90 dagen verloofde: alles wat Geoffrey te zeggen heeft sinds hij van de show werd getrapt

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: alles wat Geoffrey te zeggen heeft sinds hij van de show werd getrapt
90 dagen verloofde: alles wat Geoffrey te zeggen heeft sinds hij van de show werd getrapt
Anonim

De Real Housewives-franchise heeft misschien drama en explosieve gevechten en The Bachelor-franchise heeft misschien liefde en schandalen, maar de enige realityshows die dat allemaal combineren, is de 90 Day Fiance-franchise van TLC. Elk seizoen is gekker dan het vorige met nieuwe koppels, nieuw drama, nieuwe geheimen en nieuwe controverses waardoor we ons afvragen hoe deze show in vredesnaam jaar na jaar blijft uitzenden. Het laatste seizoen van 90 Day Fiance: Before the 90 Days zat vol drama. Terwijl sommige koppels liefde hebben gevonden, zijn anderen uit elkaar gegaan vanwege beledigingen over een slechte adem, maar de echte verliezer van Before the 90 Days is Geoffrey Paschel.

Geoffrey kwam op de show in de hoop zijn langeafstandsvriendin Varya Malina ten huwelijk te vragen, maar in plaats daarvan werd hij een bron van controverse dankzij zijn criminele verleden en leugenachtige manieren. Hij was zelfs zo problematisch dat fans zich verzamelden om hem uit het seizoen te verwijderen en hij is niet uitgenodigd voor de seizoensfinale Tell-All. Natuurlijk is Geoffrey daar niet blij mee en hij wordt naar sociale media gestuurd om ervoor te zorgen dat de wereld de "waarheid" kent en om zijn fans op de hoogte te houden van zijn leven zonder camera's.

10 Geoffrey bedreigde fans nadat ze slecht spraken over het overlijden van zijn zoon

Geoffrey Paschel bezoekt graf van zoon
Geoffrey Paschel bezoekt graf van zoon

Of je hem nu leuk vindt of haat, je moet toegeven dat het verlies van zijn 13 maanden oude zoon Geoffrey een tragedie is. Of tenminste, we denken dat dat gezond verstand is, maar dat is het blijkbaar niet. Veel mensen online hebben Geoffrey getrolld door te zeggen dat zijn zoon "beter af" is dood. Geoffrey vuurde terug en zei: "Ik ben misschien niet gewelddadig, maar ik zal gewelddadig tegen je zijn als ik je ooit zie."

9 Hij denkt dat producenten door de fans onder druk werden gezet om hem te ontslaan

Geoffrey op 90 dagen verloofde
Geoffrey op 90 dagen verloofde

Toen YouTube-video's op het kanaal van TLC met Geoffrey werden verwijderd, begonnen veel fans te speculeren dat de show hem eindelijk had afgetrapt. Toen onthulde een Instagram-account dat Geoffrey en Varya geen deel uitmaakten van de Tell All-special, wat de speculaties van fans verder bewees. Geoffrey gelooft dat fans de producenten van TLC onder druk hebben gezet om hem te verwijderen vanwege zijn kleurrijke verleden.

8 Hij beweert dat TLC niet bij hem betrokken wil zijn vanwege zijn juridische problemen

Geoffrey en Varya op 90 dagen verloofde
Geoffrey en Varya op 90 dagen verloofde

Behalve dat hij denkt dat producenten hem hebben verwijderd vanwege een petitie van fans, gelooft Geoffrey ook dat zijn criminele verleden en voortdurende juridische strijd een rol spelen bij zijn ontslag. Bovendien gaf Geoffrey de MeToo-beweging en de huidige meningen van de wereld over misbruik de schuld van zijn verwijdering. Terwijl hij zegt dat hij naar de rechtbank gaat voor kinderbijslag, staat in de documenten dat hij wordt beschuldigd van huiselijk geweld en vermeende ontvoering. Wat een puinhoop!

7 Geoffrey is van plan om zijn eigen Tell-All te hosten via sociale media

Geoffrey Confessional
Geoffrey Confessional

Nadat hij officieel van de Tell-All was verwijderd, ging Geoffrey naar Instagram om aan te kondigen dat hij zijn eigen Tell-All zou hosten. Hij onderschrift van de post met "Is de waarheid niet zoveel beter dan fictie?" Hij stopte daar echter niet en ging in plaats daarvan naar The Domenick Nati Show om te praten over zijn relatie met Varya, zijn juridische gevechten en natuurlijk om onzin uit te kramen over zijn mede-costars.

6 Hij plaatste een Instagram-video waarin hij de bemanning bedankte voor het verdragen van hem

BTS 90 dagen verloofde
BTS 90 dagen verloofde

Ondanks zijn teleurstelling dat de producenten toegaven aan maatschappelijke druk om hem te laten ontslaan, bedankte hij de producenten in een recent Instagram-bericht. De video toont een kijkje achter de schermen van een van zijn dates met Varya. In het bijschrift schrijft hij: "Werken met deze bemanning was absoluut geweldig. We hadden geen betere groep mensen kunnen wensen om deze opmerkelijke ervaring mee door te brengen."

5 Hij verdedigde Costar Lisa Hamme die voor zichzelf opkwam

Geoffrey en Lisa van 90 dagen verloofde
Geoffrey en Lisa van 90 dagen verloofde

Hoewel Geoffrey slecht heeft gepraat over een aantal van zijn 90 dagen verloofde co-sterren, kwam hij ter verdediging van een van hen, 'Baby Girl' Lisa Hamme. Hamme loofde een beloning uit aan iedereen die haar informatie zou geven over een blogger die mogelijk verbonden was met Usman. Fans vielen haar aan, maar Geoffrey sprong haar te hulp door te schrijven: "Je hebt onze volledige steun."

4 Geoffrey ging naar Instagram om zijn frustraties te uiten over zijn uitstel van de hoorzitting over huiselijk geweld

Geoffrey 90 dagen verloofde
Geoffrey 90 dagen verloofde

Een van de redenen waarom fans zo verontwaardigd waren over Geoffrey, is vanwege zijn voortdurende juridische strijd. Terwijl Geoffrey beweert dat zijn proces gewoon een geval van kinderbijslag is, beweren de juridische documenten dat Geoffrey wordt beschuldigd van ontvoering en huiselijk geweld. Vanwege COVID-19 werd zijn zittingsdatum naar achteren geschoven, wat hem irriteerde. Hij schreef op Instagram: "Ik ben 100% categorisch onschuldig en ik kan niet wachten om binnenkort mijn schat aan bewijs te delen."

3 Hij bevestigde dat hij naar de gevangenis ging omdat hij betrokken was bij drugshandel

Geoffrey Paschel Mugshot
Geoffrey Paschel Mugshot

Hoewel Geoffrey de beweringen ontkent dat zijn voortdurende juridische strijd te wijten is aan zijn aanklacht voor ontvoering en huiselijk geweld, is hij openhartig over zijn criminele verleden. In een teaservideo voor zijn Instagram-verklikker gaf Geoffrey toe dat hij een tijd in de gevangenis heeft gezeten omdat hij betrokken was bij een drugshandel.

2 Geoffrey ontkent geruchten dat hij de geboorte van zijn jongste zoon heeft gemist

Geoffreys jongste zoon
Geoffreys jongste zoon

Hoewel we het vreselijk vinden dat Geoffrey het verlies van zijn 13 maanden oude zoon moest doormaken, is er nieuws aan het licht gekomen dat Geoffrey wil positioneren als een slechte ouder. Er begonnen geruchten te circuleren dat Geoffrey niet aanwezig was bij de geboorte van zijn zoon. Hij was er echter snel bij om deze geruchten neer te schieten, maar we weten niet zeker of we hem geloven.

1 Hij maakt zich geen zorgen over wat fans denken van zijn breuk met Varya

Varya en Geoffrey in Rusland
Varya en Geoffrey in Rusland

We vinden het vreemd dat een stel dat van plan was te gaan trouwen het helemaal goed vond om uit elkaar te gaan. Blijkbaar kan Geoffrey er echter niets om geven. Nadat fans hun bezorgdheid hadden geuit dat Geoffrey nooit echt van Varya heeft gehouden, reageerde hij op Instagram met "ieder zijn ding". Varya ontweek absoluut een kogel door zijn voorstel af te wijzen!

Aanbevolen: