15 Zoete foto's van de oerkn altheorie die uit karakter zijn verbannen

Inhoudsopgave:

15 Zoete foto's van de oerkn altheorie die uit karakter zijn verbannen
15 Zoete foto's van de oerkn altheorie die uit karakter zijn verbannen
Anonim

Zonder The Big Bang Theory in de lucht, missen velen van ons de hilarische nerds behoorlijk. Er ging niets boven het zien van Sheldon gek worden over het behouden van zijn plek of het zien ontwikkelen van het liefdesverhaal van Leonard en Penny. De rest van de personages betekenden ook veel voor ons.

Natuurlijk, er zijn altijd herhalingen om naar te kijken en om te lachen, maar we willen ook enkele IRL-foto's van de cast zien om ons eraan te herinneren dat ze enkele van de beste acteurs zijn die er zijn. Als we celebs zonder karakter zien, worden we er echt vrolijk van, wordt onze dag beter en voelen we ons nog meer met hen verbonden.

Blijf lezen om fantastische foto's te zien van onze favoriete sterren uit de populaire sitcom The Big Bang Theory.

15 Kaley Cuoco wordt wakker met wat koffie

Het is moeilijk om je TBBT voor te stellen zonder Penny en we zien graag alle foto's van Kaley Cuoco die we kunnen.

Op deze foto wordt de actrice 's ochtends wakker met rommelig (maar koel) haar en houdt ze een kopje koffie omhoog. Het is fijn om te weten dat ze net als wij is en dat we allemaal onze favoriete cafeïnehoudende drank nodig hebben om ons op gang te helpen in de ochtenduren.

14 Jim Parsons ziet er chic en schattig uit als hij gaat winkelen voor eten

Als hij een personage is, is Jim Parsons de hilarische en nerdy Sheldon Cooper. De rest van de tijd kan men hem normale dingen zien doen, zoals boodschappen doen voor eten.

Hij ziet er chic en schattig uit in een coole hipsterbril, jeans en een gestreepte zwart-witte trui. Zijn hoed is ook het perfecte accessoire.

13 Melissa Rauch schonk haar schoenen aan een lief doel genaamd The Small Steps Project

Volgens de officiële website geeft het Small Steps Project voedsel, schoenen en hulp aan kinderen die op wereldwijde gemeentelijke vuilnisbelten leven. Het is geweldig dat Melissa Rauch betrokken is bij dit goede doel, want het is zo hartverwarmend, en deze lieve foto van de actrice die een schoen ophoudt, is gemaakt voor dit project.

12 We houden ervan om Mayim Bialik met haar schattige familie te zien

Mayim Bialik is nu gescheiden, maar we houden van deze lieve foto van de actrice in een casual outfit met haar twee zonen. Ze vertelde Today.com over co-ouderschap: "Is het altijd perfect en precies wat ik wil? Natuurlijk niet. Maar uiteindelijk zijn we allemaal samen, en dat is letterlijk het belangrijkste."

11 Een smerige Johnny Galecki en zijn vriendin kochten wat brandhout

Johnny Galecki's vriendin, Alaina Meyer, beviel in december 2019 van een baby, maar voordat hij vader werd, had hij absoluut een behoorlijk smerige look.

We houden van deze foto van de sitcom-ster die boodschappen doet en een winkelwagentje vol brandhout duwt. Zijn met verf besmeurde spijkerbroek en baseballpet maken de casual sfeer compleet.

10 Simon Helberg ziet eruit als een gewone man die gaat wandelen

In The Big Bang Theory speelde Simon Helberg Howard en we konden niet meer genieten van het kijken naar zijn hilarische personage.

Het is leuk om hem uit zijn karakter te zien en er zo modieus uit te zien (op een totaal casual en coole manier). Zijn hipster-loafers, baseballpet, jeans en hoodie passen echt bij de acteur.

9 Als Kaley Cuoco niet op de klok is, draagt ze zwarte en chique zonnebrillen

Kaley Cuoco ziet er hier absoluut uit als een coole actrice in het zwart. Als ze niet aan het filmen is, zet ze een chique zonnebril op en gaat ze wandelen (uiteraard met ijskoffie).

We missen het kijken naar Penny die met de jongens omgaat, dus deze foto helpt zeker om dat gat in ons hart te vullen.

8 Kunal Nayyar ziet er hier super Dapper uit

Kunal Nayyar is een groot deel van waarom TBBT zo succesvol was. Zijn karakter, Raj, is gewoon zo schattig en altijd helemaal zichzelf.

Dit is een geweldige foto van de acteur. Hij ziet er zo keurig uit, hij draagt een zwart shirt en een marineblauwe blazer en staat voor een groene muur.

7 Jim Parsons en zijn partner gingen op een geweldige vakantie

Jim Parsons trouwde in 2017 met zijn partner Todd Spiewak en het is zo lief om ze samen op vakantie te zien op deze foto. Volgens The Daily Mail gingen ze in 2013 naar Cabo San Lucas en toen werd deze foto gemaakt. Ze waren op dat moment al tien jaar samen.

6 We zijn er voor elke foto van Kaley Cuoco en haar lieve harige vriend Norman

Er gaat echt niets boven je favoriete beroemdheden thuis te zien rondhangen. Het zorgt ervoor dat we ons veel meer met hen verbonden voelen.

Dit is een geweldige foto van Kaley Cuoco en haar hond, Norman. Allereerst konden we niet meer van de naam van deze pup houden. Ten tweede voelen we ons allemaal warm en wazig nadat we hebben gezien hoe dichtbij ze zijn.

5 Melissa Rauch werd gek in een Spider-Man-auto en we zien het graag

Melissa Rauch bracht haar talent naar The Big Bang Theory als het personage Bernadette, en het is leuk om de actrice uit haar personage te zien.

Dit is een vrij unieke foto die we niet hadden verwacht te zien: de actrice zittend in een auto met Spider-Man-thema. Het lijkt er zeker op dat ze weet hoe ze moet rondhangen en plezier moet hebben.

4 Kunal Nayyar is op date night met zijn stijlvolle vrouw

Kunnen Kunal en zijn vrouw er nog stijlvoller uitzien?!

We houden zo veel van haar leren broek, korte zwarte laarzen en glanzende zilveren blazer… en we zijn ook grote fans van Kunal's blauwe pak. Het feit dat hij zijn witte blouse matchte met zijn witte schoenen is ook geweldig. De acteur en zijn vrouw, Neha, trouwden in 2011 en we denken dat ze een heel lief stel zijn.

3 Johnny Galecki en Kaley Cuoco zijn te cool in strepen

Als we onze favoriete sitcomsterren zonder karakter gaan zien, is dit absoluut het soort foto waar we erg blij van worden.

Het is geweldig om Johnny Galecki en Kaley Cuoco gestreepte shirts, gescheurde spijkerbroeken en bijpassende zwarte laarzen te zien dragen. Ze zien er cool en chic uit met strepen en zorgen ervoor dat we ook wat gestreepte kleding willen kopen.

2 Mayim Bialik's Just Like Us, enthousiast om Universal Studios te bezoeken

Mayim Bialik plaatste deze foto op haar Twitter-account en liet haar fans en volgers zien dat ze op het terrein van Universal Studios rondhing.

We zouden net zo opgewonden zijn als ze hier kijkt als we deze filmset ook zouden bezoeken. Ze ziet er zo mooi en natuurlijk uit zonder een hoop make-up op en met haar haar naar achteren getrokken.

1 Het is zo charmant om Jim Parsons en Mayim Bialik IRL te zien rondhangen

Is er iets beters dan wanneer co-sterren met elkaar overweg kunnen?

Het is zo charmant om Jim Parsons en Mayim Bialik IRL samen te zien rondhangen. Jim draagt een schattig gestreept topje en een nerdy bril die hem super goed staat, en Mayim ziet er geweldig uit in een grote trui en een rok met bloemenprint. Ze zien eruit als de beste maatjes en dat maakt ons echt blij.

Aanbevolen: