15 Saturday Night Live-hosts, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

15 Saturday Night Live-hosts, gerangschikt op nettowaarde
15 Saturday Night Live-hosts, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Zelfs als het slecht ging, kon Saturday Night Live miljoenen mensen één avond per week een beetje vreugde brengen. Er waren tijden dat de cast zo slecht was dat mensen gewoon niet meer samen naar de show keken.

Maar de maker van de show, Lorne Michaels, zou altijd een betere cast vinden en de show redden, en dit is meerdere keren gebeurd. Dat is een groot deel van de reden waarom zoveel mensen elke week naar de live sketch comedy-show blijven kijken.

De andere reden is de gastheer van de beroemdheden. Zonder de gastpresentator zou Saturday Night Live kort na zijn debuut in de jaren 70 zijn geannuleerd. Het is de gastgastheer die uiteindelijk enkele van de grappigste en meest memorabele momenten in de show creëert.

Laten we in plaats van te kijken naar de 15 beste hosts van SNL ooit, eens kijken naar de 15 gasthosts van beroemdheden die het grootste vermogen hadden.

15 15. Quincy Jones is misschien nog meer waard ($400 miljoen)

Er is maar een handvol muzikanten die niet met Quincy Jones hebben gewerkt en dat komt waarschijnlijk omdat hij te oud is om het aantal groepen aan te nemen dat hij gebruikte om te produceren toen hij voor het eerst begon. Hij heeft gewerkt met Louis Armstrong, Tony Bennett, Frank Sinatra, Michael Jackson, Ray Charles, Little Richard en nog veel meer Hall of Fame-artiesten.

14 14. Larry David is meer dan alleen Seinfeld ($400 miljoen)

De beste beslissing die Larry David ooit nam, was in 1989 samenwerken met Jerry Seinfeld en een pilot maken voor de NBC-sitcom Seinfeld. Nadat hij tien jaar lang comedy-goud had gemaakt, zou hij de hoofdrol spelen in zijn eigen serie op HBO, Curb Your Enthusiasm, die zijn komische schrijftalent bleef laten zien.

13 13. Jennifer Lopez is niet langer een of ander meisje uit het blok ($ 400 miljoen)

Op 50-jarige leeftijd heeft Jennifer Lopez een lange weg afgelegd van een danseres op In Living Color tot een van de grootste namen in de geschiedenis van de popmuziek. Ze blijft bewijzen dat ze alles kan doen waar ze zin in heeft, waaronder modeontwerper, zakenvrouw, producer, danseres, actrice en zangeres.

12 12. Wanneer presenteerde Steve Forbes SNL? ($ 430 miljoen)

Steve Forbes begon zijn carrière in de politiek in 1985 toen hij door Ronald Reagan werd aangesteld om de Board of International Broadcasting te leiden. Het zou nog 11 jaar duren voordat hij de moed had om president te worden, wat hij deed in zowel 1996 als 2000. Tijdens zijn eerste presidentiële campagne verdiende hij in 1996 een plek als gastgastheer op SNL.

11 11. Bon Jovi's leven is helemaal van hem, net als zijn geld ($440 miljoen)

Bon Jovi werd niet alleen een van de grootste rocksterren ter wereld, maar verdiende het grootste deel van zijn fortuin door zijn eigen muziek te bezitten, of zijn neef het te laten bezitten. In zijn vroege dagen nam hij al zijn muziek op in de studio van zijn neven, waardoor hij een groter percentage van de muziek die hij maakte in bezit had, wat een enorm vermogen is geworden.

10 10. LeBron James werd niet van de ene op de andere dag koning ($ 450 miljoen)

De NBA zou vandaag niet hetzelfde zijn zonder LeBron James. Hij heeft ongetwijfeld de competitie teruggebracht die het moeilijk had nadat Michael Jordan met pensioen ging. Maar hij kan ook acteren en toen hij in 2007 SNL presenteerde, werd het een van de best beoordeelde afleveringen van het seizoen.

9 9. Ellen DeGeneres is de volgende Oprah geworden ($450 miljoen)

Ellen DeGeneres zag dit op geen enkele manier aankomen. Toen ze zich aanmeldde om haar eigen talkshow te hosten, verwachtte ze waarschijnlijk een paar jaar rond te zijn en onderweg wat plezier te hebben. Ze had niet gedacht dat ze de grootste beroemdheid ter wereld zou worden die vandaag de meest bekeken talkshow overdag presenteert.

8 8. Adam Sandler weet dat het schrijven van grappige liedjes je miljoenen kan opleveren ($ 450 miljoen)

Nadat Adam Sandler begon als niets meer dan een man die goedkoop lachte met boob- en scheetgrappen, heeft Adam Sandler zichzelf gevestigd als Hollywood-roy alty. Hij is niet alleen genomineerd voor talloze acteerprijzen, zowat al zijn films brengen een grote kassa binnen. Alleen al vorig jaar verdiende hij bijna $60 miljoen.

7 7. Robert De Niro heeft elke cent van zijn nettowaarde verdiend ($500 miljoen)

Als je ooit een beroemdheid hebt horen praten over eten bij Nobu's, dan hoor je ze praten over al het geld dat ze sturen naar Robert De Niro, die medeoprichter was van het elite Japanse restaurant, dat nu is geopend 21 restaurants en acht luxe hotels over de hele wereld. Zelfs zonder zijn acteercarrière is De Niro klaar.

6 6. George Clooney weet hoe hij zijn geld moet investeren ($500 miljoen)

In 2013 besloot George Clooney mede-oprichter te worden van Casamigos Tequila, dat hij in 2017 uiteindelijk voor $ 700 miljoen verkocht. Hij investeerde aanvankelijk slechts ongeveer $ 600.000 om het bedrijf te starten en zal zijn vermogen blijven zien stijgen naarmate het geld vestigt. Hij zou deze lijst volgend jaar nog hoger kunnen beklimmen.

5 5. Het rijk van Sir Elton John blijft groeien ($520 miljoen)

Sir Elton John gaat graag op wereldtournee. Sterker nog, hij lijkt altijd op tournee te gaan of een nieuwe tour te plannen, wat allebei serieus geld kan opleveren. Maar toen besloot hij de uitvoerend producent te worden van zijn eigen biopic, Rocketman, en dat heeft zijn bescheiden vermogen veranderd in een bankkluis ter grootte van Scrooge McDuck.

4 4. Syndicatie heeft Jerry Seinfeld bijna tien cijfers opgeleverd ($950 miljoen)

Jerry Seinfeld is een van de best betaalde comedians ter wereld geworden. Om het te bewijzen tekende hij een deal van $ 100 miljoen met Netflix om in 2017 twee Seinfeld-specials te doen. Maar zijn echte inkomsten komen van enorme syndicatiedeals die hij tekende voor zijn hitshow die sinds 1995 ongeveer $ 3 miljard heeft opgeleverd.

3 3. Weet je nog toen George Steinbrenner in 1990 presenteerde? ($ 1,15 miljard)

Het is bijna tien jaar geleden dat George Steinbrenner een hartaanval kreeg en negen dagen later stierf, de New York Yankees achterlatend met zijn twee zonen, Hank en Hal. Maar de winnende formule was al in New York gevestigd dankzij George als een hardcore eigenaar die voor niets stopt om de beste beschikbare agenten te tekenen.

2 2. De president beweert veel waard te zijn ($2 miljard)

Weet iemand echt hoeveel geld de president van de Verenigde Staten heeft of ooit heeft gehad?

Het lijkt erop dat we nooit de kans zullen krijgen om zijn belastingaangiften te zien en te begrijpen hoeveel geld hij heeft, dus we moeten volgen wat hij ons vertelt– en we weten allemaal dat hij erg arrogant met de waarheid.

1 1. Air Jordan's erfenis stuurt Michael Jordan naar de top ($ 2,1 miljard)

Michael Jordan is misschien wel de beste NBA-speler aller tijden, maar zijn vermogen is gegroeid omdat hij een van de meest gewilde schoenenmerken ter wereld heeft gecreëerd, de Air Jordan's. Zijn erfenis zal zijn tijd op het veld zijn, maar zijn financiën zijn gekoppeld aan zijn vermogen om zichzelf op de markt te brengen.

Aanbevolen: