10 Beste cheerleader-films & shows om naar te kijken (die er niet toe doen)

Inhoudsopgave:

10 Beste cheerleader-films & shows om naar te kijken (die er niet toe doen)
10 Beste cheerleader-films & shows om naar te kijken (die er niet toe doen)
Anonim

Na de eerste Bring It On-film die in 2000 in première ging, werd een hoge standaard gezet voor cheerleader-entertainment. Bring It On Again volgde in 2004 en werd een totale flop. Sommige fans dachten dat de franchise klaar was, totdat Bring It On: All Or Nothing met Solange Knowles en Hayden Panettiere in de hoofdrol in 2006 uitkwam en onze hoop in de franchise nieuw leven inblies.

B ring It On: In It to Win It met in de hoofdrol Ashley Benson maakte furore in 2007, gevolgd door Bring It On: Fight To The Finish met Christina Milian in de hoofdrol. In 2017 kwam Bring It On: Worldwide Cheersmack uit, maar helaas zijn er sindsdien geen nieuwe toevoegingen aan de franchise geweest. Hier zijn enkele epische cheerleading-films en tv-shows om naar te kijken voor iedereen die de Bring It On-filmfranchise al één keer te vaak heeft gezien.

10 Raak de vloer

Raak de vloer
Raak de vloer

Hit the Floor is een scriptshow over het leven van een cheerleadersteam in Los Angeles. Het zijn de LA Devils en ze brengen hun tijd door met juichen voor het sportteam van hun school op het veld en juichen de politiek toe tijdens oefensessies. De show werd helaas geannuleerd na het vierde seizoen, tot groot ongenoegen van toegewijde fans. Showmaker James LaRose plaatste op Instagram hoe de show moest eindigen.

9 Cheerleader Nation

Cheerleader Nation
Cheerleader Nation

Cheerleader Nation is een show die in 2006 in première ging. Het is gefilmd in documentaire stijl en volgt het leven van cheerleaders terwijl ze zich voorbereiden en oefenen voor hun aanstaande kampioenschapswedstrijd. Het is echter niet zomaar een rinky-dink-wedstrijd - het zijn onderdanen. Cheerleader Nation richt zich op middelbare scholieren, dus de cast is een stuk jonger dan andere cheershows en films. De show kwam door met in totaal acht afleveringen.

8 Poms

Poms
Poms

Poms is een komedie uit 2019 over een introverte en verlegen vrouw genaamd Martha. Ze verhuist naar een pensioneringsgemeenschap die leuke activiteiten aanbiedt, zoals bowlen, golfen en sjoelen. Ze raakt bevriend met een vrouw genaamd Sheryl die ook in de gemeenschap woont en de twee binden. Ze besluiten om hun eigen cheer squadron te vormen met andere bewoners die in hun gemeenschap wonen. Cheerleaden was altijd al een droom van hen, dus besluiten ze het eindelijk na te streven, ondanks hun leeftijd.

7 Ontstoken

Opgestookt!
Opgestookt!

Deze film uit 2009 heet Fired Up! en het richt zich op middelbare scholieren die met een plan komen. Voetballers willen in de zomer geen voetbalkamp bijwonen, dus besluiten ze zich in plaats daarvan aan te melden voor het cheerleadingkamp.

Ze zijn blij met hun plan als ze beseffen dat ze omringd zijn door mooie vrouwelijke cheerleaders. De hoofdpersoon v alt voor een van de meisjes die zijn plan kan doorzien.

6 Man van het huis

Man van het huis
Man van het huis

Een groep cheerleaders is getuige van een misdaad en moet worden beschermd door een officier zodat ze veilig kunnen blijven. Het belangrijkste probleem is dat een paar cheerleaders te dom en zwakzinnig zijn voor hun eigen bestwil. De man die is toegewezen om hen te beschermen, moet bij hen intrekken in hun huis en omgaan met hun shenanigans, van minimale kleding tot falen voor hun lessen.

5 Cheer Squad

cheer squad
cheer squad

Het eerste en enige seizoen van Cheer Squad ging in première in 2016. Deze show gaf kijkers een idee van hoe internationaal cheerleaden echt kan zijn. Een Canadees team, de Great White Sharks, staat centraal in deze show.

Ze hebben in het verleden meerdere wereldkampioenschappen gewonnen, dus het is uiterst belangrijk voor hen om die standaard bij te houden. Praten over een ander seizoen is niet echt gebeurd.

4 Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team

Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team
Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team

Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team is een realityshow die zich richt op het proces dat nodig is om in de Dallas Cowboy-cheerploeg te komen. De ploeg is bestempeld als "America's Sweethearts" en ze staan bekend om hun stralende glimlach, positieve houding en charme. Cheerleaders van over de hele wereld willen dit team bereiken en zijn bereid alles te doen wat nodig is! Deze show bestaat al 15 seizoenen.

3 Hellcats

Hellcats
Hellcats

Ashley Tisdale is een van de hoofdpersonages in Hellcats, een show die de kattige kant van cheerleading en juichpolitiek laat zien. Aly Michalka is ook een van de sterren van deze show als de hoofdrolspeelster die haar studiebeurs verliest en moet proberen om voor de cheerleaders te blijven studeren aan haar universiteit. Ze heeft te maken met een stel achterbakse drama's en moet voor zichzelf opkomen.

2 Durf me

daag me uit
daag me uit

Deze show is om een vreemde reden na één seizoen geannuleerd. het verdiende zeker op zijn minst een tweede seizoen. De show volgt een groep cheerleaders die vernemen dat ze binnenkort een nieuwe coach krijgen. Hun nieuwe coach komt opdagen met veel bagage. Ze heeft diepe, duistere geheimen die heel zwaar zijn. Een van de geheimen die ze koestert, is dat ze een affaire heeft met een man die niet haar echtgenoot is. Twee van de cheerleaders komen erachter en vanaf dat moment wordt het gek!

1 Cheer

Proost
Proost

Cheer is een uitstekende show en daarom staat het op de eerste plaats. Het richt zich op de cheerleaders van Corsicana, Texas, een klein stadje met hardwerkende atleten. Hun coach Monica Aldama is een vrouw die totale perfectie eist van haar ploeg. De eerste aflevering werd op 8 januari 2020 op Netflix uitgezonden, nadat hij was gemaakt door Greg Whiteley. De show werd genomineerd voor de People's Choice Award voor Favorite Bingeworthy Show. De show heeft te maken gehad met een aantal schandalen waardoor fans zich afvragen of het zal terugkeren.

Aanbevolen: