Wat betekent Geoffrey's openbaring over 90 dagen verloofde voor zijn toekomst met Varya?

Inhoudsopgave:

Wat betekent Geoffrey's openbaring over 90 dagen verloofde voor zijn toekomst met Varya?
Wat betekent Geoffrey's openbaring over 90 dagen verloofde voor zijn toekomst met Varya?
Anonim

Iedereen die het laatste seizoen van 90 Day Fiance: Before the 90 Days heeft gevolgd, zal aan het scherm zijn gekluisterd tijdens de tumultueuze relatie van Geoffrey en Varya. Geoffrey's laatste schokonthulling lijkt echter serieus vuurwerk te veroorzaken.

Afbeelding
Afbeelding

Het blijkt dat Varya niet de enige vrouw in het leven van Geoffrey is, de schokkende onthulling dat hij ook een vrouw in de VS heeft gezien die Mary heet, heeft serieuze problemen veroorzaakt tussen de toch al rotsachtige relatie tussen de aan-en -uit paar.

De geschiedenis achter Geoffrey's onrustige verleden

Toen het beroerde verleden van Geoffrey Paschel (41) en meerdere aanvaringen met de wet werden onthuld, waren fans geschokt over hoeveel alarmerende geheimen Geoffrey verborgen had gehouden. Niet alleen is Geoffrey al vier keer getrouwd, maar hij heeft ook een schrikbarend lange lijst van strafbare feiten. Dit zorgt ervoor dat zowel kijkers van de show als Varya's familie op hun hoede zijn voor Geoffrey.

Tot het punt waarop fans zo verontwaardigd waren over TLC omdat hij hem in de show liet verschijnen dat ze TLC hebben verzocht om Geoffrey uit de show te verwijderen en sommigen hebben zelfs opgeroepen tot een boycot van de show.

Dus, wat heeft Geoffrey gedaan?

Nou, het blijkt dieper te gaan dan wat Geoffrey in de show heeft onthuld. In de show heeft Geoffrey onthuld dat hij is gearresteerd voor drugsdelicten in zijn jeugd, tot ongenoegen van Varya's familie.

Afbeelding
Afbeelding

Zijn laatste aanklachten zijn van juni 2019, waar hij werd beschuldigd van het naar verluidt slaan en verkrachten van zijn ex-vrouw. De onthulling van deze beschuldigingen heeft ertoe geleid dat Geoffrey niet mag verschijnen in de 90 Day Fiance: Before the 90 Days 'Tell-All' special.

Nu Geoffrey zo'n schokkende reeks aanklachten heeft gekregen, is het geen verrassing dat fans van de show de motieven van Varya in twijfel hebben getrokken om bij Geoffrey te willen zijn na alles wat er is gebeurd.

Vooral gezien de bom die Geoffrey onthulde in de afgelopen twee afleveringen van 90 Day Fiance: Before the 90 Days. Het blijkt dat Geoffrey misschien niet al die tijd trouw is geweest aan Varya, met de introductie van Mary in de show.

Geoffrey's Shock Revelation over zijn nieuwe vriendin Mary

Fans waren geschokt toen Geoffrey onthulde dat hij nu een andere vrouw heeft die Mary heet. In een recente aflevering wees Varya het voorstel van Geoffrey af en zei dat het te vroeg was en liever nog even zou wachten om elkaar beter te leren kennen voordat ze in het huwelijk traden.

Dit maakte Geoffrey echter enorm boos, die aanstoot nam aan de verklaring van Varya en zich afvroeg of ze elkaar weer zouden ontmoeten. Hierna zag het er niet goed uit voor Geoffrey en Varya, en het zou nog veel erger worden met Mary nu op de foto.

Afbeelding
Afbeelding

In de laatste aflevering was Varya van plan het goed te maken met Geoffrey met een romantische verrassing, maar het ging niet volgens plan toen bleek dat Mary nu betrokken is bij Geoffrey. Dit komt nadat Geoffrey nog steeds toegaf dat hij gevoelens voor Varya heeft.

Varya verklaarde dat "het pijn doet om te zien dat hij verder ging en het me niet vertelde." Wat veel fans in de war heeft gebracht op de tijdlijn van Geoffrey die Mary ontmoet. Was Geoffrey al bij Mary toen hij met Varya omging?

Het lijkt waarschijnlijk dat dit het geval was. Later in de aflevering gaf Geoffrey aan Varya toe dat hij nog steeds gevoelens voor haar had, en ze praatten er een tijdje over voordat ze met zijn vrienden gingen rondhangen. Het leek goed te gaan… totdat Mary kwam opdagen.

Wat betekent dit voor de toekomst van Geoffrey en Varya?

De introductie van Mary in het leven van Geoffrey en Varya heeft zeker de vonken doen overslaan in deze toch al vurige situatie. Het uiterlijk van Mary maakt de zaken nogal somber voor de relatie van Geoffrey en Varya samen.

Hoewel verrassend, wil Varya Geoffrey nog steeds een tweede kans geven en is ze bereid voor hem te vechten tegen Mary.

Afbeelding
Afbeelding

Varya verklaarde: Ik ga me niet overgeven; Ik zal mijn best doen om hem terug te krijgen.”

Deze vechtwoorden van Varya hebben veel fans verward en vol ongeloof achtergelaten dat Varya nog steeds Geoffrey terug zou willen nemen na alles wat er is gebeurd en de schade die hij nog steeds aanricht.

Er zijn echter vreemdere dingen gebeurd op 90 Day Fiance, en sommige stellen zijn bij elkaar gebleven ondanks soortgelijke situaties die hen overkomen. Dus je weet maar nooit, misschien zullen Geoffrey en Varya de boel oplappen, de tijd zal het leren voor deze twee.

Aanbevolen: