15 interessante details over Pretty Little Liars achter de schermen

Inhoudsopgave:

15 interessante details over Pretty Little Liars achter de schermen
15 interessante details over Pretty Little Liars achter de schermen
Anonim

Er is een reden waarom een show als Pretty Little Liars zo succesvol was en zoveel seizoenen liep! De show is geïnspireerd op een reeks boeken geschreven door een getalenteerde auteur genaamd Sara Shepherd. Het eerste boek dat in 2006 werd uitgebracht en vanaf daar leek het van de grond te komen. Sara Shepard schreef 16 boeken en drie korte verhalen, wat voor elke auteur ongelooflijk is. Ze creëerde de karakters van Spencer Hastings, Aria Montgomery, Hannah Marin, Emily Fields en Alison DiLaurentis.

Toen de boeken eenmaal waren uitgebracht en de personages tot leven waren gebracht, duurde het niet lang voordat de show in 2010 werd gemaakt. Pretty Little Liars richt zich op een groep meisjes die moeite hebben om hun geheimen en hun vriendschappen met elkaar, evenals hun romantische relaties, ook al worden ze bespied en lastiggevallen door een anonieme pestkop die hun leven probeert te verteren!

15 Ashley Benson vond het niet leuk dat haar personage door een auto werd aangereden

Volgens Fame 10 zei Ashley Benson: "Ik wou dat ik nooit werd overreden omdat ik drie weken in het gips moest. Elke dag. En, zoals, ik kon er niet uitkomen totdat we klaar waren, dus het was echt vervelend om in een rolstoel rond te moeten gaan, of, zoals, rond de set te springen. Het was niet leuk."

14 Pretty Little Liars is de geschiedenis ingegaan als een van de meest getweet over tv-series

Wanneer Twitter samenkomt om te tweeten over een bepaalde tv-show of film, betekent dat dat deze bepaalde tv-show of film het heel goed doet en enorme menigten mensen opwindt! Pretty Little Liars is beland op de lijst van een van de meest getweet over televisieseries aller tijden, wat niet verwonderlijk is gezien zijn talent voor drama.

13 De hoofdrolspelers speelden tieners van in de twintig

Lucy Hale en Ashley Benson waren in het eerste seizoen 21 jaar oud, Shay Mitchell was 23 en Troian Bellisario was 25… toch speelden ze allemaal middelbare scholieren van rond de 15 en 16 jaar oud. Ze zagen er echter allemaal jong genoeg uit om middelbare scholieren te spelen, dus niemand merkte het.

12 Shay Mitchell deed auditie voor de rol van Spencer Hastings

Shay Mitchell kreeg de rol van Emily Fields in Pretty Little Liars, maar voordat ze die rol kreeg, deed ze ook auditie voor de rol van Spencer Hastings! Het is best interessant dat de cast er heel anders uit had kunnen zien met Shay Mitchell die de ene hoofdrol boven de andere had gekregen.

11 Ashley Benson koos het openingsnummer "Secrets" van The Pierces

Volgens Fame 10 zei Ashley Benson: "Ik moet hier de eer opstrijken, want ik was degene die dat nummer naar de producers bracht en hen vertelde: 'Je moet dit hebben als het nummer voor de openingscredits.' …Het is gewoon zo spookachtig en griezelig, en het is perfect voor de show." Ze had helemaal gelijk!

10 Sasha Pieterse haatte het iconische gele shirt dat Allison droeg

Helaas had Sasha Pieterse een hekel aan het gele shirt dat we kennen en herkennen van PLL. Ze zei: Ik heb persoonlijk een hekel aan dat shirt en heb dat vanaf het begin. En omdat ik erin werd begraven, en het in zoveel scènes vuil werd en er bloed op zat, zijn er 13 exemplaren van dat shirt. Ik zou ze allemaal willen nemen en verbranden. Verpest het gewoon.”

9 De letter "A" is verborgen op de achtergrond van bijna elke scène

Voor fans van Pretty Little Liars die graag op details letten, is het leuk om een spelletje te spelen waarbij je moet zien hoeveel A's er op de achtergrond van elke scène verborgen zijn! Decorontwerpers en showmakers werkten samen om ervoor te zorgen dat er letter A's verborgen waren op de achtergrond van bijna elke scène van de show.

8 Pretty Little Liars en Gilmore Girls werden op dezelfde set gefilmd

Pretty Little Liars en Gilmore Girls kunnen niet verder uit elkaar liggen als het gaat om verschillen in stijl of toon. Pretty Little Liars is zo'n donkere en sombere tv-serie, terwijl Gilmore Girls zoveel luchtiger en onnozeler is! Toch werden de shows gefilmd op dezelfde set.

7 Tammin Sursok verborg haar zwangerschap tijdens seizoen 4 van de show

Tammin Sursok was eigenlijk zwanger tijdens het filmen van seizoen 4 van de show. Niemand kon haar zwangerschap opmerken omdat de regisseurs van de show er alles aan deden om haar zwangerschap te verbergen. De hoeken waarmee ze filmden, samen met de kleding die ze droegen, verborg alles.

6 Lucy Hale is niet close met de rest van de meiden

Lucy Hale lijkt gewoon niet dicht bij de andere meisjes in de show te staan. Terwijl de rest van de cast selfies met elkaar post en commentaar geeft op elkaars sociale media-pagina's, is Lucy constant weggelaten. Toen Lucy Hale haar muzikale album uitbracht, feliciteerde geen van de cast van PLL haar publiekelijk.

5 Shay Mitchell gaf toe dat Ashley Benson een grappenmaker was op de set

Volgens Shay Mitchell was Ashley Benson een grappenmaker! Shay zei: "Ashley doet alsof ze de hele tijd door de krultang wordt verbrand door een van onze haarstylisten en dan raken ze in paniek. Of ze gooit een kleine driftbui uit als een grap. De stagiaires zijn altijd als 'OMG.'"

4 Ashley Tisdale was bijna gecast in PLL

Ashley Tisdale maakte bijna deel uit van PLL en dat zou geweldig zijn geweest! Op het moment dat de show begon, was ze nog steeds super populair door de hoofdrol in de High School Musical-filmfranchise. We vragen ons af welke rol Ashley Tisdale zou hebben gekregen als ze verder was gegaan met Pretty Little Liars ?

3 De set van PLL was altijd super koud

Troian Bellisario zei: "Laat me je voorstellen aan mijn beste vriend, mijn jas. Sets zijn eigenlijk als vleesvriezers omdat de bemanning heet wordt door onder de hete lichten te werken. Als ze het koud hebben, krijgen ze een jas aan. Maar voor mij? Ik draag meestal een heel klein jurkje of rokje. Dus tussen het fotograferen door leef ik eigenlijk in een slaapzak."

2 De cast voerde hun eigen stunts uit

Hoe gek het ook mag klinken, de cast van Pretty Little Liars voerde al haar eigen stunts uit! Dat klopt … Dat betekent dat ze geen stuntdubbels hadden die enkele van de engste bewegingen en stunts namens hen uitvoerden. Alle meisjes op PLL zijn fysiek fit, dus de stunts waren waarschijnlijk niet al te moeilijk voor hen.

1 Sasha Pieterse hield er niet van om levend begraven te worden

Sasha Pieterse zei in een interview: "Dit is egoïstisch, gewoon omdat ik het niet leuk vond om het te filmen, maar het was cool. Ik wou dat ik nooit levend begraven werd. Ik bedoel, het eigenlijke proces, ik fysiek ondergronds. Het was echt gaaf, maar ik had vuil op plaatsen waar ik nooit vuil zou willen hebben."

Aanbevolen: