettowaarde ook op $ 4 miljoen. Ze heeft een handvol andere rollen, zoals Jennifer in Ghostbusters uit 2016, maar het lijkt erop dat ze het meest bekend is vanwege haar rol in SNL.

10 Leslie Jones: ze schrijft en acteert en haar nettowaarde is $5 miljoen

leslie jones colin jost snl
leslie jones colin jost snl

Celebrity Net Worth zegt dat Leslie Jones een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft.

Ze hield SNL-fans aan het lachen sinds ze in 2013 voor de show begon te schrijven. Zoals Global News in september 2019 meldde, besloot Jones afscheid te nemen van de show. Ze schreef een heel lief berichtje op Twitter om de cast en crew te bedanken.

9 Colin Jost: Che's Weekend Update Co-Star (en Scarlett Johansson's verloofde) heeft een netto waarde van $6 miljoen

colin jost michael che
colin jost michael che

Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Colin Jost iets hoger, namelijk $ 6 miljoen.

Hoewel hij bekend staat om het hosten van Weekend Update samen met Michael Che en velen vinden dat het paar er geweldig in is, is het onmogelijk om te vergeten dat Jost verloofd is met Scarlett Johansson. De twee zien er heel lief uit samen.

8 Kate McKinnon: Ze is een van de meest geliefde en heeft $8 miljoen op de bank

kate mckinnon op snl
kate mckinnon op snl

Celebrity Net Worth zet het vermogen van Kate McKinnon iets hoger op $ 8 miljoen.

Naast haar tijd op Saturday Night Live, waar ze fans sinds 2012 enorm aan het lachen maakt, heeft McKinnon in tonnen films gespeeld. Ze was in Bombshell, Rough Night, The Spy Who Dumped Me, Sisters en Ghostbusters.

7 Kenan Thompson: hij is al een eeuwigheid in de show, en hij heeft een nettowaarde van $9 miljoen

kenan thompson op snl
kenan thompson op snl

Cheat Sheet zegt dat het vermogen van Kenan Thompson $ 9 miljoen is. Omdat hij zijn tijd op de show in 2003 begon, is hij de persoon die er het meest mee bezig is geweest, wat absoluut indrukwekkend is.

Hij staat ook bekend om zijn tv-show Kenan & Kel die hij deed met Kel Mitchell van 1996 tot 2000.

6 Bill Hader: de man achter Stefon heeft $ 12 miljoen gekregen

bill hader snl
bill hader snl

Een van de meest bekende en populaire personages op SNL moet "Stefon" zijn. Gespeeld door Bill Hader, zou hij mensen informatie geven over NYC. Hader en schrijver/komiek John Mulaney creëerden het personage, en hij is gewoon zo grappig.

Celebrity Net Worth zegt dat het vermogen van Bill Hader $12 miljoen is.

5 Seth Meyers: The Late Night Host was het gezicht van de weekendupdate en heeft bijna $12 miljoen op de bank

Seth Meyers Amy Poehler SNL
Seth Meyers Amy Poehler SNL

Cheat Sheet zegt dat Seth Meyers een nettowaarde heeft van $10-$12 miljoen.

Voordat hij zijn eigen late night-show kreeg, wat veel mensen hem nu kennen, was hij een castlid op SNL en zou hij Weekend Update hosten. Dat lijkt zeker een springplank te zijn voor de carrières van veel grappige mensen.

4 Tina Fey: de populaire schrijver/actrice is een SNL-nietje met een indrukwekkende nettowaarde van $ 65 miljoen

tina fey op snl
tina fey op snl

We althy Gorilla schat het vermogen van Tina Fey op $ 65 miljoen. Naast het creëren en de hoofdrol in 30 Rock and Mean Girls, is Tina Fey beroemd vanwege het spelen van personages op SNL.

Ze schreef ook voor de show in de jaren '90 en begon er toen in te acteren. Sindsdien is ze van tijd tot tijd in de show verschenen.

3 Alec Baldwin: de acteur staat bekend om het spelen van een bepaald politiek figuur en zijn nettowaarde is $ 65 miljoen

alec baldwin op zaterdagavond live
alec baldwin op zaterdagavond live

Variety zegt dat wanneer Alec Baldwin op Saturday Night Live is om een bepaald politiek figuur te spelen, wat iedereen hem graag ziet doen, hij $1.400 krijgt.

Celebrity Net Worth schat het vermogen van de acteur op $65 miljoen, wat logisch is omdat hij in zoveel tv-shows en films heeft gespeeld (waaronder 30 Rock met Tina Fey, die ook op SNL is geweest).

2 Will Ferrell: zijn tijd op SNL was episch en hij heeft $ 100 miljoen gekregen

zal ferrelen
zal ferrelen

Celebrity Net Worth zegt dat het vermogen van Will Ferrell $ 100 miljoen is. Ja, dat is zeker veel geld. Hij begon in 1995 aan SNL te werken en kreeg er zelfs een Emmy-nominatie voor, wat zo geweldig is. In 2002 nam hij afscheid en het is zeker goed gekomen voor de acteur, want hij heeft ons aan het lachen gemaakt in tal van verschillende films.

1 Eddie Murphy: de acteur staat bekend om zijn aanwezigheid op SNL in de jaren '80 en heeft een nettowaarde van $200 miljoen

eddie murphy op snl
eddie murphy op snl

Volgens Celebrity Net Worth was Eddie Murphy een castlid bij Saturday Night Live vanaf 1980 en eindigde in 1984, en hij was superjong: hij kreeg die rol toen hij nog maar 19 jaar oud was.

De acteur is zo beroemd en heeft in tal van andere projecten gezeten. Zijn vermogen is de hoogste van allemaal met $ 200 miljoen.

Aanbevolen: