Fans hebben deze paaseieren gemist tijdens het kijken naar 'Jungle Cruise

Inhoudsopgave:

Fans hebben deze paaseieren gemist tijdens het kijken naar 'Jungle Cruise
Fans hebben deze paaseieren gemist tijdens het kijken naar 'Jungle Cruise
Anonim

Jungle Cruise van 2021, ondanks dat het een film was die een jaar geleden op het grote scherm had moeten verschijnen, ziet eruit als een potentiële kaskraker voor Disney. Jungle Cruise, met Dwayne Johnson en Emily Blunt in de hoofdrollen, is een film gebaseerd op een van de meest iconische attracties in de geschiedenis van Disneyland.

Disneys uitstapje naar het maken van films op basis van hun attracties in het themapark heeft gemengde resultaten opgeleverd, maar Jungle Cruise lijkt een succes. Een groot deel hiervan is te danken aan de bereidheid van de studio om in de beste delen van de rit zelf te leunen, en deze film zit vol met paaseieren die sommige fans zeker hebben gemist.

Zonder verder oponthoud, houd alsjeblieft alle handen in het voertuig terwijl we je meenemen op een rondleiding door enkele van de beste paaseieren van Disney's Jungle Cruise.

Het 8e wereldwonder

Jungle Cruise achterkant van water
Jungle Cruise achterkant van water

Als we de dingen echt op de juiste manier willen beginnen, moeten we in de woordspelingen duiken die schipper Frank van Dwayne Johnson in de film uitspuwde. Voor degenen die nog nooit op de rit zijn geweest, staat de Jungle Cruise bekend om zijn schippers die vreselijke woordspelingen maken. Het maakt deel uit van de charme van de historische rit, en deze film deed Disneyland-fans over de hele wereld recht.

Een van de grootste insluitsels in dit alles is het 8e wereldwonder, de achterkant van water! Als je dit nog nooit hebt meegemaakt in een Disney-park terwijl je op een churro kauwde, leef je dan echt je beste leven?

Is het oubollig? Absoluut. Is het absoluut de moeite waard om voor in de rij te staan? Natuurlijk is dat zo.

Johnson benadrukte niet alleen het 8e wereldwonder, maar hij slaagde er ook in een aantal uitstekende woordspelingen in de film te sluipen, met name tijdens zijn tour aan het begin van de film. Hierdoor kregen Disney-fans het gevoel dat ze met hem op pad waren.

Volgens Ashley en Co: De eerste die van alle cruises die ze hadden kunnen boeken, is deze de goedkoopste. Twee toekans spelen in een boom. Maar er kunnen er maar twee spelen. Hij verwijst ook naar de woordspeling over rotsen die het voor graniet neemt, omdat het een attractie voor rotsblokken is.

Vertrouw ons als we zeggen dat er veel meer woordspelingen zijn, waaronder een deel van de veiligheids- en spannende verhalen van Skippers in Disneyland. Nog steeds niet onder de indruk? Wat als we je zouden vertellen dat er zelfs maar een verwijzing was naar een andere attractie in Disneyland?

Rosita is een verwijzing naar de betoverde Tiki-kamer

Paul Giamatti Jungle Cruise
Paul Giamatti Jungle Cruise

De Enchanted Tiki Room is waar de vogels woorden zingen en de bloemen kronkelen in het zonnige Disneyland, en deze rit was op een heel slimme manier een referentie in Jungle Cruise, allemaal dankzij de getalenteerde Paul Giamatti.

Giamatti's Nilo heeft een vogel in de film genaamd Rosita, die bij Disney-fans bekend staat als de vogel die ontbreekt in The Enchanted Tiki Room! Dit was iets dat alleen Disneyland-fans in de film zouden hebben opgemerkt, en het was een leuke manier om de film te verbinden met het geliefde themapark.

De volgende keer dat mensen de kans krijgen om Disneyland te bezoeken, kunnen ze Rosita daadwerkelijk zien in The Tropical Hideaway, een thematische eetgelegenheid in Adventureland waar de iconische Dole Whip en een hele reeks andere smakelijke traktaties te vinden zijn.

Hoe geweldig het voor veel fans ook was om Rosita in de gaten te houden, er was nog een opmerkelijk Jungle Cruise-personage dat in de film terechtkwam. Deze keer was er echter een opmerkelijke verandering in het karakter, wat ten goede was.

Trader Sam is een terugroepactie naar de iconische rit

Trader Sam is al jaren een belangrijk onderdeel van de Jungle Cruise en hij is zo populair dat er zelfs een eetgelegenheid naar hem is vernoemd in het Disneyland Hotel. Er zijn onlangs echter een aantal wijzigingen aangebracht in de iconische rit en er was zelfs een merkbare verandering in Trader Sam in de nieuwe film.

Per Slate, Een van de kenmerken van de rit is de exotische behandeling van tropische locaties, geïllustreerd in de finale waar de schipper ons voorstelt aan Trader Sam, een inheemse headhunter met een donkere huidskleur wiens bedrijf onlangs, nou ja, krimpt. Maak je geen zorgen, hij heeft een deal voor je: twee van zijn hoofden voor een van jou.'

In de film is Trader Sam echter een vrouwelijk personage dat sluw is en toeristen oplicht. Het is duidelijk dat Disney het personage veel minder problematisch wilde maken dan hij in de cast was geweest, en dat deden ze op een manier die bij de film paste en zowel oude als nieuwe fans tevreden stelde.

Deze film doet grote zaken en het kan ertoe leiden dat in de toekomst meer Disneyland-attracties verfilmd worden.

Aanbevolen: