Food Network: Gordon Ramsay's shows van slechtst tot beste, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Food Network: Gordon Ramsay's shows van slechtst tot beste, gerangschikt
Food Network: Gordon Ramsay's shows van slechtst tot beste, gerangschikt
Anonim

Wat betreft tv-programma's op basis van eten, is Gordon Ramsey gemakkelijk de meest populaire naam die er is. De chef-kok heeft meerdere series te vinden op kanalen zoals The Food Network en verschillende andere, en het is zijn unieke persoonlijkheid die meestal het verkoopargument is voor fans om op af te stemmen.

Niet alle Gordon Ramsay-shows zijn echter instant hits, en sommige zijn gewoon niet zo goed vanwege hun gebrek aan originaliteit of het feit dat Ramsay in een ingetogen rol speelt. Aan de andere kant verdienen de meer vermakelijke degenen jouw kijkervaring.

11 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back

Afbeelding
Afbeelding

Gordon gaat het land door in een enorme semi-vrachtwagen, waar hij discreet de falende restaurants controleert en zijn hulp aanbiedt om ze nieuw leven in te blazen. Deze serie biedt een aantal memorabele momenten, maar is eigenlijk een herhaling van eerdere, meer originele shows van Gordon zelf.

De semi-vrachtwagen, waar koks worden opgeleid, komt vooral over als een gimmick. Toch is het leuk genoeg voor die diehard Ramsay-fans die geen genoeg kunnen krijgen van deze chef-kok.

10 Culinair genie

Afbeelding
Afbeelding

Amateurkoks worden op het grote podium gebracht voor honderden kijkers in het publiek en miljoenen op tv in een strijd in worstelstijl. Hier beoordeelt Gordon hun vermogen om in een handomdraai uitdagende gerechten te bereiden.

De show heeft het voordeel van een co-anker voor Gordon, wat helpt om zijn humeur op peil te houden. Het publiek legt echter veel te veel druk op de deelnemers, samen met Gordons frequente onderbrekingen die resulteren in een relatief schokkerige presentatie van deze wedstrijd.

9 Gordon achter de tralies

Afbeelding
Afbeelding

Nee, het is geen interessant feit dat Gordon naar de gevangenis gaat, hoewel hij wel een gevangenis binnengaat om in deze show te koken. In een relatief polariserend thema ziet de serie hoe Ramsay veroordeelde misdadigers in de gevangenis traint en hen helpt een bedrijf te runnen.

De criminelen in kwestie zijn degenen die alleen zijn veroordeeld voor kleine misdaden, maar er is nog steeds een gevoel van onbehagen tijdens de show. Hoewel er een hartverwarmend sentiment heerst over Ramsay die deze mannen helpt op de been te komen, wordt het kookaspect vaak over het hoofd gezien.

8 Gordon Ramsay's ultieme kookcursus

Afbeelding
Afbeelding

Op een gegeven moment was het alsof mensen Ramsays chef-kokvaardigheden begonnen te negeren vanwege zijn luidruchtige karakter. Daartoe dient deze show als een verademing terwijl Ramsay terug naar de basis ging. Het opkloppen van gerechten die de meeste mensen thuis kunnen maken, is hier bedoeld om recepten te bieden voor de gemiddelde persoon.

Het ontbreekt echter aan die voorsprong van Gordon Ramsay, en degenen die puur op zoek zijn naar entertainmentwaarde uit zijn persoonlijkheid, kunnen zich vervelen. Aan de andere kant biedt het een serene omgeving die je in staat stelt om deze meesterkok te evenaren.

7 Hotel Hell

Afbeelding
Afbeelding

De echte Gordon Ramsay is eigenlijk best een behulpzame kerel. Hij toont deze aard in Hotel Hell, waar Ramsay naar verschillende hotels reist, ze bekritiseert en ze vervolgens naar succes coacht. Er is hier niets dat inherent bevredigend is, behalve het enigszins beperkende karakter van hotels als thema.

De verschillende soorten locaties en de botsing van persoonlijkheden die daarop volgen, leiden tot de gebruikelijke heldendaden van Gordon Ramsay waar fans van houden. Als dit een geheel origineel idee was geweest, dan had Hotel Hell zeker hoger gerangschikt.

6 Gordon's Great Escape

Afbeelding
Afbeelding

Je wordt niet de multi-miljonair chef Gordon Ramsay zonder alle beschikbare fronten ter wereld te verkennen. In deze serie reist hij naar Azië om de kunst van de traditionele keuken op het subcontinent te leren.

Het is een nederige ervaring, zowel voor Ramsay als voor de kijker, terwijl hij alle luxe van zich afschudde en diep in de beste gerechten van het land dook. Het is ook een mooi gezicht om te zien hoe de meesterkok een student wordt en zo leergierig is.

5 Gordon Ramsay: Uncharted

Afbeelding
Afbeelding

Gordon reist de wereld rond in minder bekende delen van de landen om nieuwe manieren van koken te ontdekken. In de serie is Gordon op zijn best, zowel student als avonturier. De show biedt ook adembenemende locaties waar kijkers de eed van af kunnen leggen.

Het is een soort herhaling van Ramsay's eerdere externe ondernemingen, maar de productiewaarde die zowel ongelooflijke bezienswaardigheden als unieke gerechten oplevert, is te mooi om te missen.

4 Het F-woord

Afbeelding
Afbeelding

In restaurant "The F Word" gaat Gordon Ramsay talloze uitdagingen aan bij het bereiden van een driegangenmenu voor zijn klanten. Tijdens dit vermaakt hij zijn gasten, neemt hij deel aan gesprekken en bepa alt hij de sfeer voor een fijne avond in zijn restaurant.

Dit is waar Ramsay's flair voor zijn kooktalenten schittert, terwijl The F Word de chef laat zien als de topact die hij is. Er is hier genoeg van zijn gebruikelijke enthousiasme om fans te plezieren, en het is altijd iets om te zien wanneer Ramsay de uitdagingen aangaat.

3 Meesterkok

Afbeelding
Afbeelding

Een groot aantal amateurkoks is geselecteerd om deel te nemen aan een wedstrijd die hun intrede in de professionele kookwereld een kickstart zal geven. Met Gordon en een aantal topnamen in het vak die optreden als rechters en mentoren, is de enige weg omhoog.

Er is hier ook een veel leukere Gordon te vinden, behulpzaam en gastvrij voor de deelnemers. Zijn gebruikelijke flair voor het dramatische wordt ook behouden, hoewel fans niet gewend zijn aan de over-the-top hoogten.

2 Hell's Kitchen

Afbeelding
Afbeelding

Twee teams van chef-koks strijden om de kans op een baan bij een van de prestigieuze restaurants van het land. Als deelnemers worden geëlimineerd, kan er maar één deze wedstrijd winnen. Gordon Ramsay staat echter als de grofgebekte en intense baas die bijna onmogelijk te behagen is.

Hell's Kitchen wordt beschouwd als Ramsay's platform naar het sterrendom, in een show waar fans hem een storm kunnen zien vervloeken in hilarische levels. Met een reeks zware uitdagingen om te bestrijden, staat de show bekend als een absolute achtbaan van een reeks.

1 Ramsay's Kitchen Nightmares

Afbeelding
Afbeelding

Gordon wordt uitgenodigd om falende restaurants te bezoeken, waar hij in eerste instantie de patronen observeert die leiden tot de ondergang van de etablissementen. Later beroept hij zich op een streng regime om deze restaurants terug te brengen, hoewel er regelmatig ruzies en ruzies worden verwacht.

Kitchen Nightmares is waar Gordon zijn harde karakter verzoent met zijn meer gevoelige kant, aangezien zijn inbreng grote veranderingen teweegbrengt in deze disfunctionele restaurants. Het is altijd leuk om de verschillende denkrichtingen te zien die op deze plaatsen te vinden zijn, en hoe Gordon deze mensen met verstand aanspreekt. Het is jammer dat de show momenteel niet in de lucht is, aangezien dit de serie is die het beste uit Ramsay ha alt.

Aanbevolen: