15 Vergeten Nickelodeon-shows uit de jaren 90 (en waar je ze kunt bekijken)

Inhoudsopgave:

15 Vergeten Nickelodeon-shows uit de jaren 90 (en waar je ze kunt bekijken)
15 Vergeten Nickelodeon-shows uit de jaren 90 (en waar je ze kunt bekijken)
Anonim

In de jaren 90 werd kindertelevisie naar een ander niveau getild. Er waren verschillende kanalen die in de loop van het decennium bekendheid kregen en de thuisbasis waren van enkele van de meest memorabele shows aller tijden. Een van deze netwerken was Nickelodeon, dat nog steeds een primaire speler op het kleine scherm is. Het is veilig om te zeggen dat Nicks beste decennium de jaren 90 waren, met zoveel geweldige shows die elke week worden aangeboden.

Er waren tal van fantastische shows op het netwerk, waardoor sommige shows onder de radar vlogen. Wat meer is, is dat naarmate de tijd verstreek, sommige van deze shows door veel mensen zijn vergeten. Hoewel er onder ons waren die van deze shows hielden, kregen anderen niet de kans om ervan te genieten. Het is tijd om dit te veranderen.

Vandaag kijken we naar vergeten Nickelodeon-shows uit de jaren 90 en waar we ze kunnen bekijken.

15 Groet je shorts waardoor we naar kamp Anawana wilden gaan - Amazon

Nickelodeon Salute Your Shorts
Nickelodeon Salute Your Shorts

Salute Your Shorts was een van de coolste shows die op Nickelodeon werd uitgezonden, en het was gevuld met een aantal fantastische en gedenkwaardige personages. Deze show is in de loop van de tijd door velen vergeten, wat jammer is. Het is de typische Nickelodeon-serie die meer mensen nodig hebben om te gaan zitten kijken.

14 Kablam! Had een beetje van alles - YouTube

Nickelodeon Kablam
Nickelodeon Kablam

Kablam ! was een leuke serie met veel dingen in de afleveringen. Omdat er in elke aflevering verschillende segmenten waren, was er voor iedereen iets om naar te kijken. Hoewel dit niet zo geliefd is als andere shows uit de jaren 90, kunnen we deze nog steeds niet genoeg aanbevelen.

13 De reis van Allen Strange werd totaal onderschat - YouTube

Nickelodeon De reis van Allen Strange
Nickelodeon De reis van Allen Strange

The Journey of Allen Strange was net zo vreemd als de naam zou doen vermoeden, maar dit is precies waarom de kijkers ervan hielden. Kijken hoe Allen zijn best doet om erbij te horen, gemaakt voor een herkenbaar horloge, maar om de een of andere reden lijkt het alsof veel mensen deze serie in de loop van de tijd zijn vergeten.

12 De mysterieuze bestanden van Shelby Woo hebben ons geholpen om in mysterieshows te komen - Vudu en Amazon

Nickelodeon The Mystery Files Of Shelby Woo
Nickelodeon The Mystery Files Of Shelby Woo

The Mystery Files of Shelby Woo was een geweldige show die zijn tijd ver vooruit was. Deze serie was in staat om een sterke vrouwelijke hoofdrol te spelen en haar mysteries op te lossen. De kinderen die opgroeiden met het kijken naar deze show gingen zeker naar series als Criminal Minds en SVU.

11 My Brother And Me was een familieshow die zijn tijd ver vooruit was - Amazon

Nickelodeon Mijn broer en ik
Nickelodeon Mijn broer en ik

My Brother and Me is een van de coolste Nickelodeon-shows van de jaren 90, en het is jammer dat niet meer mensen zich deze show herinneren. De cast was perfect uitgebalanceerd en de thema's waren herkenbaar in elke aflevering. Alleen de echte kinderen op de speelplaats keken naar deze show.

10 100 daden voor Eddie McDowd hadden populairder moeten zijn - YouTube

Nickelodeon 100 daden voor Eddie McDowd
Nickelodeon 100 daden voor Eddie McDowd

100 Deeds for Eddie McDowd was een show met een interessant uitgangspunt. Het toonde een kind dat goede daden moest verrichten om zijn leven terug te krijgen, en het was een soort voorloper van de show My Name is Earl. We zouden willen dat we het hele uitgangspunt hadden kunnen zien spelen.

9 Aaah!!! Echte monsters waren griezelig en bevredigend - Amazon

Nickelodeon Aaah!!! Echte monsters
Nickelodeon Aaah!!! Echte monsters

Aaahh!!! Real Monsters was een unieke show die bedoeld was voor kinderen die iets anders wilden. De hoofdpersonen waren niet schattig en knuffelig, maar ze hadden nog steeds een aantal geweldige verhalen en memorabele momenten. Ze hadden zelfs hun eigen videogame op Super Nintendo, dat was erg leuk.

8 Animorphs is rechtstreeks uit de boeken overgenomen - YouTube en Amazon

Nickelodeon Animorphs
Nickelodeon Animorphs

Animorphs was een fantastische boekenreeks uit de jaren 90 die velen van ons opgroeiden met lezen. De show was lang niet zo goed als de boekenreeks, maar dit betekende niet dat de show niet gevuld was met solide afleveringen. Dit is iets dat binnenkort opnieuw moet worden opgestart.

7 The Angry Beavers Was Comedy Gold - Amazon

Nickelodeon De Boze Bevers
Nickelodeon De Boze Bevers

The Angry Beavers was een hilarische animatieshow die gewoon niet de liefde en waardering kreeg die het verdiende. De show was in staat om interessante plots en grappige dialogen samen te voegen tot één geheel, en de stemmencast die de personages tot leven bracht, had het niet beter kunnen doen.

6 Wild & Crazy Kids was de show waar elk kind op wilde zijn - YouTube

Nickelodeon Wilde en gekke kinderen
Nickelodeon Wilde en gekke kinderen

Er waren in de jaren 90 talloze spelshows op kindertelevisie waarvan we allemaal droomden, en velen van ons wilden niets liever dan in de show Wild & Crazy Kids te zien zijn. De afleveringen waren geweldig en de presentatoren van de show leken erg leuk.

5 Hey kerel was een vroege Nickelodeon-klassieker - Amazon en Vudu

Nickelodeon Hey kerel
Nickelodeon Hey kerel

Hey Dude is een van de oudste shows die onze lijst heeft gemaakt, en omdat het zo lang geleden is dat het op televisie was, zou het logisch zijn dat veel mensen het zijn vergeten. We zijn blij te kunnen zeggen dat deze serie zelfs beter is dan mensen zich herinneren en dat deze terug moet worden gebracht.

4 De geheime wereld van Alex Mack ging helemaal over Alex en haar nieuwe krachten - Amazon

Nickelodeon De geheime wereld van Alex Mack
Nickelodeon De geheime wereld van Alex Mack

The Secret World of Alex Mack was een van de coolste shows van de jaren 90, en velen van ons zijn ermee opgegroeid. Alex zien wennen aan het leven na het verkrijgen van nieuwe krachten die gemaakt zijn voor geweldige televisie, en dit is een idee dat Nickelodeon zou moeten overwegen om binnenkort opnieuw te bezoeken.

3 Neef Skeeter was een van de grappigste shows op Nickelodeon - YouTube

Nickelodeon Neef Skeeter
Nickelodeon Neef Skeeter

Veel kinderen groeiden op met het kijken naar Sesamstraat, dat live-action-personages had die perfect samengingen met poppen. Cousin Skeeter was bedoeld voor oudere kinderen die iets volwasseners wilden. Deze show was zo grappig en het hield de kijkers elke aflevering bezig. Het is alleen jammer dat we er niet meer van hebben gekregen.

2 De avonturen van Pete & Pete gingen helemaal over broederliefde - Amazon

Nickelodeon De avonturen van Pete en Pete
Nickelodeon De avonturen van Pete en Pete

The Adventures of Pete & Pete was niet alleen een van de beste shows van de jaren 90, maar had ook een van de beste themanummers ooit. Deze show was zo grappig, en dit kwam grotendeels omdat de broers een fantastische chemie hadden. Veel van deze afleveringen houden nog steeds stand.

1 Gullah Gullah Island was de perfecte kindershow - Amazon

Nickelodeon Gullah Gullah Island
Nickelodeon Gullah Gullah Island

Gullah Gullah Island was zo'n leuke show voor kinderen om naar te kijken, en hoewel het misschien gericht was op een jonger publiek, waren er nog genoeg momenten die sommige oudere kinderen leuk vonden. Het had een pakkend themanummer en kwam op zijn best toen er elke week een nieuwe aflevering debuteerde.

Aanbevolen: