15 BTS-details Shonda Rhimes probeerde onder het tapijt te vegen

Inhoudsopgave:

15 BTS-details Shonda Rhimes probeerde onder het tapijt te vegen
15 BTS-details Shonda Rhimes probeerde onder het tapijt te vegen
Anonim

Zeggen dat Grey's Anatomy een enorm succes is geweest op het kleine scherm, zou een grove understatement zijn. De serie barstte los met een verfrissende kijk op een vermoeid genre en nam overal huiskamers volledig over. Sinds het debuut heeft de serie een aantal wendingen gehad, en deze hebben allemaal fans volledig geboeid gehouden naarmate de tijd verstreek. Niet elke beweging werd door fans gewaardeerd, maar de show is niets minder dan verslavend.

Achter de schermen is deze serie net zo fascinerend als een mens zou denken. Er zijn veel ontroerende stukken in een show als Grey's Anatomy, en er gebeurt genoeg dat Shonda Rhimes zou willen voorkomen dat het snel de krantenkoppen wordt.

Vandaag gaan we kijken naar enkele van de meer interessante details van achter de schermen van Grey's Anatomy.

15 De echte reden waarom Derek werd uitgeschakeld

afgehaald
afgehaald

Nou, dit is interessant. Derek die uit de show wordt gehaald, is iets dat nog steeds niet goed zit bij fans, en veel mensen zouden willen dat hij er nog was. Shonda liet fans van de show niet zo subtiel weten dat ze een personage heeft vermoord omdat ze de acteur niet mocht.

14 Haar ontslag van Katherine Heigl

ontslag
ontslag

Shonda Rhimes is nooit iemand geweest die haar woorden verknoeit, wat grotendeels de reden is waarom mensen haar zo bewonderen. Ze is niet iemand voor drama, en dat zei ze zelfs toen ze haar andere serie, Scandal, besprak. Ze maakte duidelijk dat er geen "Heigl's in deze situatie" waren. Ouch.

13 De vijandigheid van de cast tegen Kate Walsh

vijandigheid
vijandigheid

Jaloezie is een vieze geur voor mensen, en blijkbaar was de rest van de cast een beetje zout over het feit dat Kate Walsh een spin-offproject kreeg. Er werd beweerd dat de cast hier helemaal niet enthousiast over was en haar zelfs onmiddellijk een verkoudheidsbehandeling gaf.

12 De tijd dat Patrick Dempsey werd geschorst

geschorst
geschorst

Sommige mensen laten de roem naar hun hoofd stijgen en worden achter de schermen een monster. Er wordt beweerd dat Dempsey een diva was toen de camera's niet draaiden, en dit gedrag zou hem naar verluidt geschorst hebben. Hij zou uiteindelijk uit de show worden gehaald, tot groot ongenoegen van de fans.

11 Jesaja Washington's gebruik van een denigrerende smet

isaiah
isaiah

We kunnen ons alleen maar voorstellen dat Shonda Rhimes wilde dat dit privé bleef en in eigen huis zou worden geregeld, maar dit was niet het geval. Isaiah Washington speelde al vroeg zo'n grote rol, maar zijn tijd in de serie kwam ten einde nadat hij werd gepakt met een homofobe smet tegen castlid T. R. Ridder.

10 Shonda werd gedwongen om scènes te veranderen door het netwerk

Scènes
Scènes

Soms kan het netwerk in de situatie stappen en ervoor zorgen dat hun schrijvers dingen veranderen om beter bij het publiek te passen. Shonda Rhimes heeft hier in het verleden mee te maken gehad en het netwerk dwong haar om enkele wijzigingen aan te brengen. Deze veranderingen zouden uiteindelijk ten goede komen, aangezien fans dol waren op de eerdere seizoenen.

9 Patrick Dempsey dacht dat Shonda hem haatte

gehaat
gehaat

Stel je voor dat je een potentiële rol in een serie krijgt en denkt dat de showrunner je haat. Dit is de situatie waarin Patrick Dempsey zich bevond met Shonda Rhimes. Ze ontmoette Dempsey en wierp hem niet veel meer dan een lege blik toe. Het bleek dat ze net aan het uitzoeken was hoe ze het personage moest schrijven.

8 De petitie om Jesse Williams te ontslaan

ontslagen
ontslagen

Door over een belangrijk onderwerp te praten, kunnen mensen in het water raken, en na het winnen van een BET Award, heeft Jesse Williams tijdens zijn toespraak een aantal serieuze problemen aangeroerd. Daarom is er een petitie gestart om hem uit de show te halen. Williams liep nooit gevaar te worden ontslagen.

7 Katherine Heigl slaat de schrijvers van de show dicht

dichtslaan
dichtslaan

Als je in een show zit die zo succesvol is, zouden alle acteurs de schrijvers moeten prijzen, maar sommige mensen kunnen niet gewoon in hun baan blijven en het cool spelen. Katherine Heigl ging door en disssed de schrijvers, wat een heleboel terugslag veroorzaakte. Blijkt dat Shonda Rhimes niet al te verbaasd was over de gemene opmerkingen van Heigl.

6 Shonda hield de godslastering bij die door leidinggevenden werd gebruikt

vulgair taalgebruik
vulgair taalgebruik

Je weet gewoon nooit wie er luistert en de score bijhoudt. Nou, ten minste één leidinggevende deed dat niet, omdat Shonda Rhimes in het geheim hun gebruik van godslastering bijhield. Vanwege de taal en de klachten dacht Shonda dat de show ten einde liep, maar het ging prima.

5 Haar v alt uit met T. R. Ridder

TR Ridder
TR Ridder

T. R. Knight was in staat om enorm populair te worden vanwege zijn tijd in de serie, maar dit was nooit bedoeld om lang mee te gaan. Uiteindelijk werd hij het gebrek aan schermtijd van zijn personage beu en begreep hij niet wat Shonda met het personage aan het doen was. Dus ging ze door en nam hem mee.

4 Shonda Rhimes sluit Katherine Heigl's terugkeer af

opbrengst
opbrengst

Een enorme kans maken is nooit een goed gevoel, hoewel weinigen van ons ooit zullen moeten leven met het weggooien van een gouden optreden dat ons miljoenen dollars en een leven lang liefde van fans heeft verloren. Katherine Heigl heeft spijt betuigd over hoe de dingen zijn geschud, maar Shonda was niet al te ontvankelijk voor haar terugkeer.

3 De echte reden waarom Erica Hahn werd ontslagen

erica
erica

Mensen waren een beetje verbaasd dat Erica in een oogwenk van de show werd gehaald, en natuurlijk gingen er geruchten over de reden van het ontslag. Hoewel veel theorieën onwaar bleken te zijn, wilden mensen toch weten wat er was gebeurd. Blijkt dat Shonda gewoon dacht dat het personage niet lang zou duren.

2 Ellen Pompeo weigerde Burke op de serie te daten

ELLEN POMPEO
ELLEN POMPEO

Ellen Pompeo heeft een grote aantrekkingskracht op de serie, en dit was duidelijk toen ze haar macht gebruikte om mensen te overtuigen om Meredith en Derek samen te laten eindigen. Aanvankelijk zou ze een relatie met Burke krijgen, maar Pompeo zorgde ervoor dat dit niet gebeurde.

1 De fysieke confrontatie tussen Isaiah Washington en Patrick Dempsey

altercartion
altercartion

Acteurs kunnen het niet altijd goed met elkaar vinden op de set, maar het is niet gebruikelijk om te horen dat dingen gewelddadig worden tussen castleden. Isaiah Washington en Patrick Dempsey moeten enorm veel woede hebben gehad, want de twee gingen eropuit, en het gerucht ging dat Washington Dempsey deed stikken.

Aanbevolen: