Hoe ik je moeder heb ontmoet: 15 BTS-foto's die LEGEN zijn - wacht erop - DARY

Inhoudsopgave:

Hoe ik je moeder heb ontmoet: 15 BTS-foto's die LEGEN zijn - wacht erop - DARY
Hoe ik je moeder heb ontmoet: 15 BTS-foto's die LEGEN zijn - wacht erop - DARY
Anonim

In 2005 kregen we de allereerste aflevering van de legendarische sitcom How I Met Your Mother cadeau. Kijkers waren aanvankelijk op hun hoede gezien de formule voor de show. Immers, hoe lang kan zo'n verhaal eigenlijk doorgaan, toch? Nou, 9 jaar, dat is hoe lang! Nadat het eerste seizoen ten einde liep, was het niet moeilijk te zeggen dat we een meesterwerk in de maak hadden. De chemie van de cast was meteen ongelooflijk en de schrijvers zorgden ervoor dat het verhaal volledig werkte, waardoor we iets kregen dat nog nooit eerder was gedaan.

Vandaag gaan we terug naar het begin van de jaren 00 om een aantal geweldige foto's achter de schermen te bekijken van Marshall, Lilly, Ted, Barney en Robin. We hebben foto's van het appartement, van MacLaren's en zelfs een backstage blik op Lily in een van haar opvallende Halloween-kostuums. Het is tijd om je aan te passen!

15 Een andere look voor de openingscredits

Een van de vele geweldige dingen over How I Met Your Mother, is de openingsscène van de show. Ze hoefden het nooit in te korten of zelfs te verwijderen, omdat ze vanaf het begin besloten om voor iets korts en zoets te gaan. Hier is een alternatieve groepsfoto. We denken dat dit degene had moeten zijn die gebruikt had moeten worden!

14 Oh schat

Het is waar dat wanneer we denken aan beroemdheden die een gastrol hebben in sitcoms, onze eerste gedachte de neiging heeft om rechtstreeks naar Vrienden te gaan. HIMYM had er echter ongeveer evenveel. Wie zou die keer dat Katy Perry langskwam ooit kunnen vergeten? Ze speelde Zoey's meer dan goedgelovige neef, die de bende "Oh Honey" noemde.

13 Happy Hour

Vrienden hadden Central Perk (wat ongetwijfeld iconisch was), maar HIMYM had MacLaren's. Zeker gezien de leeftijd van onze personages toen de show begon, is de pub een stuk realistischer. MacLaren's was zo'n groot deel van de serie en het bleek dat Neil Patrick Harris (Barney) de stand daadwerkelijk mee naar huis nam nadat de show was afgelopen!

12 Barney maakt nooit een slechte foto

Dit is duidelijk een grote terugkeer naar de vroege seizoenen, aangezien iedereen er op deze foto nogal jong uitziet. Het is belangrijk om hier op te merken dat Barney opnieuw op de achtergrond een betere foto maakt dan wie dan ook. Het v alt niet te ontkennen, de camera houdt echt van de man!

11 We gaan Star Wars kijken, we weten het zeker

Het is duidelijk dat er in alle 9 seizoenen van HIMYM een heleboel verwijzingen naar de popcultuur worden gemaakt. Star Wars was echter ongetwijfeld de meest voor de hand liggende. We zagen niet alleen een levensgrote Stormtrooper elke keer dat we in Barney's appartement waren, maar het leuk vinden van Star Wars was een must voor de meisjes waarmee Ted uitging. Sorry Stella, we wisten dat je nooit zou werken.

10 Robin & Gary Blauman?

Gary Blauman is een wisselvallig personage. Zelfs de bende is behoorlijk verscheurd over hoe ze over de man denken. Aan de ene kant hielp hij Lilly een gênante tatoeage te vermijden, maar aan de andere kant beroofde hij Barney van een per ongeluk gekrulde jongen. Blauman wordt gespeeld door Taran Killam, de echte echtgenoot van Cobie Smulders!

9 Ontmoeting met mama

We weten dat niet iedereen even enthousiast was over het einde van de serie. Na 9 seizoenen zou het echter bijna onmogelijk zijn om iemand te plezieren. Dat gezegd hebbende, Tracy was een uitstekend personage. We denken dat de finale misschien beter was verlopen als ze veel eerder was voorgesteld.

8 Helemaal klaar

Het is inderdaad een zeldzame traktatie om alle drie onze leidende mannen in een pak te zien. Hoewel Barney altijd eiste dat ze ze droegen, weigerden Marshall en Ted meestal. We zagen echter wel dat Robin zich verkleedde voor Barney, wat echt een geweldig moment was.

7 Marshmallow & Lilypad

Het zou moeilijk zijn om een beter sitcomkoppel te vinden dan Lily en Marshall. Hoewel de twee tonnen chemie op de camera deelden, was Alyson Hannigan geen grote fan van knuffelen met Jason Segel. Ze zei ooit in een interview: "Het is alsof je een asbak kust en hij probeert beleefd te zijn door kauwgom of pepermuntjes te eten, maar het helpt niet."

6 Een snelle selfie-pauze

Met hun paar minuten vrije tijd tussen de opnames, probeerden Jason Segel en Cobie Smulders duidelijk wat telefoontjes te plegen. Alyson Hannigan ziet er echter uit alsof ze andere plannen had. Hier is niets te zien, alleen een actrice die selfies probeert te maken met haar co-sterren. Ziet er goed uit Lily!

5 Ted schudde echt het zout- en peperhaar

We weten dat dit van de finale moet zijn, aangezien we Ted duidelijk kunnen zien wiegen met zijn grijzende haar. Dit was eigenlijk een geweldige look voor Josh Radnor, hij heeft het echt voor elkaar gekregen. Hoewel Robin er op deze foto goed uitziet, hebben we wel wat klachten over hoe ze haar in de finale ouder hebben gemaakt. Kom op, die sjaal?!

4 We missen deze twee

In termen van televisiekoppels zijn Marshall en Lily de toppers. Natuurlijk hadden Chandler en Monica hun momenten en April en Andy waren hilarisch tijdens hun tijd op Parks and Rec, maar geen twee personages kregen ooit een romance die zo episch was als deze twee. Ze waren niet alleen Teds inspiratie voor liefde, maar die van ons allemaal!

3 Snelle foto met Anita Appleby

Het zou voor iedereen moeilijk zijn om het gastoptreden van Jennifer Lopez te vergeten. Ze speelde Anita Appleby, auteur van het boek Of Course You're Still Single, Take a Look at Yourself, You D S. Ook al verkocht haar boek tonnen exemplaren, toen het erop aankwam om de Barnacle te landen, kon zelfs Anita het niet waarmaken.

2 Lelie is de schattigste walvis

In de loop van de 9 seizoenen zagen we een aantal werkelijk spectaculaire kostuums. De meeste hiervan werden gedragen door Lily en Marshall, hoewel Ted zichzelf in sommige kostuums van dit stel opnam, wat ze des te verbazingwekkender maakte. Lily's witte walvis was schattig en hilarisch in de aflevering, maar backstage is het misschien nog beter.

1 Happy Blitzgiving

Het was geweldig om Jorge Garcia op de show te zien komen om hun oude vriend Steve AKA the Blitz te spelen. Voor degenen die nog nooit Lost hebben gezien, is een deel van zijn referentie misschien niet terechtgekomen, maar voor degenen die dat wel hadden gedaan, was het geniaal om Hurley bij de bende te hebben (vooral als een veronderstelde vervloekte persoon).

Aanbevolen: