Nieuw meisje: paaseieren die we allemaal de eerste keer hebben gemist

Inhoudsopgave:

Nieuw meisje: paaseieren die we allemaal de eerste keer hebben gemist
Nieuw meisje: paaseieren die we allemaal de eerste keer hebben gemist
Anonim

Kijkers waren aanvankelijk misschien sceptisch toen New Girl voor het eerst werd aangekondigd met zijn hele "adorkable" advertentiecampagne, maar de door Zooey Deschanel geleide sitcom is veranderd in een van Fox' meest populaire komedies. De serie duurde zeven hilarische seizoenen die het genre vooruit hielpen met de moeiteloze chemie van de cast en hoe het relaties en romantiek benaderde.

Elk personage in de show groeit op zulke indrukwekkende manieren en ondanks hoe het uitgangspunt bedrieglijk eenvoudig is, zorgt het ervoor dat het verhaal resoneert met het publiek. Zelfs het laatste seizoen van de show nam een aantal ambitieuze stappen wat betreft sitcoms. De sterren van New Girl hebben allemaal geweldige dingen gedaan sinds de recente finale van de show, maar er zijn nog steeds genoeg details in de sitcom die zelfs aan de meest toegewijde kijkers voorbij gaan.

15 Er is een verwijzing naar beren in elke afzonderlijke aflevering

Afbeelding
Afbeelding

Degenen die New Girl eindeloze tijden opnieuw hebben bekeken, hebben waarschijnlijk begrepen dat elke aflevering van de show een verwijzing naar een beer bevat, in een of andere vorm. Sommige hiervan zijn slechts verbale verwijzingen door middel van dialoog en op andere momenten is er een stuk berendecor op de achtergrond. Het wordt een heel leuk spel in een poging om ze in elke aflevering te vangen.

14 Er is bijna geen fysiek contact tussen Nick en Jess in seizoen 1

Afbeelding
Afbeelding

De relatie tussen Jess en Nick wordt uiteindelijk een belangrijk aandachtspunt van de serie, maar vanaf het begin van de productie wist de crew dat ze iets speciaals in handen hadden met Zooey Deschanel en Jake Johnson. Er was zo'n tastbare chemie tussen hen twee dat ze werden opgedragen om zo min mogelijk fysieke interactie te hebben als een middel om dit af te zwakken totdat ze klaar waren om het te omarmen.

13 Er is een sluwe schreeuw naar de zwangerschap van Zooey Deschanel

Afbeelding
Afbeelding

Een van de manieren waarop New Girl Jess tijdelijk uit beeld ha alt, is met een juryplicht die haar verteert. Een aflevering tijdens deze afwezigheid ziet de bende tv kijken over het proces waar Jess in de jury zit. Direct daarna komt het echter op een verhaal over een otter die bev alt. Deschanel's nieuwe baby heette Elsie Otter, dus dit is een leuke manier om daar naar te verwijzen.

12 Een van Cece's vrienden is de echte vriend van Hannah Simone

Nieuwe meid Cece blij
Nieuwe meid Cece blij

Het is altijd leuk als kunst de realiteit kan weerspiegelen en in het geval van Hannah Simone, die Cece speelt, wilde ze haar spotlight gebruiken om een van haar vrienden een mooie schreeuw te geven. Tijdens een aflevering van seizoen 1 wanneer Cece een club binnengaat, schreeuwt ze de naam van een van haar vrienden, waarvan Simone op Twitter onthulde dat het een ad-lib was en de naam van een van haar echte vrienden.

11 Prince heeft persoonlijk veel van de items in zijn aflevering samengesteld

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grotere en beste gaststerren die op New Girl verscheen, was Prince, die een hele post-Super Bowl-aflevering rond hem krijgt. Het is een geweldig gastoptreden, maar Prince had een aantal ongebruikelijke bepalingen, waarvan vele draaiden om achtergronddetails zoals de schilderijen die aan zijn muren hingen, de kapsels voor personages en zelfs de naam voor een chef-kok met een niet-sprekende rol. Prince had zelfs een kunstwerk laten invliegen vanuit Minnesota, specifiek om in de aflevering te zitten.

10 Seizoen 6 was bedoeld als het einde

Afbeelding
Afbeelding

New Girl's zevende en laatste seizoen wordt ambitieus met hoe het vooruitspringt in de tijd en speelt met zowel chronologie als verhalen vertellen zoals de show nog nooit eerder heeft gedaan. Hoe leuk dit laatste seizoen ook is, het zesde jaar eindigt op een zeer overtuigende noot, want het was eigenlijk bedoeld als het einde, meldt Vulture. De finale van seizoen 6 was in alle opzichten de seriefinale en het was pas totdat de maker van de show, Elizabeth Meriwether, op het laatste moment met het idee van seizoen 7 kwam en het gooide dat de serie werd vernieuwd.

9 Acteurs breken vaak op camera

Afbeelding
Afbeelding

New Girl is een erg grappige show en de cast zijn allemaal zulke getalenteerde komieken dat het begrijpelijk is dat er veel gelachen zou worden tijdens de opnames. Er zijn zelfs een paar gelegenheden waarbij acteurs die zich op de achtergrond van scènes bevinden, nog steeds kunnen lachen. Vooral veel van de dialogen van Damon Wayans leiden hiertoe.

8 Veel van de hulpprogramma's en apparaten van de loft werken niet

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn wat grappen door heel New Girl over hoe niets ooit werkt in het appartement en er zijn een aantal zeer extreme manieren waarop Nick en het bedrijf oplossingen voor deze problemen proberen te creëren. Deze problemen zijn eigenlijk het resultaat van Jess' vermijding van de huisbaas, Remy, die ze omschrijft als griezelig. Het is een slimme toezegging dat het appartement hierdoor in een staat van verval is geraakt.

7 Jess' Ergernis Bowl en Schmidt's Jerk Jar

Afbeelding
Afbeelding

Een andere solide grap in New Girl is dat de persoonlijkheden van de personages elkaar soms irriteren. De bende ontwikkelt een "douchebag-pot" om Schmidt tijdens seizoen 1 onder controle te houden, maar in seizoen 2 is er ook een "ergerniskom" die moet worden gevoed wanneer Jess iemand op het hok stoort. Deze kom wordt maar één keer aangesproken, maar zowel hij als de pot van Schmidt blijven op de achtergrond van andere afleveringen aanwezig.

6 De keukenstoelen passen expres niet bij elkaar

Afbeelding
Afbeelding

New Girl maakt echt gebruik van die energie van het leven met een heleboel nieuwe mensen en de vele verschillende achtergronden van iedereen die in elkaar grijpen en botsen. Een van de beste voorbeelden hiervan is in de keuken, waar elke stoel aan tafel een andere stijl heeft, waarvan één zelfs een rollende bureaustoel is. Het is een kleine aanraking, maar wel een die tot hun stem spreekt.

5 Een deel van Deschanels uitvoering van Jess is een indruk van Diane Keaton

Afbeelding
Afbeelding

Zooey Deschanel doet echt geweldig werk in de rol van Jessica Day en ze krijgt er niet genoeg erkenning voor. Er gaat veel in dit personage en de maker van de show, Elizabeth Meriwether, ha alt zowel zichzelf als het personage van Tamsin Grieg in de absurde Britse sitcom, Green Wing, aan als inspiratie. Een andere grote inspiratiebron is echter Diane Keaton. Deschanel neemt een aantal van de actrices meer excentrieke affecties en tics en verwerkt ze in het personage, wat sommigen misschien oppikken.

4 De personages van Nick en Winston beginnen als tegengestelden

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet ongebruikelijk dat series en personages in de loop van de tijd veranderen als reactie op wat de acteurs of het publiek ermee teweegbrengen. In het begin van New Girl is Nick verrassend genoeg een wat verantwoordelijke volwassene en Winston is de meest onvolwassen van de groep. Naarmate de show vordert, wisselen de twee deze eigenschappen langzaam uit, omdat de energie die Jake Johnson en Lamorne Morris in deze rollen brengen, logischer wordt voor hen om het tegenovergestelde te doen.

3 De geografie van de loft klopt niet

Afbeelding
Afbeelding

Zowel de kamers van Winston als Nick op de zolder hebben ramen, maar vanwege de plattegrond van het appartement en de getoonde geografie is dit niet logisch. Hun muren zijn naast elkaar en de gang, dus het volgt niet, maar het ziet er in ieder geval mooi uit.

2 Jess' ATM PIN-code Referenties Deschanel's eerdere werk

Afbeelding
Afbeelding

Er is een aflevering van New Girl waarin Jess Nick de pincode voor haar pinautomaat begint te geven. Jess ha alt het niet en de enige cijfers die ze eruit ha alt zijn een 4 en een 2. 42 is een cruciaal getal in The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, een van de grootste rollen van Zooey Deschanel voorafgaand aan de serie.

1 Jess heeft een iconisch kunstwerk van watermeloen

Afbeelding
Afbeelding

De loft is zo'n iconische locatie op New Girl en er komt veel kijken bij de locatie. Er wordt zoveel tijd doorgebracht, maar het is nog steeds gemakkelijk om bepaalde details te missen. Jess heeft bijvoorbeeld een geliefd kunstwerk dat misschien wel haar favoriete item in het appartement is, namelijk dit eigenzinnige kunstwerk met een watermeloen. Het kunstwerk kreeg zelfs zo'n betekenis voor Deschanel dat ze het meenam nadat de show was afgelopen, meldt Mental Floss.

Aanbevolen: