15 shows alsof Netflix's liefde blind is om naar te kijken

Inhoudsopgave:

15 shows alsof Netflix's liefde blind is om naar te kijken
15 shows alsof Netflix's liefde blind is om naar te kijken
Anonim

Dankzij internet zal reality-tv nooit meer hetzelfde zijn. Mensen kijken niet langer elke week naar één aflevering, ze wachten gewoon tot het seizoen voorbij is en pakken hun favoriete plekje op de bank voor een lang weekend om de hele show te binge-watchen op hun favoriete streamingdiensten zoals Netflix of Hulu.

De stijgende populariteit van binge-watching realityshows heeft bedrijven als Netflix de mogelijkheid gegeven om frisse, nieuwe datingshows zoals Love is Blind te creëren, een show waarmee mannen en vrouwen met elkaar kunnen praten en daten, zonder ooit elkaar zien.

De eerste keer dat ze elkaar zien, is als ze een aanzoek doen en besluiten te trouwen. Die beslissing leidde tot een serie die zo uniek was dat mensen geen andere keuze hadden dan te kijken. Omdat we allemaal weten hoeveel je van Netflix's Love is Blind houdt, dachten we dat het cool zou zijn om 15 andere shows voor te stellen die je interesse gemakkelijk zouden wekken.

15 15. We konden het niet laten om de bachelor op de lijst te zetten

Ja, we raden ABC's The Bachelor aan als een show die je moet kijken als je van Love is Blind hebt genoten. We moeten echter wel uitleggen waar u zich mee bezig gaat houden. Dit is een show over een bijna perfecte man met een geweldige baan en veel geld die worstelt om liefde te vinden, dus zetten ze 30 wanhopige vrouwen voor hem neer.

14 14. Bravo herstart blind date– De show die iedereen heeft gezien, maar niemand heeft toegegeven

Weet je nog ongeveer 20 jaar geleden toen je niet kon slapen en toevallig deze show opvoerde genaamd Blind Date, waar deze twee mensen op een blind date worden gezet terwijl bijschriften over het scherm vliegen in grappige, kleurrijke bubbels? Bravo bracht het terug en het is net zo vintage als altijd.

13 13. MTV heeft het eindelijk goed gedaan door ex op het strand naar Amerika te brengen

MTV vindt het heerlijk om hun deelnemers aan realityshows te recyclen en nieuwe manieren te vinden om ze in verschillende competitieve shows te gebruiken. Ex On The Beach is hun nieuwste onderneming en het plaatst een aantal van hun grootste realitysterren met hun exen in een strandhuis, waardoor ze gedwongen worden met elkaar om te gaan. Hoe dachten ze dat dit zou gaan werken?

12 12. De vrijgezellin vindt een manier om je zelfvertrouwen te vernietigen

Als je een fan bent van The Bachelor, dan is The Bachelorette de perfecte afwisseling voor jou, want het draait de tafel om in de spelshow en geeft vrouwen de overhand. Natuurlijk is de vrouw normaal gesproken prachtig en de kerels zijn bijna perfect.

11 11. MTV veranderde daten in een felle competitieve sport

Chaos is nog nooit zo ongebreideld geweest als op MTV's Are You The One? Er gebeurt zoveel dat het punt van het spel meestal meteen verloren gaat vanwege hoe deze mensen met elkaar omgaan. Het doel is om hun perfecte match te vinden en ze uit te zoeken voor een kans op $ 1 miljoen, maar ze gaan allemaal met elkaar daten. Het is een achtbaanrit die het wachten in de rij waard is.

10 10. Daten in de buurt is een serie die je per ongeluk bekijkt en nooit meer stopt

In het begin zul je het gevoel hebben dat je een klimplant bent die in een restaurant zit te staren naar deze twee mensen die meer over elkaar te weten komen. Als je je eenmaal realiseert dat Dating Around een show is waarin één persoon vijf blind dates heeft en ze tot in de perfectie verweven, kun je niet meer stoppen met kijken. Vooral als een van de data gewoon niet lukt.

9 9. Liefdeseiland is wanneer de overlevende een blind date ontmoet

Love Island is een datingshow die mensen op een afgelegen eiland in Fiji isoleert en hen dwingt samen te paren om de prijs van $ 100.000 te winnen. Het is een show die hete singles letterlijk een stimulans geeft om hun match te vinden, of het nu echt is of niet. CBS heeft het goed gedaan met deze.

8 8. Meerval heeft veel mensen een tweede kans gegeven

Het idee om mensen achterna te zitten om te bewijzen of ze de echte deal zijn, zorgt voor geweldige televisie. Dit is nog beter wanneer de persoon die hen achtervolgt, denkt dat ze met iemand anders aan het daten zijn. Catfish heeft de datingwereld stormenderhand veroverd en deze show staat voorop.

7 7. Nooit was het zo leuk om naar rijke verkoopsters te kijken

Selling Sunset is geen alledaagse realityshow en het is vooral geen datingshow. Het is een serie die ingaat op de levens van Hollywood's grootste vrouwelijke makelaars terwijl ze huizen proberen te verkopen die kunnen binnenkomen voor een commissie van zes cijfers. Onlangs werd aangekondigd dat Selling Sunset terugkeert voor een tweede seizoen.

6 6. Kijken hoe zwangere rijke vrouwen een verslaving worden

Australië heeft een goed begrip van wat zorgt voor goede reality-televisie toen ze goud troffen met Yummy Mummies. Voor een keer krijgen we te zien wat er gebeurt als de rijke vrouwen zich voorbereiden op de geboorte van een kind. Het is alles wat je zou verwachten en tegelijkertijd bijna net zo nederig als je je kunt voorstellen.

5 5. De cirkel is een perfect voorbeeld van sociale afstand

Als je The Circle hebt gemist terwijl je door je Netflix-wachtrij scrolde, ben je niet de enige. The Circle zag er in eerste instantie niet erg interessant uit, maar als je eenmaal begint te kijken, kan het enorm verslavend zijn. Er is nog nooit een show geweest waarbij een enkele deelnemer niet exclusief met een andere deelnemer kan communiceren via sms-berichten en posts op sociale media. Als je eenmaal aan deze serie bent begonnen, kun je niet meer stoppen met kijken, dat beloven we.

4 4. Het is eng hoeveel mensen zo snel vallen voor vreemden uit een ander land

Trouwen met iemand van wie je houdt is één ding, maar trouwen met iemand uit een ander land dat maar 90 dagen de tijd heeft om te trouwen of te worden uitgezet, is iets anders. 90 dagen verloofde werkt bijna nooit, omdat de meeste stellen gewoon niet zo gelukkig zijn als ze dachten.

3 3. Als je de realiteit wilt, is te heet om te hanteren niet jouw show

Netflix heeft weer een geweldige datingshow gemaakt, alleen deze keer gaat het om een groep singles die normaal gesproken erg promiscue zijn. Too Hot To Handle dwingt hen om verder te gaan dan fysieke aantrekkingskracht en bestraft spelers die uiteindelijk betrokken raken bij seksuele interacties met een andere deelnemer.

2 2. Bestaat er zoiets als liefde op het eerste gezicht?

Lifetime heeft een manier gevonden om twee vreemden samen te brengen in Married at First Sight. De koppels ontmoeten elkaar pas als ze de ander op hun bruiloft door het gangpad zien lopen. Nadat ze getrouwd zijn, beginnen ze langzaam over elkaar te leren totdat ze uiteindelijk gedwongen worden om de beslissing te nemen om bij elkaar te blijven of te scheiden. Het uitgangspunt is niet half zo goed als het drama dat zich in deze show afspeelt.

1 1. Mensen dwingen om weer bij hun exen te zijn, is pure realiteitsgoud

Na slechts één seizoen is Back With The Ex een enorm succes geworden in Australië, waar het werd opgenomen. De show brengt voormalige geliefden weer bij elkaar voor een nieuwe kans op liefde en het publiek heeft geen idee wat ze kunnen verwachten. Zullen ze terugkeren naar hun oude gewoontes en elkaar haten? Of slagen ze erin en halen ze het de tweede keer?

Aanbevolen: