20 Achter de schermen foto's van de oerkn altheorie die plezier heeft

Inhoudsopgave:

20 Achter de schermen foto's van de oerkn altheorie die plezier heeft
20 Achter de schermen foto's van de oerkn altheorie die plezier heeft
Anonim

CBS' 'The Big Bang Theory' liep meerdere seizoenen met succes. Onder leiding van castleden Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch en Mayim Bialik bleef de show 12 seizoenen in de lucht. En gedurende deze tijd slaagde het erin verschillende Emmy-awards te winnen, waaronder Outstanding Multi-Camera Picture Editing for a Comedy Series; Uitstekende technische leiding, camerawerk, videobesturing voor een serie; en uitstekende hoofdrolspeler in een komedieserie voor Parsons.

Tijdens de productie van de sitcom waren castleden ook meer dan blij om wat foto's van achter de schermen te laten zien, waaruit duidelijk bleek dat iedereen plezier had. Laten we eens kijken naar enkele van onze favorieten:

20 Helberg maakt een selfie met Summer Glau

Simon Helberg en Summer Glau
Simon Helberg en Summer Glau

Summer Glau is een veteraanactrice die speelde in de 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles', 'The Unit' en 'The 4400'. Ze speelde ooit een gastrol in "The Big Bang Theory" tijdens een aflevering getiteld "The Terminator Decoupling" en verscheen als zichzelf. Ondertussen werden achter de schermen Helberg en Glau gefotografeerd terwijl ze samen een selfie maakten.

19 Bialik helpt klappen voor een aflevering van seizoen zeven

Johnny Galecki en Mayim Bialik
Johnny Galecki en Mayim Bialik

Volgens Entertainment Weekly werd dit moment vastgelegd terwijl de cast een aflevering van seizoen zeven voor de show aan het filmen was. Zoals je misschien weet, staat Bialik bekend om haar vertolking van Amy Farrah Fowler, een personage dat later Sheldon's liefdesbelang en vrouw wordt. En hoewel ze niet echt regisseerde voor de sitcom, werd in 2019 gemeld dat Bialik haar regiedebuut gaat maken in het komische drama, As Sick As They Made Us.”

18 Rauch en Sussman zijn echte vriendjes

Kevin Sussman en Melissa Rauch
Kevin Sussman en Melissa Rauch

Rauch plaatste deze foto op Instagram met het bijschrift: "Terwijl Stuart misschien zijn intrek nam in het huishouden van Wolowitz, nam @kevsussman zijn intrek op een speciale plek in mijn hart." Ondertussen deed acteur Kevin Sussman ook een repost met het bijschrift: "De vrienden die je onderweg maakt … Een van de beste dingen om al die jaren op Stage 25 te verschijnen, is het lachende gezicht van @themelissarauch zien."

17 Bialik wordt openhartig in een video terwijl hij op de set is

Mayim Bialik
Mayim Bialik

Precies rond de tijd dat "The Big Bang Theory" het einde van zijn run bereikte, deelde Bialik een video waarin ze fans graag rondleidde op de set van de show. Later ging ze ook in haar kleedkamer zitten en sprak over haar gevoelens toen de finale naderde. Bialik merkte op: "Een deel van mij voelt als, 'Oh, nu krijg ik te zien hoe de rest van mijn leven eruit zal zien!'"

16 Nayyar en Bialik hebben wat kleedkamerpret

Mayim Bialik en Kunal Nayyar
Mayim Bialik en Kunal Nayyar

Op een gegeven moment deelde Nayyar deze speelse foto van zichzelf en Bialik op Instagram met het bijschrift: Echte mannen scheren hun borst niet. Ze scheren alleen hun baard. Dat is tenminste wat @missmayim leuk vindt;)” Zoals je misschien weet, zijn hun personages in de loop der jaren ongelooflijk hecht geworden in de show. En in feite ondersteunde Nayyar's Raj ooit Amy's verlangen naar een mini-make-over in één aflevering.

15 Cuoco hangt rond met tv-echtgenoot Galecki

Kaley Cuoco met Johnny Galecki
Kaley Cuoco met Johnny Galecki

Zoals je weet, speelden Cuoco en Galecki de uiteindelijke man en vrouw in de show. Ondertussen werden de twee ook heel close achter de schermen en gingen ze op een gegeven moment zelfs met elkaar uit. Zelfs nadat ze uit elkaar gingen, leek hun relatie nooit gespannen. En in feite is deze foto gemaakt door Cuoco's nu-ex-man, Ryan Sweeting.

14 De cast geniet van wat downtime

De Big Bang Theory-cast
De Big Bang Theory-cast

Van tijd tot tijd kan de cast van de show genieten van een welverdiende downtime. En als dit gebeurt, houden ze er gewoon van om rond te hangen en grappige dingen met elkaar te delen. We weten niet precies wat Cuoco op deze foto aan Galecki, Nayyar en regisseur Anthony Rich laat zien. We kennen echter wel enkele van de grappigste video's die trending zijn op YouTube aller tijden. Volgens Digital Trends bevatten deze een video over de lach van een baby, gepureerde taters en pratende tweelingbaby's.

13 Cuoco poseert met Brian Thomas

Kaley Cuoco met Brian Thomas
Kaley Cuoco met Brian Thomas

Tijdens het filmen van een aflevering voor het zevende seizoen van de show, werd Cuoco gesnapt terwijl hij poseerde voor een foto naast gastacteur Brian Thomas Smith. Zoals je je misschien herinnert, speelde Smith de rol van Cuoco's eenmalige liefdesbelang, Zack Johnson, in de show. Tijdens het bijwonen van een viering voor de finale van de serie "The Big Bang Theory", plaatste Smith ook een foto op Instagram met het bijschrift: "Oh wat een nacht!! Zoveel emoties toen we het einde van een tijdperk vierden. Ik heb genoten van elke seconde van mijn TBBT-reis.”

12 Sussman en Bialik zijn dutjesvriendjes

Mayim Bialik en Kevin Sussman
Mayim Bialik en Kevin Sussman

In een lieve Instagram-post van de Warner Bros. The Big Bang Theory Stage schreef Sussman: Ik ga een dutje missen naast @missmayim. We dutten in aangrenzende kleedkamers, dus we simuleerden hoe dat eruit zou zien als je de muur zou verwijderen. Had ik al gezegd dat Mayims kamer ook de plek is waar ik enkele van mijn meest productieve psychotherapiesessies heb gehad? Bedankt Dr. Bialik.”

11 Bialik en Parsons genieten van elkaars gezelschap op de set

Mayim Bialik en Jim Parsons
Mayim Bialik en Jim Parsons

Het aangrijpende moment achter de schermen werd vastgelegd tijdens het vijfde seizoen van de show. Terwijl hij met Entertainment Weekly sprak over het einde van de show, zei Parsons ook: "Ik denk dat het op persoonlijk niveau voelt als het juiste moment in mijn leven. Ik weet niet wat het volgende voor mij is. Het is niet alsof er iets specifieks is waar ik naar streef. Ik zit nu stevig op mijn middelbare leeftijd. Ik weet niet hoe lang ik [de T-shirts] kan dragen zonder echt lang in de tand te kijken. “

10 De cast en crew poseren met het podiumplaquette van de show

Cast en crew van The Big Bang Theory
Cast en crew van The Big Bang Theory

Volgens USA Today hebben de cast en crew van "The Big Bang Theory's" deze foto gemaakt net nadat Warner Bros. de Burbank-soundstage had gewijd aan hun bekroonde show. De onthulling van de plaquette werd symbolisch gehouden in de beroemde woonkamer van het appartement dat Leonard en Sheldon lange tijd deelden. Na de onthulling merkte seriemaker Chuck Lorre op: "Je komt elke dag naar je werk om een goede show te maken. We denken er niet aan om een plaquette te krijgen, maar de plaquette is zeer de moeite waard. Het maakt de show onderdeel van de geschiedenis van de kavel.”

9 De groep vermaakt het live publiek

De Big Bang Theory-cast
De Big Bang Theory-cast

Volgens Entertainment Weekly: Wat krijgt het live studiopubliek van Big Bang elke week te zien? Oh, alleen Kaley Cuoco en Johnny Galecki als opwarmacts, beroemde gasten en nog veel meer. Als je nog nooit de kans hebt gehad om een opname bij te wonen, beschouw dit dan als je inside seat.” Het zou inderdaad geweldig zijn geweest om de show als een live publiekslid te kunnen bekijken.

8 Cuoco en Galecki krijgen de menigte op gang

Kaley Cuoco met Johnny Galecki
Kaley Cuoco met Johnny Galecki

Tijdens de productie van de show waren Cuoco en Galecki ook te zien die naar buiten kwamen om het juichende live publiek te begroeten. Volgens Entertainment Weekly beschreef Cuoco het energieniveau tijdens opnamesessies als 'krankzinnig'. In de loop der jaren is het duidelijk geworden dat de show een aanzienlijke aanhang heeft gekregen. En sommige van deze fans zouden er alles aan doen om een opname live te zien.

7 Gastster Bob Newhart krijgt applaus van de cast

The Big Bang Theory-cast met Bob Newhart
The Big Bang Theory-cast met Bob Newhart

Door de jaren heen heeft de ervaren acteur Bob Newhart de rol van professor Proton in de show geportretteerd. En toen het de finale van de serie naderde, kreeg Newhart de kans om te chatten met de maker van de serie Lorre. Hij herinnerde zich aan de New York Post: "De laatste keer dat ik ['The Big Bang Theory'] deed, wist ik dat ze aan de laatste show werkten. Ik zei tegen Chuck: 'Weet je, ik had veel geluk toen mijn vrouw van mijn eerste show in de finale opdook. Misschien wil je daar over nadenken.'”

6 De meisjes poseren voor een foto tijdens een tafellezing

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Glitter magazine is deze foto genomen terwijl Cuoco, Rauch en Bialik aanwezig waren bij de finaletafellezing voor de show. Tegelijkertijd deelde Cuoco een foto van het uiteindelijke script bedekt met veel verfrommelde tissues op Instagram. Dat bericht was onderschrift: "Bereid je voor … voor een finale die me echt een verlies voor woorden heeft bezorgd Ons hele universum."

5 De cast en crew vieren de finale

Cast en crew van The Big Bang Theory
Cast en crew van The Big Bang Theory

De foto werd genomen terwijl de cast en crew de seriefinale van de show vierden. Zoals je je kunt herinneren, onthulde de laatste aflevering groot nieuws voor Penny en Leonard: ze verwachten een baby. En terwijl de menigte hen voor de laatste keer toejuichte, riep Cuoco, die tegen de tranen vocht,: "Ik kan dit niet aan."

4 De cast poseert met wijlen, geweldige Stan Lee

De Big Bang Theory-cast
De Big Bang Theory-cast

De personages in "The Big Bang Theory" waren voornamelijk nerds, tenminste de mannen. En dus zouden ze vaak 'geek out' door komische t-shirts te dragen of te verwijzen naar hun favoriete stripfiguren. Op een gegeven moment kreeg de groep de verrassing van hun leven toen ze een bezoek kregen van striplegende Stan Lee. En bij zijn overlijden bracht de show een eerbetoon aan Lee in een Twitter-bericht en zei: "Het was een eer om hem op The BigBangTheory te hebben. Bedankt dat je voor zoveel generaties een echte superheld bent geweest. Je legende zal voortleven.”

3 De jongens vinden het leuk om aangekleed te worden

Kunal Nayyar, Kevin Sussman en Johnny Galecki
Kunal Nayyar, Kevin Sussman en Johnny Galecki

De jongens droegen ooit dikke pakken toen ze een visuele grap deden in seizoen zeven met The Cheesecake Factory. Dit gebeurde tijdens een what-if-aflevering. En toen Leonard van Galecki aan Raj van Nayyar vroeg waarom hij dik moest zijn, antwoordde Raj: "Je zou geen vriendin hebben om je naakt te zien. Je zou proberen de leegte te vullen met eten. En ik ben een enabler die gefrituurde pannenkoek wil.” Als reactie vroeg Leonard aan Raj: "Waarom kan jij ook niet dik zijn?"

2 De cast maakt een groepsfoto met de producenten

De Big Bang Theory-cast
De Big Bang Theory-cast

Deze foto is genomen toen de show zich klaarmaakte voor zijn laatste afscheid. Volgens USA Today merkte Cuoco op: Ik ben het nu al aan het verliezen. Deze laatste paar afleveringen waren echt hartverscheurend. Dit klinkt cheesy, maar ik ben al 20 jaar als acteur voorbij het 'Friends'-podium en ik wilde altijd dat ons podium zo zou zijn. Dat vond ik altijd zo cool. Dit is echt speciaal.”

1 Groepsknuffel tijdens Finale Shoot

De Big Bang Theory-finale
De Big Bang Theory-finale

Deze foto van een groepsknuffel werd genomen nadat de cast de laatste aflevering van de show had opgenomen. Op Instagram schreef Cuoco simpelweg het bijschrift: "Laatste groepsscène That's a wrap." Tot op de dag van vandaag missen veel fans "The Big Bang Theory". En gelukkig kun je je favoriete afleveringen nog steeds op Netflix bekijken.

Aanbevolen: