Hoe ik je moeder heb ontmoet: 10 tekenen dat je de lelie van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

Hoe ik je moeder heb ontmoet: 10 tekenen dat je de lelie van je vriendengroep bent
Hoe ik je moeder heb ontmoet: 10 tekenen dat je de lelie van je vriendengroep bent
Anonim

How I Met Your Mother is een van de beste sitcoms aller tijden. Terwijl de meeste personages beginnen als single of in slechte relaties, worden Marshall en Lily meteen een veilig, toegewijd stel. Lily Aldrin ontmoette Marshall op de universiteit en omdat ze altijd in zijn kamer waren, raakte ze ook bevriend met Marshalls beste vriend Ted.

Lily Aldrin heeft misschien een toegewijde relatie, maar dat betekent niet dat ze helemaal saai is. Fans hebben heel weinig liefde voor haar omdat ze manipulatief is, maar ze brengt ook veel goede dingen in haar vriendengroep.

10 Jij houdt de groep bij elkaar

Hoewel de kernleden van de groep technisch gezien Marshall en Ted zijn, de beste vrienden van de OG van de universiteit, past Lily er perfect bij. Robin sloot zich alleen aan bij de vriendengroep van Ted omdat ze dacht dat het aardige mensen waren, wat waarschijnlijk te danken is aan Lily. Lily had ook een speciale band met Barney en hield zo de groep vaak bij elkaar.

Lelies van de groep zijn degenen die dingen organiseren en tot wie mensen zich wenden als ze hulp nodig hebben. Zij zijn de sociale lijm die de groep te allen tijde bij elkaar houdt.

9 Je bent veerkrachtig

Lily had een moeilijke jeugd, maar ze liet zich niet zozeer door het trauma definiëren als door Barney. Ze is veerkrachtig, sterk en onafhankelijk. Daarom hunkerde ze zo naar vrijheid in seizoen 1 toen ze besloot Marshall te verlaten om haar passie in San Francisco na te jagen.

Als je op Lily lijkt, ben je stoer, assertief en voel je je goed in je vel.

8 Je zet jezelf op de eerste plaats

Lily zette zichzelf altijd op de eerste plaats, daarom maakte ze soms een waardeloze partner. Ze is te jong een relatie aangegaan. Het zou waarschijnlijk beter voor haar zijn om volledige onafhankelijkheid te ervaren voordat ze in het huwelijksbootje stapt met Marshall.

De donkere kant van dit persoonlijkheidskenmerk is dat Lily egoïstisch kan overkomen. Ted bezorgde haar een baan, maar in plaats van nederig en dankbaar te zijn, diende ze de baas Aldrin Justice en bracht iedereen in de problemen.

7 Jij bent de shopaholic van de groep

Barney praat misschien veel over zijn nieuwste gadgets en luxe pakken, maar hij kan het zich tenminste veroorloven. Lily heeft daarentegen een echt probleem. Ze winkelt als ze in nood is en ze deed het op een gegeven moment zo vaak dat ze Marshall en zichzelf in de schulden bracht.

We winkelen tegenwoordig allemaal, het is onmogelijk om het te vermijden. Maar in elke vriendengroep is er één persoon die het het meest doet. Dat is de Lelie van de vriendengroep.

6 Je kan zonder complicaties opschieten met jongens/meisjes

Lily is ongelooflijk loyaal aan Marshall, ook al is het duidelijk dat ze diep van binnen haar bi-nieuwsgierige kant zou willen ontdekken. Hoewel sommige mensen misschien gevoelens hebben voor andere leden van de vriendengroep, heeft Lily nooit ongemakkelijke ontmoetingen gehad met Ted of Barney. Ze slaagde erin om gewoon vrienden te blijven zonder enige spanning.

De Robins van de vriendengroep zullen zich vroeg of laat aangetrokken voelen tot hun vrienden, terwijl Lilies een grens trekken als ze gewoon vrienden zijn.

5 Jij bent de moeder van de groep

Lily heeft een warme persoonlijkheid en ze maakt zich vaak zorgen over haar vrienden. Ze geeft ze ook realiteitschecks wanneer dat nodig is, wat haar de moeder van de bende maakt; een controlerende.

Lily saboteerde bijvoorbeeld Teds romantische relaties, in de overtuiging dat het in zijn belang was ("Ik deed wat ik moest doen"); iets dat alleen een manipulatieve moeder zou zeggen. Bemoei je je met je eigen zaken als het gaat om het leven van je vrienden of bemoei je je er graag mee?

4 Je bent een artiest in hart en nieren

Lily werkt als kleuterleidster, maar haar droombaan is om schilder te worden. Ze kreeg uiteindelijk een optreden bij de kapitein die haar inhuurde als kunstconsulent. Robin wil reizen voor avontuur, terwijl Lily wil reizen voor de cultuur.

Als je reist, bezoek je dan musea en kunstgalerijen? Dat is zo'n Lily-ding om te doen.

3 Je loopt weg van problemen

Lily worstelt met het onder ogen zien van haar problemen. In plaats van erover te praten, raakt ze in paniek en kwetst ze andere mensen in het proces. Het uit elkaar gaan van Marshall en Lily in seizoen 1 kan gemakkelijk worden voorkomen; ze was maar van plan om voor drie maanden naar San Francisco te gaan. In plaats daarvan maakte ze er een groot probleem van en liet ze de arme Marshall letterlijk in de steek.

Als weglopen en dingen vermijden je favoriete verdedigingsmechanisme is, lijk je veel op Lily.

2 Je bent zelfingenomen

Fans van de show zijn bekend met Lily's notie van 'Aldrin Justice'. Ze is zo egocentrisch in haar verwrongen noties van moraliteit dat ze niet eens merkt dat Aldrin Justice zelf wijst op een zeer gebrekkig moreel kompas.

Lelies of the group hoeven geen macht uit te oefenen zoals Lily dat doet: het is behoorlijk onrealistisch in het echte leven. Maar als je merkt dat je veroordelend bent en denkt dat je altijd moreel hoogstandje hebt, kun je jezelf beter controleren. Moralistisch zijn is tijdverspilling.

1 Mensen zijn ingehouden bang voor je

Hoewel Marshall en Lily worden geprezen als een van de beste koppels in de geschiedenis van tv-shows, is hun relatie soms een beetje giftig, en het is meestal zo vanwege Lily. Marshall is een beetje bang voor haar; toen hij de groep vertelde dat hij New Jersey verkiest boven New York, werd hij bang; toen Jenkins hem sloeg, loog hij in plaats van Lily de waarheid te vertellen, omdat hij bang was voor wat ze zou kunnen doen.

Als je het gevoel hebt dat je vrienden hun toevlucht nemen tot leugens om bestwil of ze je onvoorspelbaar vinden, ben jij de Lelie van je vriendengroep.

Aanbevolen: