15 tv-programma's zoals het kantoor die je kunt bekijken op Netflix

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's zoals het kantoor die je kunt bekijken op Netflix
15 tv-programma's zoals het kantoor die je kunt bekijken op Netflix
Anonim

Het is geruime tijd geleden dat er nieuwe afleveringen van The Office zijn geweest, maar de serie heeft het publieke bewustzijn nooit verlaten en het blijft net zo populair als toen het nog op NBC was. The Office is erin geslaagd een van de meest populaire series te zijn die op Netflix wordt gestreamd en aanvullend materiaal dat in de loop der jaren door de cast is uitgebracht, heeft allemaal geleid tot verschillende vieringen die aantonen dat mensen nog steeds van The Office houden. De komedie maakte een grote indruk op televisie en hielp de carrières van veel getalenteerde acteurs uit de cast van de show te lanceren.

The Office was echt een bliksem in een fles televisie en de magie die het genereerde is vele malen geprobeerd te worden gerepliceerd, maar het bleek niet zo'n gemakkelijke wetenschap te zijn. Komedies zijn geëvolueerd en hebben in de loop der jaren zo'n niveau van verfijning gekregen dat er veel waardige opvolgers zijn verschenen en er zijn veel shows die kunnen helpen het verlies van The Office minder ondraaglijk te maken.

15 Parken en recreatie is in veel opzichten een spirituele opvolger van het kantoor

Afbeelding
Afbeelding

Als mensen op zoek zijn naar een solide Office-vervanger, is het logisch om zich te wenden tot de komedie die oorspronkelijk begon als een Office-spin-off-serie. Parks and Recreation is uitgegroeid tot een van de meest geliefde komedies op televisie met enkele van de beste personages die het medium sieren. Leslie Knope is een legende en de show is een bewijs dat goede daden en goedhartige individuen bovenaan kunnen komen.

14 De goede plek verandert het hiernamaals in een situationele komedie

Afbeelding
Afbeelding

The Good Place is weer een komedie van Greg Daniels, een van de meesterbreinen die verantwoordelijk is voor The Office en Parks and Recreation. The Good Place is Daniels’ meest ambitieuze serie tot nu toe, maar het heeft ook de diepste boodschap van het lot. The Good Place vindt eigenlijk een manier om zware filosofische gesprekken te voeren over de aard van de mensheid, terwijl ze zich ook overgeeft aan brede komische stereotypen. Het gaat heerlijk.

13 Geweldig nieuws vindt de humor Televisiejournalistiek

Afbeelding
Afbeelding

Great News is een geweldige komedie die nooit de kans heeft gekregen om te groeien en zijn publiek te vinden. In zijn korte tijd wordt het echter nog steeds veel bereikt en het is een zeer bevredigende poging om van Tina Fey te komen. De show is gecentreerd rond het team van een ochtendnieuwsprogramma, maar het kijkt naar een fantastische moeder-dochterdynamiek die naar enkele ontroerende plaatsen gaat. De chemie tussen Briga Heelan en Andrea Martin is van een heel ander niveau.

12 Proost is alsof Dunder Mifflin een bar was

Afbeelding
Afbeelding

Het is nogal ongelooflijk dat Cheers überhaupt kon slagen, laat staan dat het meer dan een decennium duurde en een supersuccesvolle spin-off voortbracht. Het idee van een stel personages die rondhangen in een bar wekt niet veel vertrouwen, maar elke aflevering speelt zich af als een stuk theater en het is een van de meest geavanceerde komedie op televisie. Cheers rolt consequent met de stoten en een roterende cast van personages, maar het zorgt er altijd voor dat het werkt en het heeft een enorm consistente run.

11 Gearresteerde ontwikkeling kijkt naar de meest disfunctionele familie

Afbeelding
Afbeelding

Als er ooit een show was die zijn tijd ver vooruit was of te slim voor zijn eigen bestwil, dan zou het Arrested Development zijn. De FOX-komedie brak echt barrières met wat een komedie in series zou kunnen doen en het beschikt over een fenomenale cast van komische artiesten, die allemaal legendes zijn geworden in hun vakgebied. Hoewel de nieuw leven ingeblazen seizoenen van de show hun doel missen, is het nog steeds een absolute klassieker die letterlijk in duizenden grappen in zijn vijf seizoenen past.

10 Extra's zijn geobsedeerd door de schoonheid van underdogs

Afbeelding
Afbeelding

The Office is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige Britse komedie van Ricky Gervais, maar in veel opzichten is zijn vervolgserie Extras nog indrukwekkender. Gervais schittert in de serie als een belegerde figurant die van meer droomt. De show wordt op de een of andere manier nog ongemakkelijker dan The Office en de manier waarop het op slimme wijze beroemde beroemdheden hekelt, is zeer vermakelijk.

9 Community werkt harder dan elke andere show op televisie

Afbeelding
Afbeelding

Community lijkt misschien een simpele show over zeven vrienden op een community college, maar het is het ultieme voorbeeld van wat televisie kan bereiken als medium voor het vertellen van verhalen. De hoogten van de show zijn ongekend, de cast is onberispelijk en de show bevat enkele van de slimste genreparodieën die ooit zijn gezien. Community heeft op veel manieren het onmogelijke bereikt door het verlies van de maker, zijn terugkeer en de overstap naar een streamingdienst te overleven. Wat Community heeft bereikt, is onoverkomelijk en de beschikbaarheid ervan op Netflix heeft al lang op zich laten wachten.

8 New Girl heeft enkele van de beste chemie op televisie

Afbeelding
Afbeelding

New Girl is de allerbeste soort 'hang-out sitcom', die gewoon lieve personages heeft waar het publiek tijd mee wil doorbrengen. De show pakt niets unieks aan, maar de chemie is gewoon zo goed gedefinieerd en organisch tussen de personages dat het zo'n aanstekelijke energie creëert. New Girl besluipt zijn publiek en het is ongelooflijk gemakkelijk om te binge.

7 Documentaire Nu! Is een viering van een over het hoofd gezien genre

Afbeelding
Afbeelding

The Office werkt misschien in de veronderstelling dat het een documentaire is die kijkt naar de moderne Amerikaanse werkplekervaring, maar Documentary Now! is een serie die elk ander aspect van documentaire onderzoekt, en dat alles met verbluffende nauwkeurigheid. Fred Armisen en Bill Hader schitteren in de verhoogde schetsachtige serie die hilarisch is, of de documentaires die worden gehekeld nu zijn gezien of niet.

6 The Inbetweeners legt de ineengedoken humor van beide kantoren vast

Afbeelding
Afbeelding

The Inbetweeners is bijna alsof de cast van Seinfeld een stel tieners is. Het kijkt naar een stel sociale verschoppelingen in een premisse die nauwelijks origineel is, maar de komedie is zo gepolijst en uit de hand gelopen dat het onmogelijk is om niet te genieten. De personages komen vast te zitten in een aantal werkelijk ongelooflijke situaties en de show bevat een aantal geweldige visuele grappen. Het legt perfect dezelfde soort ineenkrimpende komedie vast waarin zowel The Office als zijn Britse tegenhanger gedijen.

5 Onbreekbare Kimmy Schmidt is een schandalig verhaal over onafhankelijkheid

Afbeelding
Afbeelding

Unbreakable Kimmy Schmidt komt uit de briljante geest van Tina Fey, maar het is op de een of andere manier nog excentrieker en oncontroleerbaarder dan 30 Rock. Ellie Kemper schittert in de rol die ze is geboren om te spelen terwijl haar personage langzaam volwassen wordt en leert hoe te overleven en in een veranderde wereld te passen. Als er niets anders is, is het themalied van de show een gegarandeerde hit.

4 Schitt's Creek is de ultieme rijkdom voor het verhaal van vodden

Afbeelding
Afbeelding

Schitt's Creek komt uit Canada en hoewel het de afgelopen jaren alleen elders is aangeslagen, is het op een zeer grote manier aangeslagen en is het uitgegroeid tot een van de grootste komedies in Noord-Amerika. Het is moeilijk om niet van de Rose-familie en hun onverschillige manieren te houden, maar de cast is van een heel ander niveau en Catherine O'Hara levert een legendarische uitvoering. Het is ook zo'n feelgoodkomedie, net zoals The Office dat kan zijn.

3 Frasier is de zeldzame spin-off die misschien beter is dan zijn voorganger

Afbeelding
Afbeelding

Het publiek was aanvankelijk misschien sceptisch toen een Cheers-spin-off met in de hoofdrol Frasier Crane voor het eerst werd aangekondigd, maar het zou nog langer duren dan de serie waaruit het voortkwam. Frasier is een klassieke Amerikaanse sitcom die de kracht van slim schrijven en een strakke cast benadrukt. Het is echt een prestatie dat de show zulke pompeuze persoonlijkheden kan aannemen en ze toch herkenbaar en boeiend kan maken.

2 afleveringen is een scherpe satire van de entertainmentindustrie

Afbeelding
Afbeelding

Afleveringen is misschien een te slimme kijk op de televisie-industrie, aangezien het kijkt naar twee ongelukkige tv-schrijvers die voortdurend worden geconfronteerd met wegversperringen terwijl ze proberen hun populaire Britse sitcom aan te passen voor een Amerikaans publiek. Het kan niet meer fout gaan en er is briljant metacommentaar op niet alleen The Office, maar ook op Friends, waarbij Matt LeBlanc een overdreven versie van zichzelf speelt in de serie.

1 Portlandia is een rare, prachtige benadering van sketchcomedy

Afbeelding
Afbeelding

Portlandia is een van de vreemdste en beste sketchcomedyseries die de afgelopen tien jaar is verschenen en het bevat een fantastische combinatie tussen Fred Armisen en Carrie Brownstein. Het karakterwerk dat de twee in de loop van de serie doen is ongelooflijk en er zijn te veel fantastische gaststerren om op te noemen. Het heeft een aantal extreem domme premissen.

Aanbevolen: