Het kantoor: 20 paaseieren, zelfs echte fans gemist

Inhoudsopgave:

Het kantoor: 20 paaseieren, zelfs echte fans gemist
Het kantoor: 20 paaseieren, zelfs echte fans gemist
Anonim

Toen The Office in 2005 debuteerde op NBC, verwachtte Oscar Nunez (Oscar Martinez) niet dat de show zou uitgroeien tot een van de grootste shows van het netwerk ooit. Hij deed een interview met The Hollywood Reporter in 2013 waar hij hen vertelde dat hij verwachtte de pilot-aflevering op te nemen en, in zijn woorden, "dat zal het einde zijn."

Hij geloofde dat Ricky Gervais zo geweldig was in de BBC-versie dat het publiek niet echt om een Amerikaanse versie zou geven. Dus bleef hij klussen als server en babysitter. Nadat 11 miljoen mensen hadden afgestemd op de première, zou het niet lang duren voordat Oscar die andere banen opgaf.

The Office zou negen seizoenen doorgaan, hoewel ze het moeilijk hadden nadat Steve Carrel was vertrokken, en een monster werden op NBC, en een van de best beoordeelde sitcoms ooit van het netwerk werden. De show had negen jaar lang gemiddeld ongeveer acht miljoen kijkers per aflevering.

Vanwege het ongelooflijke acteerwerk, de geweldige schrijfstijl en de hilarische momenten op The Office, hebben we besloten terug te gaan en de hele serie te bingewatchen, op zoek naar de paaseieren die iedereen de eerste keer miste.

20 Dwight's Beet Farm (Seizoen 6, Aflevering 19)

Afbeelding
Afbeelding

Dwight Schrute is de trotse eigenaar van de 60 hectare grote bietenboerderij van zijn grootvader die hij nu samen met zijn neef Mose runt. Gedurende de hele serie verwijst hij voortdurend naar bieten, tot aan de laatste aflevering. De ironie is dat bieten een van de slechtst smakende en minst populaire groenten van het land zijn.

Dus tijdens hun St. Patrick's Day-aflevering, terwijl iedereen aan hun bureau zit te werken, draait de camera weg en toont een biet naast Dwights bureau. Hij kweekt het onder een verwarmingslamp.

19 De kleine lettertjes (Seizoen 2, Aflevering 17)

Afbeelding
Afbeelding

Filmmakers en schrijvers van televisieprogramma's maken vaak misbruik van bepaalde rekwisieten door een verborgen boodschap toe te voegen, Easter Egg, of in het geval van The Office, gewoon om grappig te zijn.

Tijdens de 17e aflevering van het tweede seizoen wint Dwight de "Top Salesman Award" en kunnen we een fragment zien van de Dunder Mifflin-nieuwsbrief toen Michael Scott dezelfde prijs won. Het schrijven op de pagina, als je de show pauzeerde, was gemakkelijk te lezen. Het legde precies uit waarom ze woorden moeten schrijven en zelfs een paar woorden die niet eens woorden zijn, gewoon omdat ze dat kunnen.

18 Toby stelt Michael in om te winnen bij Connect 4 (Seizoen 7, Aflevering 2)

Afbeelding
Afbeelding

Na een incident in een eerdere aflevering, waarbij hij zijn neef Luke een pak slaag geeft, wordt Michael gedwongen om een zes uur durende counselingsessie met Toby bij te wonen. In het begin was Michael van plan niets anders te doen dan daar in stilte te zitten en te wachten tot zijn zes uur op was. Maar Toby vertelt hem dat hij zijn papier pas zal ondertekenen als hij meedoet. Toby begint dan spelletjes met hem te spelen, zodat hij zich openstelt zonder de druk van een counselingsessie.

Het werkt en hij begint zich open te stellen. Maar tijdens het spelen van Connect4 zorgt Toby ervoor dat Michael het spel wint en hem een goed gevoel over zichzelf geeft.

17 Great Scott Salad Dressing (Seizoen 4, Afleveringen 3 & 4)

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een van de grappigste afleveringen van de hele serie "Fun Run" doet Michael een interview waarin hij de financiële problemen van zijn liefdadigheidsinstelling voor de komende marathonrace bespreekt. Op de een of andere manier krijgt hij Paul Newman te pakken en zegt hij zelfs dat hij is vergeleken met een jonge Paul Newman.

Hij vervolgt door te zeggen: "En ik maak mijn eigen saladedressing. Ik mix Newman's Ranch met Newman's Italian. Verkoop het op rommelmarkten voor een klein verlies." We zien het uiteindelijk op zijn bureau tijdens de volgende aflevering van het seizoen.

16 "En de Clown?" (Seizoen 7, Aflevering 19)

Afbeelding
Afbeelding

In huizen die minstens 35 jaar geleden zijn gebouwd, hangen de meest willekeurige dingen aan de muren. Dit was iets waar The Office over sprak toen Jim pronkte met het huis van zijn ouders, dat hij voor Pam probeerde te kopen. Terwijl ze door de gang liepen, was er een onhandige clownposter aan de muur ingelijst op een manier die verhinderde dat je hem überhaupt kon verwijderen.

Jim zegt zelfs: "… een schilderij van een paar enge clowns dat blijkbaar cruciaal is voor de structurele integriteit van het gebouw." Hij probeert het dan naar beneden te trekken en het beweegt niet.

Ze moeten het echter hebben begrepen omdat het te zien is tijdens de aflevering "Garage Sale" in seizoen zeven.

15 Jim tekent als John Krasinksi (Seizoen 4, Aflevering 3)

Afbeelding
Afbeelding

Misschien was het gepland. Misschien was het gewoon een grap van John Krasinski die vergat dat hij Jim Halpert speelde.

Hoe dan ook, wanneer Meredith Jim vraagt om haar bekkencast te tekenen, doet hij het met tegenzin, maar in plaats van Jim Halpert te schrijven, tekent hij zijn echte naam, John Krasinski. Het is gemakkelijk te missen en dat is waarschijnlijk de reden waarom het nooit is gewijzigd tijdens het bewerken.

14 St. Patrick Day's At The Office (Seizoen 6, Aflevering 19)

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn niet veel dingen te doen in Scranton, dus als er een feestdag is, zoals St. Patrick's Day, gaat iedereen op kantoor een beetje overboord. Het zou dus niet als een schok moeten komen dat deze hele aflevering gevuld is met coole verrassingen met St. Patrick's Day-thema.

Niet alleen heeft iemand het bord Exit naar het gebouw van rood naar groen veranderd, de waterkoeler achter Stanleys bureau is zelfs groen geworden. Maar het mooiste wat er gebeurde, was dat Michael Scott dacht dat hij een Ierse vlag op zijn bureau had, terwijl het in feite een Italiaanse vlag was.

13 Call Of Duty!!! (Seizoen 3, Aflevering 3)

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel verschillende manieren om het moreel te verhogen in een bedrijfsomgeving en die evenementen worden teambuildingoefeningen genoemd. Dat is eigenlijk gewoon een excuus om leuke dingen met je team te doen, zoals wanneer ze dat doen in de Stamford-vestiging van The Office.

Hun teambuilding-oefening is echter de populaire videogame Call of Duty uit de Tweede Wereldoorlog, waar Jim verschrikkelijk in is en waar vaak naar wordt geschreeuwd door zijn collega's. Het Easter Egg is de gebruikersnaam van Andy, namelijk "Here Comes Treble".

12 De magische duim die hij kocht (Seizoen 2, Aflevering 13)

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we vaak te zien krijgen, zit Michael Scott voor de camera te ventileren over iets dat net is gebeurd. Hij gebruikt de cameraploeg op dezelfde manier als iemand naar een vriend zou gaan.

Nadat zijn zakelijke creditcard van hem is afgenomen voor het uitgeven van $ 80 in een goochelwinkel, waarvan hij beweert dat deze werd gebruikt om potentiële klanten te vermaken, praat hij erover met de cameraploeg en draagt hij eigenlijk een nepduim die wordt gebruikt door goochelaars het hele interview.

11 The Legendary Plasma TV (Seizoen 5, Aflevering 22)

Afbeelding
Afbeelding

Ten eerste was de kleinste plasmatelevisie ooit gemaakt, 32 inch groot. Maar Michael verwijst nog steeds naar zijn kleine, aan de muur gemonteerde lcd-tv als een plasmascherm, en hij kijkt graag naar games terwijl hij er naast staat. het.

Het wordt uiteindelijk verpletterd door Jan na hun epische gevecht in de aflevering "Dinner Party". Velen zouden aannemen dat hij het na het incident heeft verwijderd, maar we kunnen duidelijk zien dat het aan de muur blijft hangen wanneer Pam hem komt bezoeken in zijn appartement.

10 De Jan Gould Nieuwsbrief Clipping (Seizoen 2, Aflevering 17)

Afbeelding
Afbeelding

Michael Scott doet veel dingen die beledigend zouden moeten zijn, maar hij is zo'n goede vent dat het vaak gewoon is toegestaan. Hij liet zien hoe goed hij was toen hij zijn relatie met Jan begon, die technisch gezien begon in seizoen drie.

Tijdens de 17e aflevering van seizoen twee merkten we echter dat Michael een ingelijste nieuwsbrief van het personeel van Dunder Mifflin in zijn kast heeft hangen die de promotie van Jan Gould in het bedrijf laat zien.

9 Michael Scott's "Big Stinky" ingelijste poster (Seizoen 2, Aflevering 14)

Afbeelding
Afbeelding

Een van de beste dingen van The Office was hoe dichtbij ze waren en hoe de set vaak aanvoelde als een echte kantooromgeving. Dus vlak voordat de aflevering begon te filmen, liet Steve Carrel een stinkbom afgaan in zijn kantoor, zodat alle reacties op de vreselijke geur daar echt zouden zijn.

Later in de aflevering, terwijl Michael buiten zijn kantoor met de camera's praat, zie je een ingelijste poster met een sandwich genaamd "The Big Stinky".

8 De slechtste tiramisu ooit gemaakt (Seizoen 5, Aflevering 10)

Afbeelding
Afbeelding

Als er zoveel andere dingen aan de hand zijn in een aflevering, missen kijkers vaak al die verborgen aanwijzingen in de aflevering die een dode weggeefactie zijn voor Easter Eggs die je nooit hebt opgemerkt.

In de 10e aflevering van seizoen vijf komt Jim bijvoorbeeld terug van de lunch met een tiramisu-taart en gooit ze het sarcastisch in de prullenbak. Maar het duurde niet lang en zelfs Michael praat erover in zijn toespraak, waarbij hij vermeldt hoe mensen perfect goede tiramisu weggooien.

We zien hem eindelijk eten terwijl hij aan de telefoon is met David Wallace.

7 Jim Halpert verkeerd gespeld (Seizoen 6, Aflevering 4)

Afbeelding
Afbeelding

Het bord buiten de locatie voor hun receptiediner toont duidelijk Jim Halpret in plaats van Jim Halpert. Het was een subtiele knipoog naar het hotel waar iedereen verbleef voor de bruiloft, niet zo geweldig op bruiloften.

Of was het een fout die door iedereen werd gemist? Aangezien deze aflevering werd geregisseerd door Paul Feig en geschreven door Greg Daniels en Mindy Kaling, is de kans groot dat het met een reden is gedaan en niet per ongeluk.

6 Dwight's persoonlijke beschermingstool (Seizoen 5, Aflevering 12)

Afbeelding
Afbeelding

Als er ooit twee mensen waren die we graag in een gevecht zouden zien, dan zouden het Andy Bernard en Dwight Schrute moeten zijn. We krijgen eindelijk onze kans nadat Andy erachter komt dat zijn verloofde Angela al geruime tijd een affaire heeft met Dwight.

Zodra hij erachter komt, begint Dwight zich voor te bereiden op een reactie van Andy en doet hij dingen op kantoor om zichzelf te beschermen, waaronder een lepel op zijn monitor plakken zodat hij kan kijken of Andy ooit van achteren zou komen.

5 Robert California's "Speciale" Oorlogsmedaille (Seizoen 8, Aflevering 11)

Afbeelding
Afbeelding

Hadden we Robert California maar wat langer gehad. James Spader heeft zo fantastisch werk geleverd door zich bij de cast aan te sluiten en het optreden van Steve Carrel te volgen, dat we hem graag zouden zien als ze ooit een reboot zouden doen.

Dat gezegd hebbende, overhandigt Robert Dwight een medaille die volgens hem van zijn grootvader was, die hem ontving voor zijn moed. Hoe charmant en vriendelijk het ook was, later zien we diezelfde medaille ingelijst op Gabe's bureau.

4 Pam serveert nepvolleybal (Seizoen 5, Aflevering 28)

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Pam ons een verhaal vertelt over hoe ze PMS fakete om niet meer te volleyballen, of een andere sport, op de middelbare school, blijkt het niet waar te zijn nadat we haar het volleybalspel hebben zien domineren tijdens de bedrijfspicknick.

Ze onthult zelfs dat ze een stervolleybalster was op de middelbare school. De bal die Pam sloeg, was echter niet eens echt. Jenna Fisher is geen erg goede volleyballer, dus moesten ze het later CGI doen. De cast deed alsof ze ballen sloeg.

3 George Foreman Grill Naast Michael's Small Bed (Seizoen 4, Aflevering 9)

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de 12e aflevering van het tweede seizoen, raakt Michael Scott gewond aan zijn voet nadat hij op zijn George Foreman-grill stapt, die hij naast zijn bed laat staan. Hij laat het daar liggen omdat hij dol is op de geur en smaak van spek en legt elke avond zes reepjes klaar voordat hij naar bed gaat, zodat hij, als hij wakker wordt, hem alleen maar hoeft aan te sluiten.

Twee seizoenen later, wanneer Michael en Jan iedereen uitnodigen voor een etentje, neemt Michael Jim en Pam mee naar boven om ze de rest van het huis te laten zien. In zijn slaapkamer, als je goed kijkt, zit de George Foreman-grill mooi op een klein tafeltje naast zijn kleine bed.

2 Utica Branch gebruikt nu extra beveiliging (Seizoen 5, Aflevering 16)

Afbeelding
Afbeelding

Michael en Dwight hebben Jim voor de gek gehouden om met hen mee te rijden naar het filiaal in Utica, en onthullen hun plannen om terug te gaan naar Jims ex-vriendin, Karen, die nu de filiaalmanager van dat kantoor is. Ze probeerde Stanley van Scranton te stelen, dus bedacht Michael een plan om hun kopieerapparaat te stelen om haar terug te pakken.

Een aantal seizoenen later, wanneer Michael terugkeert naar de Utica-vestiging als onderdeel van zijn lezingentour langs alle vestigingen om te bespreken wat Scranton zo succesvol heeft gemaakt, krijgen we een schot met uitzicht op hun kopieerapparaat, dat nu wordt bewaakt met een hangslot.

1 Pam's theepot in "The Finer Things Club" (Seizoen 4, Aflevering 6)

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de kerstaflevering van seizoen twee kreeg Jim eindelijk Pam als zijn geheime kerstman. Hij profiteerde door haar een geschenk te geven waar ze dol op zou zijn. Hij gaf haar een theepot, maar vulde die met inside-moppen, zoals een foto uit het jaarboek van de middelbare school van zichzelf, pakjes hete saus, cassette, "Boggle"-timer en nog wat andere dingen.

Hoewel het werd weggeruild, kreeg Pam, toen ze eenmaal besefte hoeveel tijd en moeite hij deed om het voor haar te krijgen, het terug en hield het blijkbaar voor altijd. We zien het nooit meer tot seizoen vier, wanneer ze het gebruikt voor haar "Finer Things Club" -bijeenkomst.

Aanbevolen: