Leuke weetjes over hoe ik je moeder heb ontmoet tijdens het filmen

Inhoudsopgave:

Leuke weetjes over hoe ik je moeder heb ontmoet tijdens het filmen
Leuke weetjes over hoe ik je moeder heb ontmoet tijdens het filmen
Anonim

Vanaf het begin van de serie bewees How I Met Your Mother dat het een ander soort sitcom was - ambitieuzer in termen van de stijl en reikwijdte van de verhalen. Het kan voor komedies moeilijk zijn om contact te maken en een publiek te vinden, maar How I Met Your Mother werd een van de grootste sitcoms van CBS waar ze actief voor hebben gevochten om te voorkomen dat ze zouden eindigen.

De show weeft een meeslepend mysterie over wie de moeder is, maar het is gewoon een erg grappige serie met een cast die echt plezier met elkaar lijkt te hebben. De chemie tussen iedereen op How I Met Your Mother is een van de grootste sterke punten van de show. De verhaallijnen van Ted Mosby en zijn vrienden terwijl ze door romantiek in New York City navigeren, zitten vol wendingen, maar er zijn ook tal van fascinerende dingen die de cast zelf naar de serie heeft gebracht.

15 Josh Radnor behield de iconische blauwe hoorn

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel belangrijke en significante rekwisieten te zien tijdens de run van How I Met Your Mother, maar een van de grootste symbolen van de liefde van Ted en Robin is de blauwe Franse hoorn die hij haar tijdens het eerste seizoen schenkt. Alle cast nam aandenkens mee aan de productie, maar Radnor vroeg in ieder geval wanneer het op de Franse hoorn aankwam, volgens Yahoo.

14 Neil Patrick Harris werd erg fysiek tijdens zijn auditie

Afbeelding
Afbeelding

Neil Patrick Harris levert een zeer toegewijd optreden als Barney Stinson, maar dit niveau van toewijding gaat helemaal terug naar de auditiefase. Tijdens een moment in de casting-kanten waar Barney zich bezighoudt met lasergames, rolde Harris en dook naar voren in de kamer, de ervaring nabootsend. De lichamelijkheid won iedereen, vertelt hij de AV Club.

13 Jason Segel was de eerste keuze voor Marshall

Afbeelding
Afbeelding

Soms verandert de casting voor series tijdens het proefproces en waren er oorspronkelijk enkele grote acteurs zoals Scott Foley en Jennifer Love-Hewitt die in de race waren voor rollen. Maar als het op Marshall aankwam, wisten de makers van de show dat ze Jason Segel wilden, van wie ze hielden van zijn werk aan Freaks and Geeks.

12 Josh Radnor speelde een grote rol in de muziek van de show

Afbeelding
Afbeelding

How I Met Your Mother heeft een zeer toepasselijke soundtrack die vol staat met mooie, romantische nummers. Radnor heeft gesproken over hoe hij de muziekbegeleider van de show, Andy Gowan, heeft geholpen met enkele van de selecties die uiteindelijk de show hebben gehaald. De serie weet met haar muzikale elementen altijd het juiste niveau van emotie aan te boren.

11 De cast betreedt de tafellezingen als een team

Afbeelding
Afbeelding

Er is zo'n voelbaar gemeenschapsgevoel tussen de cast van How I Met Your Mother, waardoor al hun scènes extra authentiek aanvoelen. Blijkbaar ging deze groepsmentaliteit nog een stap verder en gingen de vier belangrijkste castleden allemaal samen aan tafel, wat een plan was dat werd voorgesteld door Jason Segel.

10 Marshalls slechte nieuws werd geheim gehouden voor de acteur in een cruciale aflevering

Afbeelding
Afbeelding

"Slecht nieuws" is een van de meest emotionele afleveringen van How I Met Your Mother en het is een belangrijk stuk van Marshalls boog als personage. Om de meest oprechte reactie van Jason Segel te krijgen op het moment dat Lily hem het slechte nieuws bezorgt, hield de crew het geheim tot het moment van filmen, aldus Entertainment Weekly. De techniek brengt zo'n extra niveau van authenticiteit naar het moment.

9 Het favoriete moment van Alyson Hannigan is het gebaar van de marchingband van Marshall

Afbeelding
Afbeelding

Lily en Marshall tonen hun liefde voor elkaar op een aantal verschillende manieren in How I Met Your Mother, maar een van de meest ontroerende uitingen van genegenheid is wanneer hij haar op het vliegveld verrast met een gigantische fanfare. Het is niet alleen een mooie scène voor de personages, maar Hannigan was tijdens het filmen zwanger en zeer emotioneel, wat hielp om alles samen te brengen, meldt US Magazine.

8 De romantische partners van de cast speelden allemaal vreemd

Afbeelding
Afbeelding

How I Met Your Mother had veel vermakelijke gaststerren tijdens de negen seizoenen van de show, maar enkele van de leukste castingoproepen waren toen degenen die dicht bij de hoofdcast stonden binnenkwamen en een paar overdreven individuen speelden. De echtgenoot van Alyson Hannigan, Alexis Denisof, speelt Sandy Rivers in bijna een dozijn afleveringen. De echtgenoot van Neil Patrick Harris, David Burtka, speelt de schoonheid van Lily's middelbare school, Scooter, en de echtgenoot van Cobie Smulders, Taran Killam, speelt Gary Blauman in de serie.

7 Er is een zeer beroemde achtergrond Extra

Afbeelding
Afbeelding

How I Met Your Mother hield een liefdadigheidsveiling waarbij de grote prijs de kans was om een achtergrond extra te zijn in een aflevering. Het blijkt dat Conan O'Brien de hoogste bieder was en de prijs won, aldus Vulture. Toen hem echter een grotere rol werd aangeboden, wees hij die af en dacht dat de bizarre cameo nog grappiger zou zijn. Het is.

6 Een echt huwelijksaanzoek gebeurde tijdens het filmen

Afbeelding
Afbeelding

How I Met Your Mother is een show die helemaal draait om de kracht van ongelooflijke liefdesverhalen, maar een echte bloeide tijdens het filmen van de finale van het tweede seizoen. Een extra in een scène voorgesteld aan zijn vriendin, die een andere extra was. De cast en crew hebben geholpen om het geheel samen te brengen en dit zeer speciale moment waar te maken.

5 Het roken van Jason Segel was een probleem voor zijn sitcomvrouw

Afbeelding
Afbeelding

Marshall en Lily hebben een heel fijne relatie in de loop van How I Met Your Mother en er is veel genegenheid op het scherm tussen hen twee. Dit was een beetje een probleem voor Alyson Hannigan omdat Jason Segel een fervent roker was en ze beweerde dat hem kussen was als "een asbak kussen", aldus Digital Spy. Segel stopte tijdelijk met de gewoonte om Hannigan te helpen, maar door stress kwam hij er uiteindelijk weer bovenop.

4 Jim Parsons speelde bijna de rol van Neil Patrick Harris

Afbeelding
Afbeelding

Neil Patrick Harris' casting als Barney Stinson is zo subliem als maar kan en hetzelfde kan gezegd worden van Jim Parsons' casting als Sheldon in The Big Bang Theory. Het had heel anders kunnen aflopen en het blijkt dat Parsons auditie deed voor de rol, ook al dacht hij dat hij helemaal ongelijk had voor de rol. Het zou hebben geleid tot de vrij extreme Barney Stinson.

3 Neil Patrick Harris en Cobie Smulders' Chemistry Geboorten Robin en Barney's Romance

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel elementen uit How I Met Your Mother die vanaf het begin gepland waren, maar een die zich ontwikkelde als resultaat van de chemie van de cast was de romantiek van Barney en Robin. De onmiskenbare chemie tussen de twee duwde hun personages zeker op dit pad, volgens de makers van de show.

2 Neil Patrick Harris kreeg een levenslange voorraad Red Bull dankzij Barney Stinson

Afbeelding
Afbeelding

Barney Stinson is een hyper, energiek karakter en hij drinkt vaak de energiedrank Red Bull om dat momentum vast te houden. Volgens Newsday consumeerden zowel Harris als zijn personage zoveel van de drank in de serie dat het bedrijf hem een enorme voorraad gaf als teken van dankbaarheid.

1 Een groot deel van de cast is gebaseerd op echte mensen

Afbeelding
Afbeelding

Josh Radnor en de rest van de cast doen zo goed werk met hun personages in How I Met Your Mother, wat het des te verrassender maakt dat Ted, Marshall en Lily zijn gebaseerd op de makers van de show, Carter Bays, Craig Thomas, en Thomas' vrouw, Rebecca. Verschillende van Craig en Rebecca's echte gevechten en ervaringen werden zelfs verwerkt in seizoen 1, volgens Cleveland Magazine.

Aanbevolen: