15 dingen die tienermoeder onder het tapijt probeerde te vegen (en faalde)

Inhoudsopgave:

15 dingen die tienermoeder onder het tapijt probeerde te vegen (en faalde)
15 dingen die tienermoeder onder het tapijt probeerde te vegen (en faalde)
Anonim

Al zoveel jaren geeft MTV's Teen Mom kijkers een close en persoonlijk beeld van hoe het leven is voor jonge mensen die al vroeg met het ouderschap worden geconfronteerd. We hebben veel van de moeders en hun baby's tien jaar geleden ontmoet en hebben hun reis van ups en downs gevolgd. Fans houden van deze show vanwege zijn echtheid en rauwheid. We hebben gezien dat de moeders tegen de kansen strijden, tegen hun partners vechten, tegenslagen doormaken en de gelegenheid aangrijpen. Ze hebben allemaal liefde en verlies ervaren, en door dit alles bleven ze hun verhalen met de wereld delen.

Hoewel de serie trots is op transparantie, zijn er enkele situaties en gebeurtenissen die producenten liever op de DL houden. Hier zijn vijftien dingen die Teen Mom onder het tapijt probeerde te vegen en te vergeten. Nadat we erover hebben gelezen, begrijpen we volledig waarom.

15 Producenten hebben mogelijk misbruik gemaakt van Amber Portwood

Amber Portwood huilt
Amber Portwood huilt

Amber Portwood heeft tot nu toe een van de meest rotsachtige paden in het leven gehad. We ontmoetten haar en haar ex-partner Gary toen ze zelf nog maar kinderen waren. Amber worstelde niet alleen door zwangerschap en ouderschap voordat ze volwassen werd, maar ze worstelde ook met haar geestelijke gezondheid. Velen vragen zich af of haar in een intense filmsituatie plaatsen de beste optie was voor Amber.

14 De enge strijd van Ryan Edwards

Ryan Edwards van Teen Mom
Ryan Edwards van Teen Mom

Maci Bookout's baby-papa Ryan Edwards is nooit echt vader van het jaar geweest. Sinds de kleine Bentley is geboren, heeft Ryan meer problemen gehad met ongezonde gewoonten en het overtreden van de wet dan we kunnen tellen. Toen kijkers zagen dat hij zich totaal niet goed gedroeg, wisten ze dat hij in de problemen zat.

13 Wetshandhaving heeft meerdere keren moeten ingrijpen

Tyler B altierra en politieagent
Tyler B altierra en politieagent

MTV's Teen Mom heeft bij verschillende gelegenheden de spanningen hoog zien oplopen. We hebben ook gezien dat de castleden aan beide kanten van de wet overtreden. Bij sommige van die gelegenheden moest de wetshandhaver worden ingeschakeld om te verhelpen wat er aan de hand was. Het is niet de beste look.

12 Amber Portwood's jeugd was te verwoestend om op camera te delen

Amber Portwood als blondine en in de kindertijd
Amber Portwood als blondine en in de kindertijd

Verschillende sterren op Teen Mom hebben een moeilijke jeugd gehad, maar Amber Portwood heeft waarschijnlijk een van de meest verontrustende gehad. Zoveel gebeurtenissen die plaatsvonden in het verleden van Amber dat MTV terugschrikt om zich erop te concentreren omdat ze te schokkend zijn. Amber is een sterke vrouw om op dit punt te komen.

11 Sommige scripts zijn in vraag gesteld

Kailyn Lowry en filmploeg
Kailyn Lowry en filmploeg

De meeste realityshows op televisie zijn op een of ander moment in twijfel getrokken vanwege een of ander script, en MTV's Teen Mom is niet anders. Een cameraman onthulde ooit dat producenten en regisseurs de verhaallijnen van de show dicteren. Bovendien worden de verzamelde beelden vaak zwaar bewerkt.

10 Maci is een tweede generatie tienermoeder

Sharon en Maci Boeken
Sharon en Maci Boeken

Maci Bookout kreeg haar eerste zoon Bentley toen ze een tiener was. Het blijkt dat Maci een tienermoeder van de tweede generatie is. Haar vader en moeder waren ook tienerouders. In tegenstelling tot haar ouders, gingen de vader van Maci en Bentley uit elkaar, en beiden trouwden met een nieuwe partner en kregen meer kinderen.

9 Leah Messer's voorliefde voor kruipen

Leah Messer en Corey Simms
Leah Messer en Corey Simms

Leah Messer heeft de gewoonte om op haar mannen af te stappen. Ze bedroog de vader van haar tweeling, en toen zij en haar tweede man uit elkaar gingen, kreeg ze een nieuwe man. Na haar breuk met Jeremy Calvert viel Leah in de armen van T. R. Dues, een persoonlijke trainer.

8 Jenelle en Brianna zetten lichaamsvergroting voor haar kinderen

Teen Mom schittert in plastische chirurgie
Teen Mom schittert in plastische chirurgie

Veel van de tienermoeders doen het redelijk goed met wat ze maken van filmen en nevenprojecten. Zelfs met al deze cashflow stellen ze soms frivole wensen boven hun kinderen. Janelle heeft ervoor gezorgd dat cosmetisch werk bovenaan haar lijst staat, net als Briana DeJesus.

7 De moeders hebben ongezonde en twijfelachtige hobby's gehad

Tienermoeders aan het drinken
Tienermoeders aan het drinken

Niet alle moeders die in de MTV-serie verschijnen, leven de gezondste levensstijl. De camera's hebben betrapt dat ze er meer dan eens op feesten. Hoewel de dames tegenwoordig allemaal legale volwassenen zijn, houden de producenten dit aspect van hun leven waarschijnlijk liever aan de zijlijn.

6 Chelsea's dochter, Aubree, heeft een vader met demonen

Adam Lind van Teen Mom
Adam Lind van Teen Mom

Chelsea DeBoer heeft de allerbeste man van het land. Ze trouwde met Cole en samen hebben ze twee kinderen samen met Chelsea's eerste dochter, Aubree. Aubree's biologische vader is gedurende haar tienjarige leven vrij afwezig geweest. Hij heeft een aantal extreem slechte keuzes gemaakt en lijkt geen lessen te leren.

5 Farrah's zakelijke ondernemingen kunnen niet langer het probleem van MTV zijn

Farrah Abraham zit met vrienden in een club
Farrah Abraham zit met vrienden in een club

Farrah Abraham krijgt de prijs voor het meest uitgesproken castlid dat ooit op Teen Mom is verschenen. Farrah is gelieerd aan allerlei producten en zakelijke ondernemingen, maar maakt geen deel meer uit van MTV. Het netwerk zou haar niet blijven promoten met de zakelijke en amusementspaden die ze koos.

4 De huwelijksproblemen van Jenelle en David Eason waren veel groter dan de camera's lieten zien

Janelle en David Eason
Janelle en David Eason

De camera's houden van drama, en als koppels ervoor gaan, is het filmteam er om alles te krijgen wat ze nodig hebben. Sommige blow-ups zijn echter veel groter dan de show doet vermoeden. Casus en punt: de ondergang van Jenelle Evans en David Eason. Er is zoveel gebeurd tussen deze twee. Yikes.

3 Chelsea was ontrouw aan haar ex en de vader van haar baby

Chelsea en Adam Lind op Teen Mom reünieshow
Chelsea en Adam Lind op Teen Mom reünieshow

We kunnen ons niet voorstellen dat Chelsea DeBoer tegenwoordig allesbehalve de perfecte vrouw is. Toen Chelsea niet de vrouw van Cole was, en ze nog steeds wanhopig was om dingen te laten werken met de vader van haar dochter, Adam, was ze minder dan trouw. Ze stapte op Adam af met zijn vriend.

2 Leahs levensomstandigheden waren schokkend slecht

Leah Messer garage en keuken
Leah Messer garage en keuken

Per Cheat Sheet heeft Leah Messer een van de meest rommelige huizen van alle castleden. Er zijn verschillende berichten dat haar verblijfplaats, waar ze met haar drie dochters woont, een ramp is. Leah, we weten dat je een drukke vrouw bent, maar ruim een beetje op.

1 Farrah's problemen met haar moeder lopen echt, echt diep

Farrah Abraham en haar moeder Deb
Farrah Abraham en haar moeder Deb

Om eerlijk te zijn, de problemen van Farrah Abraham met IEDEREEN gaan behoorlijk diep. Haar ruzie met haar moeder Deb is misschien wel het meest gespannen. Farrah en haar moeder zijn er talloze keren mee bezig geweest voor camera's, en toen hun ruzie fysiek werd. Beide vrouwen hebben levenslange begeleiding nodig.

Aanbevolen: