De beste shows zoals Paw Patrol voor kinderen om naar te kijken

Inhoudsopgave:

De beste shows zoals Paw Patrol voor kinderen om naar te kijken
De beste shows zoals Paw Patrol voor kinderen om naar te kijken
Anonim

In 2013 werd PAW Patrol het tv-programma voor kleuters. De serie vertelt het verhaal van Ryder en zijn bemanning van zoek- en reddingshonden. De pups van Ryder zijn meer dan alleen honden met een baan, het zijn bekwame helden die altijd de boel redden. De show was een gigantisch succes en in februari 2020 werd aangekondigd dat PAW Patrol: The Movie officieel in de maak is.

PAW Patrol is gericht op kinderen in de leeftijd van 1-6 jaar. Er zijn tegenwoordig nogal wat tv-opties voor jonge kinderen, maar hoe kunnen we weten welke onze kinderen het leukst zullen vinden? Welnu, vandaag hebben we 15 tv-programma's verzameld die vergelijkbaar zijn met PAW Patrol, dus als je kind geen genoeg kan krijgen van de pups, weten we zeker dat ze ook gek zullen worden op deze personages!

15 Hook doet hetzelfde in deze serie

Jake en het Neverland Pirates kinder tv-programma
Jake en het Neverland Pirates kinder tv-programma

Van alle geruchtmakende live-actionfilms van Disney lijken fans vooral enthousiast over Peter Pan. Terwijl we wachten op nieuws daarover, is het misschien een goed idee om de jongeren vertrouwd te maken met enkele van de klassieke personages. Jake and the Never Land Pirates heeft 4 seizoenen beschikbaar op Disney+ en het muzikale avontuur is er een waar kinderen zeker van zullen houden.

14 Deze vogels zijn net zo dapper als Ryders pups

Top Wing geanimeerde Kids sries
Top Wing geanimeerde Kids sries

Top Wing is een schattige computergeanimeerde kinderserie. De show begon in 2017 en verscheen op Nickelodeon. In de show ontmoeten we 4 duiven in opleiding op de Top Wing Academy. Om hun vleugels te verdienen, moeten ze alle kinderen van gevaarlijke missies voltooien.

13 Er is altijd een door vrachtwagens geobsedeerd kind

Blaze en de Monster Machines tv-show
Blaze en de Monster Machines tv-show

Hoewel sommige kinderen van alles houden wat met dieren te maken heeft, zijn er enkele peuters die helemaal gek worden van voertuigen. Als je toevallig een van deze kinderen kent, probeer ze dan in de richting van Blaze and the Monster Machines te wijzen. De verschillende trucks zijn niet alleen supercool, maar de serie geeft ook lessen in wiskunde, wetenschappen, technologie en techniek.

12 Voor de kinderen die om een puppy hebben gevraagd

Bingo Rolley in Puppy Dog Pals
Bingo Rolley in Puppy Dog Pals

De meeste kinderen bereiken uiteindelijk een fase waarin ze geobsedeerd raken door het idee om zelf een puppy te krijgen. Omdat dit echter niet altijd haalbaar is, biedt Disney+ 3 seizoenen en het aantal Puppy Dog Pals aan. Pug-puppybroers beginnen aan allerlei avonturen zodra hun mens het huis verlaat.

11 Laat de bots voor de verandering wat vragen beantwoorden

Vraag het aan de Storybots Netflix TV
Vraag het aan de Storybots Netflix TV

Ask the StoryBots is een Netflix-serie voor kinderen. De show is allemaal leuk voor kinderen, want het bevat vermakelijke muzieknummers, schattige robotvrienden en behandelt de meest prangende vragen die kinderen tegenwoordig hebben. Houd je ogen open, want wanneer de show nieuwe vragen begint te accepteren, kan het jouw kind zijn dat als volgende verschijnt!

10 Laat je kinderen kennismaken met Bugs en The Beatles

Beat Bugs kinder tv-programma
Beat Bugs kinder tv-programma

Beat Bugs is een kinderprogramma dat zeker ook ouders zal vermaken. De show bevat 5 insectenvrienden die allemaal in dezelfde achtertuin wonen. Elke aflevering leert een nieuwe les, meestal met behulp van een klassiek Beatles-nummer. Populaire zangers zoals Pink hebben hun stem uitgeleend voor deze nummers.

9 Wat is er niet zo dol op Peppa?

Peppa Pig speelt in de modder
Peppa Pig speelt in de modder

Inmiddels heeft iedereen van Peppa Pig gehoord. De serie is een enorm succes geweest, met tot nu toe meer dan 300 afleveringen uitgezonden. Het is duidelijk dat deze een winnaar is bij de meeste kinderen. Volg Peppa het varken rond terwijl ze omgaat met familie en vrienden (en misschien spring je onderweg in een modderpoel).

8 Waldo is terug

Waar is Waldo Animatieserie
Waar is Waldo Animatieserie

Where's Waldo heeft onlangs zijn tweede seizoen uitgebracht. Het kinderprogramma is gebaseerd op de klassieke zoek- en vindboeken. In de show proberen Waldo en zijn partner, Wenda, zwervers op tovenaarsniveau te worden. De slechte Odlulu lijkt echter altijd in de weg te zitten.

7 The Kratt Brothers zijn weer bezig

Wild Kratts maakt een boottocht
Wild Kratts maakt een boottocht

Voor de vorige generatie leverden de gebroeders Kratt Zoboomafoo. Maar deze keer hebben ze kinderen met Wild Kratts begaafd. In overeenstemming met hun vaste thema, leert Wild Kratts kinderen over dieren en hun omgeving. De perfecte serie voor elke peuter die van beestjes houdt.

6 Arthur is nog steeds een van de beste

Arthur en zijn vrienden op de bank
Arthur en zijn vrienden op de bank

Geloof het of niet, Arthur gaat vandaag nog steeds sterk. Hoewel het geliefde aardvarken de afgelopen jaren een populaire meme is geworden, kent het jongere publiek hem nog steeds als het vrolijke kind met de meest geweldige vriendengroep ooit. Volgend jaar telt de serie 25 seizoenen!

5 De bus rijdt weer

The Magic School Bus Nieuw opnieuw opgestart
The Magic School Bus Nieuw opnieuw opgestart

Hoewel we je ten zeerste aanraden om je kinderen ook de originele serie, The Magic School Bus, te laten kijken, is het mogelijk dat deze opnieuw opgestarte versie gemakkelijker te verkopen is dankzij de bijgewerkte look. Het goede nieuws? Lily Tomlin is nog steeds de stem van mevrouw Frizzle in The Magic School Bus Rides Again.

4 Verken een land voor de tijd

Dinosaur Train Dino's knuffelen
Dinosaur Train Dino's knuffelen

Dinosaur Train komt van dezelfde maker die ons Hey Arnold!, dus je weet al dat deze een winnaar is. De serie heeft al 5 seizoenen beschikbaar en kinderen worden gek van alle geweldige dinosaurusinhoud. In elke aflevering leren kinderen interessante feiten over wanneer dino's de wereld regeerden.

3 Doc McStuffins is net met pensioen

Doc Mcstuffins kinder tv-show
Doc Mcstuffins kinder tv-show

Doc McStuffins heeft zojuist zijn 5e en laatste seizoen uitgezonden. De show heeft in de loop der jaren veel lof ontvangen en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Dottie, een jong meisje, wil later dokter worden. Om haar vak te oefenen, behandelt ze al het lokale speelgoed en poppen. Absoluut schattig.

2 Er zijn tonnen die we kunnen leren van Rusty

Rusty Rivets TV-programma voor kinderen
Rusty Rivets TV-programma voor kinderen

Rusty Rivets is sinds 2016 een populair programma. In deze serie volgen we Rusty, een jongen met een talent voor techniek. Hij heeft al een team van supercoole robotvrienden voor zichzelf gebouwd, maar er is altijd meer uit te vinden!

1 Als je een fan bent van Wallace en Gromit

Shaun het schaap kinder tv-show
Shaun het schaap kinder tv-show

Een spin-off van Wallace en Gromit, Shaun the Sheep vertelt het verhaal van een bijzonder slim schaap dat toevallig ook de leider van zijn kudde is. In elke aflevering doet Shaun zijn best om zijn medeschapen te leiden, terwijl hij ook probeert om wat plezier te hebben.

Aanbevolen: