Parks And Rec: alle paaseieren die je de eerste keer niet opmerkte

Inhoudsopgave:

Parks And Rec: alle paaseieren die je de eerste keer niet opmerkte
Parks And Rec: alle paaseieren die je de eerste keer niet opmerkte
Anonim

Parks and Recreation is zonder twijfel een van de grappigste tv-shows ooit. Het wordt vaak vergeleken met shows als The Office, Community en The Good Place e. Het staat op zichzelf zonder dat het met iets anders vergeleken hoeft te worden… En met een goede reden. In de show spelen onder meer Amy Poehler, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott en Rashida Jones.

Parks and Rec begon in 2009 en liep zeven geweldige seizoenen. Het richt zich op een groep medewerkers die samenwerken in de staat Indiana in de stad Pawnee. Ze zijn verantwoordelijk voor het behoud en de verfraaiing van de parken en recreatiecentra van hun stad. Dat gezegd hebbende, maakt de hoofdpersoon het haar levensmissie om alles te verbeteren wat ze kan!

15 Andy wil verhuizen naar Winterfell

andy dwyer
andy dwyer

Een van de grappigste paaseieren die we opmerkten toen we voor de honderdste keer naar Parks and Rec keken, is het feit dat Andy zei dat hij naar Winterfell zou willen verhuizen toen hij een lijst met mogelijke verhuisplaatsen maakte! Winterfell is een fictief koninkrijk uit HBO's Game of Thrones.

14 Tom heeft spijt dat hij geen stomerij is begonnen

Tom Haverford
Tom Haverford

Tom kreeg de kans om een stomerijservice te beginnen, maar blies het idee daarvan volledig weg alsof het niet iets was dat serieus moest worden genomen. Later heeft hij een gesprek met Dr. Saperstein, die Tom laat weten dat hij meerdere bedrijven heeft, waaronder een stomerijservice!

13 april stal een skelet van Ann's Halloweenfeest

april ludgate
april ludgate

Als je goed genoeg oplet, zul je merken dat April Ludgate een skelet steelt uit het huis van Ann Perkin in seizoen twee van Parks and Recreation. Het gebeurt heel snel en subtiel, dus je moet goed kijken! April was nooit echt een grote fan van Ann, dus het is logisch om een skelet van haar te stelen.

12 Jean-Ralphio vond alle posts van Tom leuk op Twitter

Jean-Ralphio
Jean-Ralphio

Als je de tv pauzeert wanneer deze over enkele van Tom's tweets scant, zul je merken dat Jean-Ralphio alle berichten van Tom leuk vond! Hij is het type vriend dat Tom helemaal oppompt als het gaat om sociale media. Helaas werden de sociale media van Tom pas een gespreksonderwerp nadat hij een auto-ongeluk kreeg terwijl hij probeerde een tweet te verzenden.

11 april en Andy ging voor de illegale stoffen

April en Andy
April en Andy

Toen Leslie zich realiseerde dat ze per ongeluk een zak met illegale stoffen naar kantoor had gebracht, gooide ze die meteen bij het afval. Kijk goed genoeg en je zult zien dat April en Andy een subtiele blik wisselen om elkaar te laten weten dat ze naar die illegale stoffen gaan grijpen zodra ze alleen zijn!

10 Leslie noemde haar Frenemy-stijl relatie met Ron terug in seizoen 2

parken en rec
parken en rec

We weten allemaal dat Leslie en Ron een vreemde relatie hebben vanwege het feit dat ze gepassioneerd is over haar werk, gepassioneerd over het verbeteren van de parken van haar stad, en nog veel meer. Ron geeft er de voorkeur aan om het absolute minimum te leven. Leslie noemde het feit dat zij en Ron elkaar in seizoen twee misschien zouden gaan haten!

9 Tom noemde Trish Lanetta, winnaar van de Pawnee-verkiezing, in seizoen 7

Trish Lanetta
Trish Lanetta

Toen Tom in seizoen zeven beroemdheden opsomde die uit de stad Pawnee kwamen, noemde hij Trish Lanetta die in seizoen twee een Pawnee-verkiezingswinnaar was. Het is behoorlijk hilarisch voor ons dat ze wordt beschouwd als iemand die op hun lijst met beroemdheden moet worden vermeld, omdat er niet veel beroemde mensen uit Pawnee kwamen.

8 Ben's "Alright, Alright, Alright" verwijst naar Matthew McConaughey

ben parken en rec
ben parken en rec

Als Ben en Leslie hun drieling krijgen, zegt Ben de woorden: "Oké, oké, oké." Hij zegt dit in verwijzing naar de beroemde regel van Matthew McConaughey, maar hij zegt het zo langzaam dat je er echt op moet letten dat Ben op dit moment hulde brengt aan Matthew McConaughey!

7 New England Patriots als futuristische cheaters

parken en rec
parken en rec

In een futuristische scène hebben we een glimp opgevangen van hoe nieuwsartikelen er in de toekomst uit zouden kunnen zien. Er werd naar de New England Patriots verwezen als een team dat mogelijk vals speelt door het gebruik van robotvoetballers! Ze filmden die aflevering in de tijd dat de New England Patriots te maken kregen met valse geruchten door de luchtdruk van de speelballen te manipuleren.

6 Het trick-or-treat-kind in een Star-Lord-kostuum

parken en rec
parken en rec

Chris Pratt is de acteur die de rol van Andy op zich nam, maar hij nam ook de rol van Star-Lord op zich in Marvel's Guardian of the Galaxy. In een Halloween-aflevering is een van de kinderen die aan de deur komt om snoep te vragen, eigenlijk verkleed in een Star-Lord-kostuum! Het feit dat ze dat in de show hebben geschreven, is schattig en hilarisch.

5 Greg Pikitis sluipt met succes voorbij zonder gezien te worden

Greg Pikitis
Greg Pikitis

Greg Pikitis was in staat om Leslie en de rest van het park en het recreatieteam te sluipen zonder gezien te worden, omdat hij verkleed was als conciërge. Nadat we de aflevering opnieuw hebben bekeken, is het gemakkelijk om te zien dat hij sluw op de achtergrond rondloopt terwijl alle anderen zo afgeleid zijn!

4 Ben begon fangirling over brieven aan Cleo in seizoen 4

Brieven aan Cleo
Brieven aan Cleo

In latere seizoenen van de show weten we dat Ben een fan is van Letters to Cleo. Wat ons de eerste keer dat we naar Parks and Recreation kijken misschien niet opv alt, is het feit dat Ben in seizoen vier van de show een grote fan van de band begon te worden! Hij droeg een shirt met de naam van hun band.

3 Ron en Leslie's Breakfast Foods Line Swap

Ron en Leslie
Ron en Leslie

Ron en Leslie bespreken ontbijtproducten in seizoen twee toen Leslie hem vroeg waarom iemand ooit iets anders zou willen eten dan ontbijtproducten en hij reageerde daarop door te zeggen dat mensen idioten waren! In seizoen zeven zeggen ze elk exact dezelfde regels, maar omgekeerd, wat ons bewijst dat ze dezelfde mening hadden.

2 Ben heeft een terugkerende obsessie met Calzones

ben calzones
ben calzones

Een ander hilarisch paasei dat we opmerkten in Parks and Recreation is het feit dat Ben een terugkerende obsessie heeft met calzones. Hij noemt calzones verschillende keren door iedereen te laten weten dat hij calzones verkiest boven pizza, zich verraden voelt door calzones toen ze hem voedselvergiftiging gaven, en ze probeerde te bakken in een taartbakwedstrijd.

1 In seizoen 2 vertelt Leslie's MRI-technologie haar dat ze gemakkelijk een drieling kan krijgen

parken en rec
parken en rec

We weten dat Ben en Leslie uiteindelijk een drieling krijgen en het is serieus een van de beste verhaallijnen die Parks and Recreation in de show heeft opgenomen! Wat veel mensen zich misschien niet herinneren, is het feit dat Leslie's MRI-technologie, gespeeld door Will Arnett, in seizoen twee haar laat weten dat ze een perfect lichaam heeft om een drieling te dragen.

Aanbevolen: