We hebben de Top 20 Dancing With The Stars-deelnemers gerangschikt van slechtst tot beste

Inhoudsopgave:

We hebben de Top 20 Dancing With The Stars-deelnemers gerangschikt van slechtst tot beste
We hebben de Top 20 Dancing With The Stars-deelnemers gerangschikt van slechtst tot beste
Anonim

Wedstrijdshows met beroemdheden zijn al jaren populair op het kleine scherm, hoewel weinig van deze shows zo populair zijn geworden als Dancing with the Stars. Deze serie bestaat al langer dan de meeste mensen zich realiseren, en de indrukwekkende namen die aan deze serie hebben deelgenomen, hebben er allemaal toe bijgedragen dat de show een vaste waarde in huishoudens overal werd.

De beroemdheden die deelnemen aan de serie hebben allemaal een drastisch verschillende achtergrond, en ze gaan er allemaal op uit en doen elke week hun best. We hebben een aantal sterren gezien die verschrikkelijk zijn op de vloer, maar anderen hebben het uitzonderlijk goed gedaan en hebben ons elk seizoen bezig gehouden. Dit zijn de mensen waar de fans elke week graag naar kijken, en zij zullen voor altijd herinnerd worden.

Vandaag gaan we kijken naar de beste deelnemers van Dancing with the Stars.

20 Rashad Jennings gebruikte zijn NFL-atletiek om alles te winnen

Rashad Jennings
Rashad Jennings

Voormalig profvoetballer Rashad Jennings is degene die vandaag de dag voor ons begint. Jennings was een solide running back in de NFL, en hij eindigde als een totale stud tijdens de competitie. Jennings zou seizoen 24 winnen met Emma Slater als zijn pro.

19 Hines Ward Tango'd zijn weg naar een kampioenschap

Hines Ward
Hines Ward

Na een indrukwekkende run in de NFL waarin hij een Super Bowl won met de Steelers, kwam Hines Ward de show binnen en was absoluut fenomenaal. Hines was in het 12e seizoen van de serie en hij zou gaan winnen met Kym Johnson als zijn pro.

18 Helio Castroneves blies zijn competitie voorbij in seizoen 5

Helio Castronoves
Helio Castronoves

Professionele duiker Helio Castroneves verdiende zijn bekendheid door zijn concurrentie op de baan uit te schakelen, en fans waren benieuwd hoe de dingen zouden uitpakken als hij op de show was. Hij zou seizoen 5 winnen met Julianne Hough en Mel B verslaan in de finale.

17 Rumer Willis was een meester van de rumba en een kampioen

Rumer Willis
Rumer Willis

Performer Rumer Willis is misschien afkomstig van beroemde ouders, maar ze zou haar weg vinden in Hollywood en rollen in een aantal prominente projecten. Ze nam deel aan het 20e seizoen van de show en nam uiteindelijk de titel mee naar huis. Zij en haar partner hebben geweldige dingen kunnen doen met de rumba.

16 Hannah Brown versloeg zware concurrentie tijdens seizoen 28

Hannah Brown
Hannah Brown

Hannah Brown is een beroemd gezicht geweest waar de wereld voor gevallen is, en ze was een natuurlijke keuze om in de show te verschijnen. Hannah deed het goed voor zichzelf, vooral met de kür. Ze zou alles winnen met Alan Bersten, wat een passende manier was om het seizoen af te sluiten.

15 J. R. Martinez was magisch met Karina Smirnoff

J. R. Martinez
J. R. Martinez

J. R. Martinez is een militaire veteraan die in staat was om het meeste te halen uit de gebeurtenissen die in het buitenland plaatsvonden. Hij is een inspiratiebron geweest voor veel mensen en heeft een carrière in het bedrijf gelanceerd. Martinez nam deel aan het 13e seizoen van de serie met Karina Smirnoff en nam de overwinning mee naar huis.

14 Brooke Burke ging van kampioen naar gastheer

Brooke Burke
Brooke Burke

Het komt niet vaak voor dat iemand een show wint en vervolgens presentator wordt, maar de meeste mensen zijn niet Brooke Burke. Ze was de winnaar van seizoen 7 van de show en zou uiteindelijk gastheer zijn van seizoen 10 tot 17. Ze deed het goed op de foxtrot en freestyle met Derek Hough.

13 Kellie Pickler was een supersterzangeres en danseres

Kelly Pickler
Kelly Pickler

De wereld raakte bekend met Kellie Pickler na haar tijd bij American Idol, en in tegenstelling tot de meeste mensen uit die show, kon ze een zekere mate van bekendheid behouden. Pickler concurreerde met Derek Hough in Dancing with the Stars, en het paar zou alles winnen in seizoen 16.

12 Drew Lachey won het allemaal en kwam terug voor meer

Drew Lachey
Drew Lachey

Tijdens de boyband-rage van de late jaren 90 en 2000, voegde Drew Lachey zich bij zijn broer Nick in de groep 98 Degrees en werd uiteindelijk een van de meer herkenbare groepen uit die tijd. Drew was de winnaar van seizoen 2 en keerde zelfs terug om te concurreren in seizoen 15.

11 Kristi Yamaguchi ging van Olympisch gouden medaillewinnaar naar DWTS-kampioen

Kristi Yamaguchi
Kristi Yamaguchi

Kristi Yamaguchi is een voormalig kunstschaatsster die beroemd werd door een van de beste ter wereld te zijn in haar vak. De kunstschaatsster was betrokken bij seizoen 6 van Dancing with the Stars en ze gebruikte haar prestatie-achtergrond om alles te winnen. Ze blonk vooral uit in de jive en de cha-cha-cha.

10 Donald Driver beheerste de Cha-Cha-Cha op weg om de concurrentie weg te blazen

Donald chauffeur
Donald chauffeur

Voormalig NFL-ster Donald Driver had een fantastische carrière op de gridiron, en niet in tegenstelling tot andere voormalige voetballers, deed hij het goed voor zichzelf op Dancing with the Stars. De voormalige Packers wide receiver won seizoen 14 van de show met Peta Murgatroyd en was fantastisch in de freestyle en cha-cha-cha.

9 Apolo Ohno gebruikte zijn olympische atletiek om te winnen

Apolo Ohno
Apolo Ohno

Olympisch schaatsen is geen grap, en er is een echte atleet voor nodig om de top van die sport te bereiken. Apolo Ohno werd een begrip dankzij zijn tijd op de Olympische Spelen, en hij zou zijn atletisch vermogen gebruiken om seizoen 4 te winnen. Hij zou ook terugkeren voor seizoen 15.

8 Het dansverleden van Alfonso Ribeiro kwam goed van pas

Alfonso Ribeiro
Alfonso Ribeiro

Acteur en presentator Alfonso Ribeiro is al jaren een prominente figuur op het kleine scherm, met zijn tijd als Carlton in The Fresh Prince of Bel-Air als zijn beroemdste. Ribeiro heeft een achtergrond in dans, dus hem zien uitblinken en seizoen 19 winnen was niet echt een schok.

7 Emmitt Smith nam zijn Gridiron Moves naar DWTS en won het allemaal

Emmitt Smith
Emmitt Smith

NFL-legende Emmitt Smith is een van de beste spelers in de geschiedenis, en mensen waren nieuwsgierig om te zien hoe de voormalige running back de druk van het zijn op de dansvloer aankon. Smith eindigde met het winnen van seizoen drie met Cheryl Burke nadat hij uitblonk in de cha-cha-cha en de sambo.

6 Bindi Irwins seizoen 21-run was een lust voor het oog

Bindi Irwin
Bindi Irwin

Bindi Irwin zit al in de entertainmentindustrie sinds ze nog maar een kind was en groeide op voor de wereld. Fans waren enthousiast om haar te zien strijden in Dancing with the Stars voor seizoen 21, en na het behalen van perfecte scores voor verschillende dansen, zou ze tot kampioen worden gekroond.

5 Amber Riley's Glee Days katapulteerde haar naar DWTS-succes

Amber Riley
Amber Riley

Amber Riley is geen onbekende in het verschijnen op het kleine scherm, nadat hij verschillende seizoenen een prominent lid was van de show Glee. Gezien haar achtergrond met optredens vermoedden mensen dat Riley zou uitblinken in deze show. Het bleek dat ze alles zou winnen met Derek Hough dankzij verschillende perfecte scores.

4 Kel Mitchell blies elke week mensen weg

Kel Mitchell
Kel Mitchell

Kel Mitchell, voormalig Nickelodeon-ster uit de jaren 90, heeft zijn specifieke seizoen misschien niet gewonnen, maar hij was absoluut fantastisch en liet mensen elke week versteld staan. Kel heeft wat tijd nodig gehad om samen met zijn partner Witney Carson op te groeien, maar we zouden de finale halen.

3 Nicole Scherzinger was een stap voor op het peloton

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger

Zodra werd aangekondigd dat zangeres en performer Nicole Scherzinger in seizoen 10 van Dancing with the Stars zou zijn, wisten mensen meteen dat ze het goed zou doen. Nadat hij was gekoppeld aan Derek Hough, zou Scherzinger toppunten verdienen en de show in een mum van tijd winnen.

2 Jennifer Grey's vuile dansverleden leverde haar veel perfecte punten op

Jennifer Gray
Jennifer Gray

Blijkbaar is werken met Derek Hough de juiste stap om te maken. Jennifer Gray was een filmster in de jaren 80 die haar moves op het grote scherm had laten zien in Dirty Dancing. Toen ze eenmaal gekoppeld was aan Hough, behaalde ze meerdere keren perfecte punten op weg naar een seizoenskampioenschap.

1 Shawn Johnson was niets minder dan uitstekend

Shawn Johnson
Shawn Johnson

Gymnastiek is zwaar werk dat is voorbehouden aan mensen met de drive en de atletiek om te slagen. Shawn Johnson maakte naam als turnster en haar tijd bij Dancing with the Stars maakte haar nog populairder. Veel mensen geloven dat ze de beste was om in de show te verschijnen.

Aanbevolen: