15 tv-programma's om naar te kijken als je van Grey's Anatomy houdt

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's om naar te kijken als je van Grey's Anatomy houdt
15 tv-programma's om naar te kijken als je van Grey's Anatomy houdt
Anonim

We hebben al zoveel castleden gezien die Grey's Anatomy hebben verlaten omdat ze andere projecten wilden nastreven, en het is slechts een kwestie van tijd voordat Ellen Pompeo zich bij hen voegt, vooral omdat ze de onvermijdelijke finale van de show al heeft besproken!

Ellen Pompeo, die Meredith Gray in Grey's Anatomy speelt, liet onlangs doorschemeren dat het 17e seizoen misschien wel het laatste is, en de fans hebben er geen zin in. Ook al is dit slechts een gerucht, de show is al sinds 2005 in de lucht en we moeten accepteren dat het niet eeuwig zal duren.

In plaats van bang te zijn voor de dag dat het ten einde loopt, moeten we ons in plaats daarvan voorbereiden op het ergste, en dat is precies waarom we deze lijst met 15 shows hebben gemaakt die je misschien hetzelfde gevoel geven als Grey's Anatomy. Grey's is misschien onvervangbaar, maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten van andere medische drama's.

15 De goede dokter is zo intens en inspirerend als Grey's

Als een jonge autistische chirurg een grote stap maakt van een kleine stad naar een prestigieuze medische afdeling, heeft hij het moeilijk omdat hij het gevoel heeft dat hij er niet bij hoort. The Good Doctor is een show die zich ook afspeelt in een ziekenhuis en een personage volgt dat blijft volharden en levens redt, zelfs als hij wordt bekritiseerd.

14 Scandal heeft dezelfde maker als Grey's Anatomy

Als je van Grey's Anatomy houdt, zul je ongetwijfeld van Scandal houden, omdat het dezelfde schrijver en maker deelt als Grey's Anatomy. Scandal volgt Olivia Pope, terwijl ze haar act probeert op te schonen nadat ze eerder voor de president had gewerkt, en natuurlijk komt er geen einde aan het drama voor haar.

13 House gaat over een excentrieke dokter en zijn medisch team

Als je een fan bent van shows die plaatsvinden in de medische setting, is House een klassieke show die een excentrieke dokter volgt in een academisch ziekenhuis in New Jersey. Dr. Gregory House is bedrieglijk, hij houdt ervan zijn collega's voor de gek te houden en zijn patiënten op de meest ongewone manieren te helpen.

12 E. R. was het meest populaire medische drama van zijn tijd

E. R. trok het medische genre lang voor veel van de shows op deze lijst uit, en het is een lange hoeveelheid van 15 seizoenen die alleen maar laten zien dat het zijn hype nooit heeft verloren. Net als Grey's volgt E. R. een groep artsen die in de medische wereld werken, hun dagelijkse drama en de moeilijke beslissingen die ze moeten nemen op de eerste hulp.

11 Vang Sandra Oh In Killing Eve

Killing Eve heeft één belangrijk ding gemeen met Grey's Anatomy, en dat is Sandra Oh, die de fan-favoriete dokter Christina Yang speelt. Als je geen genoeg van haar kon krijgen op Grey's, het goede nieuws is dat ze nu de hoofdrol speelt in de mega-populaire serie Killing Eve. Deze is zeker een aanrader om te kijken.

10 Privépraktijk is een spin-off van Grey's over Addison Montgomery

Private Practice volgt chirurg Addison Montgomery van Grey's Anatomy nadat ze besluit haar huis op te pakken en te verlaten en te werken voor een nieuwe start in het leven in Los Angeles. Montgomery komt terecht in een openbare kliniek die eigendom is van twee vrienden van haar. Als je haar personage op Grey's hebt gemist, moet je dit kijken!

9 Chicago Med richt zich meer op het medische drama

Net als Grey's Anatomy volgt Chicago Med een team van medische professionals die bekend staan als de beste in wat ze doen, terwijl ze worstelen met het redden van levens op unieke manieren. Het enige verschil is dat deze show het romantische drama op de achtergrond laat komen, met de nadruk op de medische zaken.

8 Hoop redden brengt een bovennatuurlijk element in het medische drama

Saving Hope is een medisch drama met een bovennatuurlijke twist waar fans van Grey's zeker van zullen houden. Wanneer het hoofd van de chirurgie in coma belandt en merkt dat hij uit het lichaam treedt, stelt hij vraagtekens bij het doel van zijn leven terwijl zijn verloofde en andere chirurgen te maken hebben met dagelijkse problemen op het werk.

7 Het is misschien niet medisch, maar pakken heeft een hoop drama

Suits spelen zich misschien niet af in een ziekenhuis, maar de overeenkomsten liggen in het feit dat het een drama is dat complexe personages volgt, voornamelijk in een werkomgeving. In Suits krijg je een pauze van de ziekenhuisomgeving en zie je de intense relaties en het verraad dat plaatsvindt in een advocatenkantoor.

6 Scrubs deelt de medische setting, maar het is veel komischer

Als je een fan bent van Grey's Anatomy maar wel een pauze kunt gebruiken van al het drama, dan is Scrubs een geweldige alternatieve medische show. Scrubs volgt een groep nieuwe medische studenten terwijl ze eraan werken om professionals te worden in het Sacred Heart Hospital. Er v alt veel te lachen met deze.

5 Verpleegster Jackie is roekelozer dan welk personage dan ook op Grey's

Nurse Jackie is een comedy-dramaserie die Jackie volgt, een verpleegster die veel problematischer en onprofessioneeler is dan wie dan ook die je op Grey's Anatomy hebt gezien. Jackie is niet de traditionele verpleegster, ze heeft een aantal ernstige verslavingen en houdt ervan om de regels te overtreden.

4 Emily Owens M. D. is een medisch drama met een liefdesdriehoek

Terwijl Emily Owens een chirurgische stagiaire wordt in het Denver Memorial Hospital, krijgt ze een super nostalgisch gevoel over haar tijd als nerd op de middelbare school en komt ze er snel achter dat het gemene meisje van school daar ook werkt, samen met haar verliefdheid van medische school. De problemen beginnen wanneer ze zich realiseert dat haar vijand op de middelbare school verliefd is op dezelfde man.

3 Hart Of Dixie gaat over een jonge dokter die zich probeert aan te passen in een nieuwe stad

Hart of Dixie volgt een jonge dokter die een nieuwe baan krijgt in een privépraktijk in Alabama. Als ze aankomt, realiseert ze zich dat de mysterieuze eigenaar is overleden en de helft van de praktijk in haar bezit heeft achtergelaten. Hart of Dixie is een show vol drama, komedie en romantiek.

2 Hoe weg te komen met moord heeft veel meer drama dan Grey's

How To Get Away With Murder is geproduceerd door Shonda Rhimes, de maker van Grey's Anatomy, wat ervoor zorgt dat fans van Grey's waarschijnlijk dol zullen zijn op deze show. Als het drama is waar je het meest van houdt aan Grey's, dan neemt deze show het drama helemaal naar een hoger niveau door rechtenstudenten te volgen die betrokken zijn bij een ernstig misdrijf.

1 Station 19 is een spin-off van Grey's Anatomy over brandweerlieden

Zoals je kunt verwachten van elke show die verband houdt met Grey's Anatomy, is Station 19 een stomende show vol romantiek en drama, behalve dat het deze keer plaatsvindt bij een brandweer in plaats van in een ziekenhuis. Station 19 heeft veel cross-overs met Grey's en is essentieel voor elke echte fan!

Aanbevolen: