15 foto's van Kaley Cuoco achter de schermen van de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

15 foto's van Kaley Cuoco achter de schermen van de oerkn altheorie
15 foto's van Kaley Cuoco achter de schermen van de oerkn altheorie
Anonim

Kaley Cuoco is een van Hollywood's meest geliefde televisieactrices. We leerden dit grappige, bruisende blonde talent echt kennen toen ze de hoofdrol speelde als Penny in de mega-populaire serie The Big Bang Theory. Gedurende 12 glorieuze seizoenen hebben we Kaley's Penny zien groeien van een onwetende, ditzy, eigenzinnige jongere tot een professional, een echtgenote en een aanstaande moeder. Het was onmogelijk om niet verliefd te worden op haar charismatische karakter.

Nu The Big Bang Theory officieel is afgelopen, missen we Penny, Leonard, Sheldon en de bende echt. Omdat we nog steeds verlangen naar haar leuke en eigenzinnige persoonlijkheid, laten we eens terugkijken naar enkele van haar beste foto's achter de schermen van toen ze aan TBBT werkte.

15 Oh nee! Wat heb je gedaan om Leonard zo gek te maken?

Kaley Cucuo en Johnny Galecki op de set van BBT
Kaley Cucuo en Johnny Galecki op de set van BBT

Wat heeft Kaley in hemelsnaam gedaan om Leonard zo boos op haar te maken? Hoewel deze foto achter de schermen het doet lijken alsof Leonard op het punt staat Penny te spelen, zijn deze twee in het echte leven niets anders dan maatjes. De co-sterren gingen jaren met elkaar uit, maar besloten dat vrienden blijven de ultieme manier was om te gaan.

14 We houden ook van jou meid

Kaley Cuoco maakt hartenhanden
Kaley Cuoco maakt hartenhanden

De Big Bang Theory-ster, Kaley Cuoco, is getalenteerd, mooi en vol liefde. Op de set van The Big Bang Theory geeft ze ons een voorproefje van hoeveel liefde ze voor anderen heeft met haar hartenhanden. We weten dat Kaley dol is op haar costars, haar meidengroep, haar man Karl Cook en haar geliefde puppy's.

13 Afscheid is moeilijk voor een cast zo dichtbij als deze was

De cast van de seizoensfinale van The Big Bang Theory
De cast van de seizoensfinale van The Big Bang Theory

Stel je voor dat je elke dag samen doorbrengt en nauw samenwerkt aan het creëren van een televisieserie die net zo speciaal is als The Big Bang Theory! Het zou moeilijk zijn om NIET close te worden met degenen met wie je de show hebt ontwikkeld. Kaley en haar castmates hadden moeite om uit elkaar te gaan nadat de laatste scène was opgenomen. We begrijpen het helemaal!

12 Kaley en haar castmates waren meer dan alleen Costars

Big Bang Theory-cast hangt rond
Big Bang Theory-cast hangt rond

De cast van The Big Bang Theory werkte maar liefst twaalf jaar samen. Onnodig te zeggen dat ze samen opgroeiden en veel meer werden dan alleen maar costars. Veel van de acteurs, waaronder Kaley, Jim Parsons en Johnny Galecki, brachten tijd samen door nadat hun scènes klaar waren met filmen. We vinden het geweldig dat deze getalenteerde groep entertainers zoveel meer is dan collega's.

11 Kaley ziet eruit alsof ze hierbij wat hulp nodig heeft van haar wetenschapsvrienden

Kaley Cuoco bouwt iets op set van BBT
Kaley Cuoco bouwt iets op set van BBT

Hier houdt Kaley iets omhoog waarvan ze wil dat we geloven dat ze verantwoordelijk is voor het bouwen. Hoewel Kaley een vrouw met veel talenten is, betwijfelen we of ze achter de montage van dit ding zit. We vermoeden dat ze waarschijnlijk een beetje hulp kreeg van de slimme Sheldon of de briljante Leonard.

10 Het was een goede run voor Kaley en deze cast

De cast van The Big Bang Theory
De cast van The Big Bang Theory

Als een cast van acteurs zoveel jaren samenwerkt, kan het einde van een serie erg traumatisch zijn. Ze nemen niet alleen afscheid van hun werk, maar ook van de mensen met wie ze zoveel uren op de set hebben doorgebracht. De acteurs van The Big Bang Theory waren niet anders dan veel andere groepen medewerkers. Hun seriefinale was vol emotie voor de camera en uit.

9 Deze twee zijn vrienden gebleven door te filmen, te daten en uit elkaar te gaan

Johnny Galecki en Kaley Cuoco poseren
Johnny Galecki en Kaley Cuoco poseren

In de show gaan Penny en Leonard uiteindelijk trouwen en verwachten ze een baby! Ze waren echt een van de meest geliefde koppels van TV. Kaley en Johnny gingen een aantal jaren met elkaar uit, maar veel mensen wisten niet dat ze meer dan vrienden waren. Ze hielden hun relatie heel stil. Na hun breuk bleven ze vrienden en bleven ze samenwerken.

8 Haar voor Penny kan een echt proces zijn

Kaley Cuoco laat haar haar doen
Kaley Cuoco laat haar haar doen

Actrice zijn in een van de populairste tv-shows moet heel leuk zijn, maar niet elk onderdeel van de acteerervaring is een rel. Kijk maar naar Kaley die in haar en make-up zit voordat ze haar scènes opneemt. Bedenk eens dat ze dit twaalf seizoenen lang elke dag moest doen!

7 Kaley bracht haar man zelfs één of twee keer op de set

Kaley Cuoco en echtgenoot Karl Cook
Kaley Cuoco en echtgenoot Karl Cook

Kaley bracht haar tweede echtgenoot, Karl Cook, een paar keer mee naar de set van The Big Bang Theory. Het is fijn om te zien dat haar man haar steunt in haar werk. Je zou denken dat het raar is tussen Cook en Kaley's co-ster, Johnny Galecki, aangezien Galecki jarenlang met Kaley uitging, maar in werkelijkheid zijn de jongens behoorlijk goede vrienden.

6 Kaley en zijn bedrijf maken tussendoor grapjes

Afbeelding
Afbeelding

Kaley en zijn bedrijf nemen even de tijd om hun scènes te filmen om ons te laten zien dat je soms een beetje gek moet doen om de lange werkdag door te komen. Ze poseert met een vriend terwijl ze een snarky sweatshirt draagt, en we houden van haar altijd aanwezige vrije geest. Penny en de echte Kaley hebben dat gemeen.

5 Channeling van haar innerlijke nerd

Kaley Cuoco bij de stripwinkel op de set van TBBT
Kaley Cuoco bij de stripwinkel op de set van TBBT

Toen we Penny ontmoetten, was ze een serveerster die probeerde in te breken in de entertainmentindustrie. Ze had niet veel gemeen met haar buren, Sheldon & Leonard, en hun suffe vriendjes. In de loop der jaren heeft ze zeker veel van de jongens geleerd en ziet ze er vrij op haar gemak uit als ze poseert in de stripwinkel op de set.

4 Plezier met Costars en plezier met vlaggen

Kaley Cuoco en costars filmen Fun with Flags-scène
Kaley Cuoco en costars filmen Fun with Flags-scène

Kaley's personage Penny werd aanbeden door miljoenen fans en een van de meest innemende delen van haar persoonlijkheid was haar aandacht en geduld voor haar vriend, Sheldon. Hier breken Cuoco en Jim Parsons uit een Fun with Flags-scène om een gekke foto te maken. Veel van deze BBT-castmates werden goede vrienden in het echte leven.

3 Kaley & Johnny bewijzen dat hun selfiespel sterk is

Johnny en Kaley werken aan het maken van selfies
Johnny en Kaley werken aan het maken van selfies

Deze twee spraakmakende televisieacteurs waren twaalf lange seizoenen bezig met het filmen van The Big Bang Theory, maar dat betekent niet dat ze geen tijd hebben vrijgemaakt voor plezier. Hier pauzeren ze tijdens het filmen om een leuke selfie te maken. Het is zo leuk om te zien dat Kaley en Johnny voorbij hun breuk zijn gekomen en een blijvende vriendschap hebben kunnen vormen.

2 Filmen kan een meisje hongerig maken

Kaley en Johnny eten op de set
Kaley en Johnny eten op de set

Acteurs en actrices die televisieprogramma's zoals The Big Bang Theory filmen, maken vaak lange dagen. Daarom moeten ze die ma altijden soms binnenkrijgen wanneer ze kunnen. Kaley en haar costar & goede vriend, Johnny Galecki, zien eruit alsof ze erg dankbaar zijn dat ze een warme ma altijd krijgen terwijl ze aan het werk zijn.

1 Kaley Cuoco en Johnny Galecki in diep gesprek tijdens het filmen

Johnny Galecki en Kaley Cuoco hebben gesprekken op de set
Johnny Galecki en Kaley Cuoco hebben gesprekken op de set

Kaley en haar co-ster, ex-vriend en goede vriend Johnny Galecki kunnen hier worden gezien terwijl ze iets bespreken tussen filmopnames. Praten ze over hun aankomende scene en acteerkunsten, of iets meer? Deze twee zijn in het echte leven niet samen beland, maar ze zijn in ieder geval in de show aan de haak geslagen.

Aanbevolen: