Na hoe ik je moeder heb ontmoet, verliet Jason Segel LA en verdween volledig van de kaart

Inhoudsopgave:

Na hoe ik je moeder heb ontmoet, verliet Jason Segel LA en verdween volledig van de kaart
Na hoe ik je moeder heb ontmoet, verliet Jason Segel LA en verdween volledig van de kaart
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat een beroemdheid van de kaart gaat. Voor Jason Segel vertrok hij niet alleen uit Hollywood, maar hij besloot ook van carrièrepad te veranderen, waarbij hij het comedygenre vermeed.

In het volgende zullen we kijken naar Segels carrière na How I Met Your Mother en waarom hij besloot om weg te gaan uit LA en in plaats daarvan voor een boerenleven te kiezen.

Jason Segel was klaar om verder te gaan met hoe ik je moeder ontmoette

How I Met Your Mother duurde bijna een decennium, met negen seizoenen en meer dan 200 afleveringen. Jason Segel speelde de rol van Marshall en was een belangrijk onderdeel van het succes van de show. De acteur onthulde dat zijn carrière in die tijd volledig veranderde door in de sitcom te komen, omdat hij de andere kant op ging.

"Ik was gewoon blij dat ik uit mijn depressieve grot was. Ik had hele, hele bizarre scripts geschreven. Vreemde kinderfilms over pratende paarden. Ik werd langzaam gek."

Segel zou echter onthullen dat de baan later vergelijkbaar werd met een 9 tot 5, iets wat hij als acteur wilde vermijden. "Maar als je acteur wordt, is een deel ervan, het geheime deel ervan, dat je geen gewone 9-tot-5-baan wilt hebben. En het geheime deel van een tv-show is dat het een 9- tot-5 baan. … Als je idool Peter Sellers is, is acht jaar lang één personage spelen niet wat je probeert te doen. Ik heb niet echt het gevoel dat ik zoveel meer te bieden heb met dit personage."

Toen zijn tijd in de show ten einde liep, bracht Segel een aantal grote veranderingen aan in zowel zijn werk als zijn persoonlijke leven.

Jason Segel heeft het comedygenre de afgelopen jaren achter zich gelaten

Segel nam uiteindelijk ook een andere wending in zijn carrière. Hij stond doorgaans bekend om zijn komische rollen, maar het was tijd om iets nieuws te proberen voor de acteur.

"Ik heb ongeveer anderhalf decennium pure komedie gedaan, tussen die films en toen How I Met Your Mother, wat negen jaar lang letterlijk elke dag was", vertelde Segel aan Yahoo! Amusement. "Ik denk dat ik gewoon geïnteresseerd was om te zien wat ik nog meer kon doen."

Segel onthulde verder dat het na Sex Tape tijd was om naar verschillende genres en projecten te kijken.

“Sex Tape deed het uiteindelijk goed, denk ik, maar het voelde niet goed. Dus ik moest vooruit kijken en zeggen: 'Dit is vrijheid. Je kunt nu alles doen. Dus waarom lopen we niet meteen in op enkele van de dreigende vragen, zoals, wat als ik gewoon een drama zou proberen? Wat als ik zou proberen een tv-programma te schrijven en te maken en uit te voeren?' Ik wilde tegen mijn lakmoes aanlopen, wat ik al lang niet meer had gedaan.'

De acteur koos niet alleen verschillende projecten, maar hij besloot ook tot een grote verandering in zijn persoonlijke leven.

Jason Segel is volledig van de kaart verdwenen uit LA

Na How I Met Your Mother realiseerde Segel zich dat hij in principe kon doen wat hij wilde, en dat hield in dat hij grote beslissingen moest nemen met zijn privéleven. Segel koos ervoor om de drukke straten van LA te verlaten en in een rustigere stad te gaan wonen. De acteur heeft geen spijt van de beslissing.

"Ik vind het leuk om in een kleine stad te zijn. Ik ga bijvoorbeeld naar de voetbalwedstrijden op de middelbare school en zo en eet een broodje, waarvan ik niet wist of je zonder kinderen zou kunnen, maar je kunt, "hij grapte. "En ik ga naar het kerstspel in de stad en ik wacht buiten en vraag kleine kinderen om mijn affiche te ondertekenen. Het is echt leuk. Ik vind het geweldig."

De acteur zou samen met Jimmy Kimmel verder uitleggen dat het leven in het kleine boerenstadje ervoor zorgde dat hij veel minder werd opgemerkt en dat het navigeren door het leven een stuk gemakkelijker werd weg van de schijnwerpers.

Het lijkt erop dat de acteur tevreden is met zijn huidige omstandigheden, hoewel fans zich altijd zullen afvragen of hij een terugkeer voor een tiende seizoen op How I Met Your Mother zal accepteren.

Aanbevolen: