13 BTS-details Chuck Lorre probeerde onder het tapijt te vegen

Inhoudsopgave:

13 BTS-details Chuck Lorre probeerde onder het tapijt te vegen
13 BTS-details Chuck Lorre probeerde onder het tapijt te vegen
Anonim

Chuck Lorre heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug. De afgelopen 20 jaar was hij een pionier op het gebied van creativiteit en was hij de leidende man achter enkele van de meest succesvolle shows op televisie. Als uitvoerend producent, maker en schrijver van veel van de meest gerespecteerde sitcoms op moderne televisie, en met zo'n lange carrière in de industrie, is het geen verrassing dat hij een paar hobbels op zijn weg heeft geraakt. Lorre is tijdens zijn heerschappij over de tv-wereld meer dan een paar keer onder de loep genomen.

Er zijn brede berichten over conflicten, geschillen en volledige gevechten tussen Lorre en andere leidinggevenden en acteurs. Hij is ontsierd door de conflicten en heeft zijn best gedaan om deze problemen te verminderen en op afstand te houden. Hier zijn een paar van zijn grootste hikken die gewoon niet kunnen worden vergeten, hoe graag hij het ook wenst…

14 De Sarah Sanders-ijdelheidskaart

In een voortdurende vete met de huidige president's regering, gebruikte Lorre de ijdelheidskaart om de perssecretaris van het Witte Huis Sarah Huckabee Sanders aan te vallen. Tijdens de aftiteling van zijn show. Op ware Lorre-manier was zijn ijdelheidskaart in februari 2019 grof en doelgericht. Deadline meldt dat hij schreef; “Hij heeft niet meer met Sarah Sanders gesproken sinds ze veertien jaar oud was en bad voor haar huid om op te ruimen. Ik heb geen reden om aan Hem te twijfelen.”

13 Zijn mislukte projecten

Het is veilig om te zeggen dat niet alles wat Lorre aanraakt in goud verandert - het meeste wel, maar zeker niet alles. Hij bracht een mislukte pilot uit genaamd Nathan's Choice, die werd gelanceerd als een interactieve show. Het stelde kijkers in staat om te stemmen over de ervaringen van het personage en de uitkomst van zijn lot. Als je er nog nooit van hebt gehoord, ben je niet de enige. Je hebt waarschijnlijk ook nog nooit gehoord van Dirty Girls, Feeding the Monster, Couples of Three Assepoesters, die allemaal door Vulture worden genoemd als onderdeel van zijn mislukte pogingen.

12 Zijn botsingen met CBS over casting voor twee en een halve man

Je zou denken dat een man van Lorre's statuur discretionaire bevoegdheid zou hebben, maar dat was niet het geval bij de casting voor Two And A Half Men. Lorre geopenbaard aan pagina zes; Er was veel weerstand toen ik Two and a Half Men deed. Ze wilden Jon Cryer niet. Hij zat in een reeks piloten die niet in de lucht kwamen - of, als ze dat wel deden, ze werd geannuleerd - en hij werd vastgebonden met dat label, 'showmoordenaar'. Een groot deel van zijn tijd in die show bracht hij door met botsen met de leidinggevenden en proberen om te gaan met hun meningsverschillen.

11 Hij liet bijna twee en een halve man achter

De botsingen en controverses achter de schermen van Two And A Half Men waren zo intens dat Lorre toegeeft dat hij bijna de show verliet. Met zoveel aanhoudende vetes en geschillen, was zijn energie uitgeput en genoot hij niet langer van de ervaring achter de schermen. Chuck Lorre geeft toe dat hij eraan gedacht had om de show volledig te laten varen, en wijt de spanning en constante meningsverschillen als de redenen waarom hij zo ongelukkig was en waarom er altijd zoveel spanning was, zowel op de set als daarbuiten.

10 Wordt "de boosste man op televisie" genoemd

We weten zeker dat hij dit feit graag zou verbergen, maar het is al "daarbuiten" en het is een moeilijk label voor hem om te ontkennen. Al vele jaren wordt Chuck Lorre beschreven als "The Angriest Man In Television". The Hollywood Reporter interviewde hem over dit onderwerp om te begrijpen hoe hij werd gekroond met deze onsmakelijke titel. Lorre zegt; "Omdat ik de hele tijd ruzie had met netwerkmanagers. Ik probeerde mijn zin te krijgen met uitzendstandaarden, al die notengestuurde onzin. Ik had mijn vuisten omhoog omdat ik een visie had. Ook al waren het sitcoms, misschien beschouwd als een bastaard genre, ik wilde het toch goed doen. De woede was de enige manier waarop ik een veilige ruimte kon creëren om het te doen."

9 Dharma & Greg verlaten voordat het eindigde

Chuck Lorre had een zure smaak in zijn mond na de manier waarop het eindigde tussen hem en de cast en crew op Dharma & Greg. Ratings voor de show waren ongelooflijk laag. Hij stond oog in oog met iemand achter de schermen, en niets kwam echt samen voor hem, of voor de show als geheel. Zijn reactie op dit alles… was om te vertrekken. Hij verliet de show en vermijdt alle vragen over dit onderwerp, behalve om te zeggen dat hij nu "de kans heeft om andere shows anders aan te pakken". Dat kan niet veel goeds betekenen voor zijn reputatie!

8 De non-stop gevechten met leidinggevenden

Chuck Lorre is een groot ding in de wereld van televisie, en hij weet het zeker. Mogelijk is hij echter een paar keer over de streep gegaan, op een manier die niet per se gerepareerd kan worden. Met zijn slagkracht stond hij erom bekend dat hij rechtstreeks met leidinggevenden vocht als dingen niet naar zijn zin gingen, en hij was zowel strijdlustig als agressief in zijn benadering. Niet iemand die ervoor terugdeinst om zichzelf te uiten, de "boosste man" van TV botste regelmatig met het netwerk, inclusief zijn tijd bij het werken aan Two And A Half Men.

7 Charlie Sheen's openbare beledigingen deden hem bijna in

Het drama tussen Chuck Lorre en Charlie Sheen eiste echt een tol van Lorre. Hij kreeg steeds meer genoeg van Sheens openbare tirades en vond ze niet alleen gênant, maar ook ongelooflijk contraproductief. Hij deed zijn best en deed zijn best om de show te verlaten in een poging deze te behouden. Hij vertelde Deadline; "Luister, als ik om de een of andere reden nu de Antichrist ben, ben ik blij om te vertrekken. Het is niet in mijn belang om de show te stoppen, en ik wil zeker niet al deze mensen werkloos maken. Ga door. Neem een andere man. Stop niet voor mijn account.'"

6 Ontslagen worden door Cybill Shepherd

Voor Chuck Lorre was een van die meest opvallend betreurenswaardige momenten die hij zeker zou willen dat hij onder het tapijt kon vegen, de keer dat hij werd ontslagen door Cybill Shepherd. Page Six meldt dat CBS niet enthousiast was om Shepherd aan boord te hebben. Iemand noemde haar de 'dood van de komedie', wat haar in een roes bracht, en toen was er een interne onenigheid over een scène in een aflevering die ze niet leuk vond. Lorre weigerde het te veranderen… en kreeg te horen dat hij niet terug mocht komen. Hij merkt op dat ontslagen worden door Cybill een van de laagste momenten in zijn carrière was, en grapt over zijn les door te zeggen: "maak geen ruzie met de ster!"

5 Proberen de grenzen te ver te verleggen met twee en een halve man

Als je al iets over Lorre hebt geleerd, is het het feit dat hij dingen graag op een bepaalde manier doet - op zijn manier! Hij wilde de enveloppe duwen met de inhoud bedekt met Two And A Half Men. Hij verklaarde dat hij wilde weten waarmee hij "weg kon komen", dus begon hij scènes en onderwerpen aan te pakken die volgens velen ongelooflijk gewaagd waren. Hij beweert niets te hebben gedaan puur voor de schokfactor, maar eerder voor komedie en nieuwe inhoud. Het is duidelijk dat het te ver verleggen van de grenzen in deze show niet in zijn voordeel werkte.

4 Sheen werd beschuldigd van het vasthouden van een mes aan de nek van zijn vrouw

Op eerste kerstdag 2009 zag Lorre een scène zich ontvouwen die meer dan genoeg was om hem de andere kant op te laten rennen. Deze scène maakte ook geen deel uit van een soort show. Het was een waargebeurd drama dat zich voor zijn ogen afspeelde, met dank aan Charlie Sheen. Sheen begon zijn vrouw te bedreigen met een mes en het gewelddadige karakter en de pure intensiteit hiervan was meer dan Lorre wilde zien of waar hij deel van uit wilde maken. Hij heeft deze dag vaak genoemd als de dag "hij had gewoon moeten vertrekken".

3 Angus T. Jones kwam uit een donkere en onrustige familie

Voor een man die met komische sitcoms omgaat en ervaren is in de wereld van 'grappig', heeft Chuck Lorre met zijn cast en crew met veel zeer zware situaties te maken gehad. Het blijkt dat de schattige acteur die de rol van Jake speelde in Two And A Half Men eigenlijk uit een zeer onrustige familie kwam. Hij werkte niet elke dag met een schone lei op de set, dat is zeker. Angus T. Jones had een oom die een man had neergeschoten en werd veroordeeld tot 99 jaar gevangenisstraf. Misdaad leek in zijn familie te zitten, aangezien zijn ouders ook met de wet werden geconfronteerd.

2 Charlie was onder invloed op de set

Deze situatie was net zo verontrustend voor Lorre en de show als voor de algehele gezondheid van Charlie Sheen. Toen de dingen in het persoonlijke leven van Charlie Sheen uit elkaar vielen, was hij onder invloed van alcohol en was hij geen onbekende in verschillende vormen van middelenmisbruik. Sheen kon de zaken gewoon niet professioneel op de rails houden en de problemen met zijn privéleven werden al snel publieke kwesties waar Lorre mee moest jongleren. Hij zag hem vaak struikelen op de set, zijn woorden onduidelijk makend en zijn tekst in de war sturen. Er waren meerdere opnames nodig, en zijn worsteling was zeer reëel - wat ook zorgde voor vertraging bij het filmen van de show en ook voor de algemene voortgang.

1 Angus T. Jones vertrok omdat de show zijn morele waarden uitdaagde

Het is duidelijk dat, met dit alles gaande, dit helemaal niet het toneel was waar een jong kind getuige van zou moeten zijn. Angus T. Jones kon het gewoon niet meer aan. Het was een giftige werkomgeving en veel van wat zich om hem heen afspeelde begon hem op een meer persoonlijk niveau te irriteren. Tegen het einde van zijn tijd in de show maakte Jones opmerkingen dat hij dacht dat de show was; "vuilheid, en hij wilde niet langer in de show zijn en wilde er niets mee te maken hebben. Hij geloofde dat het tegen zijn morele waarden inging, en hij kon niet verder."

Aanbevolen: