De beste shows zoals Grace en Frankie (en waar je ze kunt bekijken)

Inhoudsopgave:

De beste shows zoals Grace en Frankie (en waar je ze kunt bekijken)
De beste shows zoals Grace en Frankie (en waar je ze kunt bekijken)
Anonim

Er is geen twijfel over mogelijk… Grace and Frankie is een van de beste shows die Netflix te bieden heeft. Er zijn tal van redenen waarom we dit denken, maar de belangrijkste reden is het feit dat Jane Fonda en Lily Tomlin de hoofdrollen vertolken. De show richt zich op twee oudere vrouwen die door tragische, verwoestende en hartverscheurende echtscheidingen gaan van de mannen met wie ze al tientallen jaren getrouwd zijn. Ze moeten proberen alleen door het leven te navigeren, voor het eerst in lange tijd vrijgezel zijn.

Ze proberen nieuwe mensen te daten, een nieuw bedrijf te starten en elkaar op een dieper niveau te leren kennen in termen van vriendschap en zusterschap. Als je van Grace en Frankie houdt, zul je ook van deze shows houden!

15 Girlfriend's Guide to Divorce– Beschikbaar op Netflix

Girlfriends Guide to Divorce is een geweldige show om naar te kijken voor mensen die fan zijn van Grace en Frankie. In Grace en Frankie gaan de hoofdpersonen allebei door echtscheidingen. Het is duidelijk dat beide shows met elkaar verbonden zijn als het gaat om het onderwerp echtscheiding en langdurige huwelijken die ten einde lopen.

14 AJ en de koningin– Beschikbaar op Netflix

AJ en de koningin is een ander tv-programma dat beschikbaar is om te bekijken op Netflix. Het gaat over Robert, een dragqueen die Ruby Red kiest als het gaat om zijn toneelpersonage. Het bevat personages die deel uitmaken van de LGBTQ-gemeenschap, waardoor het een connectie kan delen met een show als Grace en Frankie.

13 Cougar Town– Beschikbaar op Hulu

Cougar Town is te bekijken op Hulu. Het gaat over oudere vrouwen die op oudere leeftijd de realiteit van daten ervaren. In Grace en Frankie gaan de twee hoofdpersonen door echtscheidingen en moeten ze op oudere leeftijd opnieuw de datingpool betreden en daarom hebben deze shows een grote connectie.

12 Cagney en Lacey– Beschikbaar op Amazon Prime

Dit is een geweldige tv-show om naar te kijken voor mensen die zich aangetrokken voelen tot een show als Grace en Frankie. Het is beschikbaar op Amazon Prime. Het gaat over twee vrouwen die ook op het werk beste vriendinnen en partners zijn. Ze werken bij de politie en hoewel ze een heel ander leven leiden, kunnen ze het nog steeds heel goed met elkaar vinden… Net als Grace en Frankie.

11 Saamhorigheid– Nu beschikbaar op HBO

Togetherness is nu beschikbaar op HBO. Het gaat over een stel dat het gevoel heeft dat hun relatie totaal aan het zinken is en uit elkaar v alt. Nieuwe passies, interesses en routes naar geluk in het leven proberen te ontdekken, zijn de belangrijkste aandachtspunten van deze show en daarom vinden we het erg vergelijkbaar met een show als Grace en Frankie.

10 Dead To Me– Beschikbaar op Netflix

Dead to Me is beschikbaar om te streamen op Netflix. De show gaat over een vrouw die worstelt met het verlies van haar man. Ze is een weduwe en besluit zich aan te sluiten bij een steungroep waar ze andere mensen ontmoet die soortgelijke situaties doormaken als zij. Ze maakt nieuwe vriendschappen terwijl ze probeert vooruit te komen in haar leven.

9 Voel je goed– Beschikbaar op Netflix

Feel Good is een andere Netflix-show om uit te checken voor fans van Grace en Frankie. Het gaat over een vrouw die goede keuzes probeert te maken in haar leven, ondanks het feit dat ze te maken heeft met verslaving en andere grote problemen. Het bevat ook een LGBTQ-relatie, vergelijkbaar met Grace en Frankie.

8 The Good Wife– Beschikbaar op Amazon Prime

The Good Wife is een show die zich richt op een oudere vrouw terwijl ze domineert in haar carrière, en probeert huwelijksverraad en vernedering te overwinnen. Grace en Frankie moesten allebei hun huwelijksverraad en vernedering overwinnen toen hun huwelijken stukliepen en daarom hebben deze shows een grote band.

7 De Kominsky-methode– Beschikbaar op Netflix

The Kominsky Method is beschikbaar op Netflix en bestaat sinds 2018. Het is geclassificeerd als een komedie en het gaat over een man die zijn tijd doorbrengt als acteercoach terwijl hij de latere jaren van zijn leven doorbrengt. Deze show is gevuld met veel gelach en richt zich op een veel ouder hoofdpersonage.

6 Ouderschap– Beschikbaar op Netflix

Parenthood is beschikbaar op Netflix en het is een gezinsgerichte show die ons eraan herinnert dat het belangrijk is om zoveel mogelijk liefde te tonen aan de mensen in ons leven. Het draait allemaal om familiebanden en connecties. Het richt zich ook op de ontberingen waarmee paren worden geconfronteerd binnen de grenzen van het huwelijk.

5 Modern Family– Beschikbaar op Hulu

Modern Family is een geweldige show met veel verschillende voorbeelden van gezinseenheden. In Grace en Frankie zien we zeker verschillende voorbeelden van gezinseenheden. Grace en Frankie zorgen bijvoorbeeld lange tijd voor elkaar en hun kinderen hebben ook allemaal verschillende soorten relaties.

4 Schitt's Creek– Beschikbaar op Netflix

Schitt's Creek is nog zo'n hilarische familieshow met enkele oudere acteurs in de hoofdrollen. We hebben zowel Eugene Levy als Catherine O'Hara die de moeder en vader spelen in deze hilarische tv-show! Deze show is gemakkelijk te vergelijken met Grace en Frankie vanwege de humoristische manier waarop het is.

3 Will And Grace– Beschikbaar op Hulu

Will and Grace is beschikbaar op Hulu en bevat LGBTQ-personages, vergelijkbaar met Grace en Frankie. Bovendien bevatten beide showtitels de naam Grace! Er is misschien geen toeval met betrekking tot dit, maar hoe dan ook, dit is een geweldige show om naar te kijken. Het was succesvol, het duurde 10 seizoenen.

2 Eén dag tegelijk– Beschikbaar op Netflix

One Day at a Time is een ander geweldig tv-programma dat op dit moment op Netflix kan worden gestreamd! Het wordt beschouwd als zowel een komedie als een drama en het richt zich op de ups en downs van het gezinsleven. Enkele van de acteurs in deze show zijn Phil Lewis, Pamela Fryman, Gloria Calderon Colette en Kimberly McCullough.

1 Golden Girls– Beschikbaar op Hulu

Natuurlijk moesten we Golden Girls hier aan onze lijst toevoegen! Golden Girls is een klassiek tv-programma dat zich richt op een groep oudere vrouwen die samenwonen in Miami. Elke aflevering was gevuld met de vrouwen die vriendelijke gesprekken met elkaar voerden en er voor elkaar waren door alles en nog wat.

Aanbevolen: