15 Geheimen achter de schermen van hoe ik je moeder heb ontmoet

Inhoudsopgave:

15 Geheimen achter de schermen van hoe ik je moeder heb ontmoet
15 Geheimen achter de schermen van hoe ik je moeder heb ontmoet
Anonim

Negen seizoenen lang hield de CBS-sitcom "How I Met Your Mother" iedereen aan het tv-scherm gekluisterd. We wilden immers steeds weten wat er verder gebeurde met deze unieke vriendengroep. Tegelijkertijd wilden we ook heel graag weten wie de 'moeder' was.

Voor het eerst uitgezonden in 2005, bestond de primaire cast van de show uit Alyson Hannigan, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders en natuurlijk Josh Radnor. We hebben gezien hoe ze scherts wisselden, grappen met elkaar uithaalden en zelfs samen in de problemen kwamen. Aan het einde van de serie verdiende de show 30 Emmy-nominaties en 10 overwinningen.

Het is jaren geleden dat de finale van de show werd uitgezonden. Desalniettemin kunnen er enkele geheimen achter de schermen van de show zijn die je nog niet hebt ontdekt. Bekijk wat we hebben gevonden:

15 Showmakers, Carter Bays en Craig Thomas, baseerden de show op hun echte leven

Volgens Cleveland Magazine: Het schrijversduo concentreerde zich op 1997, een tijd waarin de twee recent afgestudeerden van de Wesleyan University waren, en Thomas woonde bij zijn universiteitsliefje, Rebecca. Bays, ongebonden, bracht lange uren door in hun appartement, klagend over zijn partnerloze status.” Later presenteerden ze het idee en de rest was geschiedenis.

14 De vrouw van Thomas, Rebecca, eiste dat Alyson Hannigan haar op de show zou spelen

In een AMA-thread op Reddit onthulde Thomas: "In termen van casting, castte mijn vrouw Lily door te zeggen 'Als je een personage op mij gaat baseren, moet het Alyson Hannigan zijn!'" Zoals weet je, Hannigan was eigenaar van de rol. En zelfs tot op de dag van vandaag kunnen we ons niet voorstellen dat iemand anders de. speelt

13 Jim Parsons van The Big Bang Theory deed auditie voor de rol van Barney Stinson

Tijdens zijn audities merkte Parsons op dat Barney werd beschreven als 'een grote lul van een kerel. Hij vertelde Yahoo! Entertainment, "En ik herinner me dat ik dacht, ik snapte het en dacht: 'Wie heeft er in godsnaam naar me gekeken en denkt' grote sul van een vent?'" En het was niet aanstootgevend, ik dacht: 'Dit is dom.'"

12 MacLaren's was gebaseerd op een echte NYC-pub

Toen Bays en Thomas nog bij 'Letterman' werkten, hingen ze rond in een pub genaamd McGee's op 240 W. 55th Street. In 2014 meldde de New York Post dat McGee's elke dinsdag trivia-avonden "How I Met Your Mother" organiseerde. Er werden ook cocktails geserveerd, zoals het Pineapple Incident en Slutty Pumpkin.

11 Het kind van Alyson Hannigan werd ontslagen omdat het haar fictieve kind was nadat het te oud werd geacht

Terwijl hij met Huffington Post sprak, herinnerde Hannigan zich: "Ze hebben mijn kind uit die rol ontslagen. Ze zou de baby zijn, maar [producent] Carter Bays zei: 'Nee. Ze is te oud,’ en ze werd vervangen. Ik had zoiets van: 'Je hebt mijn kind ontslagen. Allereerst is dat leeftijdsdiscriminatie. Ik denk niet dat je haar mag ontslaan omdat ze te oud is.'”

10 Aan het einde van de show nam Neil Patrick Harris de stand mee naar huis van MacLaren's

Toen de show ten einde liep, aarzelden de sterren niet om iets van de set mee te nemen als souvenir. Voor Harris moest het de MacLaren's Pub-stand zijn. Volgens ET Online onthulde de acteur: "Ik heb het gestolen toen we het inpakten." Ondertussen heeft Thomas ook delen van de fictieve pub in zijn eigen huis.

9 Voorafgaand aan het filmen van de scène wist Jason Segel niet dat Marshalls vader zou sterven

Bays schreef op Entertainment Weekly: "Toen het tijd was om de scène op te voeren, wilde Jason de schok van Marshall zo voelbaar mogelijk voelen, dus koos hij ervoor om Lily's dialoog niet van tevoren te lezen. Het enige wat hij wist was het laatste woord van Lily's zin: 'it'." Hij onthulde ook dat hij en regisseur Pamela Fryman "weg moesten kijken" tijdens het filmen van deze scène.

8 Tijdens het filmen begon Alyson Hannigan een weddenschap met Jason Segel om hem te laten stoppen

Terwijl hij met Digital Spy sprak, herinnerde Hannigan zich: "Toen we de pilot [voor de show] begonnen, dacht hij: 'Laat me stoppen met roken, ik zal je beste vriend zijn.' Dus we deden een weddenschap waarbij hij me $ 10 schuldig zou zijn elke keer dat hij een sigaret had. Na de eerste dag was hij me $200 schuldig.”

7 Britney Spears benaderde de makers over hun aanwezigheid in de show

Bays herinnerde zich: "Een paar weken nadat de schrijversstaking was geëindigd, kregen we een telefoontje dat Britney Spears in onze show wilde zijn. En ze wilde specifiek in de aflevering "Ten Sessions" zijn, wat ons de rillingen over de rug deed lopen, want daar ontmoeten we Stella." Spears speelde uiteindelijk Abby in de show.

6 De echte echtgenoten van de cast verschenen meerdere keren in de show

Hannigan's echtgenoot, Alexis Denisof, werd gecast als flirterige nieuwslezer Sandy Rivers. Ondertussen speelde Harris' echtgenoot, David Burtka, de rol van Scooter, Lily's middelbare schoolvriendje. Bovendien werd de echtgenoot van Smulders, Taran Killam, gecast om de ongewenste Gary Blauman te spelen. Ondertussen zijn andere gedenkwaardige gaststerren in de show Jennifer Morrison, Joe Nieves, Marshall Manesh, Ellen D. Williams.

5 Het 'Have You Met Ted'-bit kwam van de voormalige baas van de makers

Bays onthulde: Justin Stangel, onze oude baas bij Letterman, heeft 'Heb je Ted ontmoet' uitgevonden. Het was niet eens alsof hij er iets groots van zou maken. Je zou gewoon met hem in een bar rondhangen, een gesprek hebben, en een meisje zou voorbij komen, en hij zou haar tegenhouden en zeggen: 'Heb je Carter ontmoet?'”

4 Er was bezorgdheid dat Hannigan en Cristin Milioti te veel op elkaar leken

Milioti werd uiteindelijk gecast als de moeder. En Hannigan herinnerde zich: Ze wilden naar ons kijken naast elkaar om te zien of ze haar haar gingen veranderen of zoiets, omdat ze een beetje bang waren dat we op elkaar leken, dus ik moest naast haar gaan staan en we hadden wat mensen kijken samen naar ons.”

3 Sommige castleden wisten in seizoen één van de dood van Tracy

Dit was het geval voor Radnor en Hannigan die van tevoren reactiescènes moesten filmen voor latere seizoenen. Hannigan onthulde ook: Ik wist dat dat het geval was. Ik wist niet wie de moeder zou zijn, maar ik wist wel dat de reden dat hij al deze verhalen vertelde, was omdat ze stierf, wat heel lief was.”

2 Victoria was het back-upplan voor het moederpersonage

Tijdens een gesprek met CBS News onthulde Bays dat de producenten van de show "noodplannen hadden voor een andere moeder" voor het geval de serie plotseling zou worden geannuleerd door CBS. In dat geval zou de moeder zijn onthuld als Victoria, de bakker die Ted tijdens het eerste seizoen van de show had ontmoet. De show ontwikkelde echter een aanhang en duurde negen jaar.

1 De allerlaatste scène-opname was degene waar Ted Tracy voor het eerst ontmoette

Tijdens PaleyFest 2014 werd onthuld dat het laatste shot dat ooit is gemaakt, degene was waar Ted eindelijk de moeder met de gele paraplu ontmoette. Thomas merkte op: “We moesten negen f jaar wachten voordat we de moeder ontmoetten - het duurde negen f jaar en op de een of andere manier keken jullie allemaal toe! Heel erg bedankt."

Aanbevolen: