Alles wat Clayne Crawford heeft gedaan sinds hij werd ontslagen uit 'Lethal Weapon

Inhoudsopgave:

Alles wat Clayne Crawford heeft gedaan sinds hij werd ontslagen uit 'Lethal Weapon
Alles wat Clayne Crawford heeft gedaan sinds hij werd ontslagen uit 'Lethal Weapon
Anonim

De landing op een populaire tv-show brengt veel druk en verwachtingen met zich mee tijdens het filmen, en de waarheid is dat dingen gewoon niet werken voor sommige projecten. De spanningen lopen hoog op op de set, sommige acteurs worden fysiek met anderen, en regisseurs raken er zelfs bij betrokken.

Lethal Weapon had een solide start, maar na wat drama achter de schermen werd Clayne Crawford uit de show gelaten. In de tijd sinds zijn ontslag heeft Crawford zich onopvallend gehouden, maar hij is wel bezig gebleven.

Laten we Clayne Crawford eens nader bekijken en wat hij heeft gedaan sinds Lethal Weapon.

Clayne Crawford werd ingeblikt uit 'Lethal Weapon'

2016 markeerde het begin van Lethal Weapon op het kleine scherm, en op het eerste gezicht leek het alsof Damon Wayans en Clayne Crawford een goede match waren. Ze hadden een uitzonderlijke chemie op het scherm, maar achter de schermen waren de dingen niet zo gelukkig als sommigen dachten.

Tijdens zijn twee seizoenen op de show had Crawford meerdere incidenten, waarvan één met Wayans en een andere waarbij hij naar verluidt tegen kinderen schreeuwde.

Crawford verontschuldigde zich en gaf een verklaring af over wat er was gebeurd.

"Ik hou absoluut van, respecteer en zorg voor mijn crew en cast, en zou nooit opzettelijk zoveel banen in gevaar brengen. Het spijt me ongelooflijk als mijn passie voor het doen van goed werk er ooit voor heeft gezorgd dat iemand zich minder op zijn gemak voelt op onze set, of voel me minder dan gevierd voor hun inspanningen. Verder bied ik mijn excuses aan aan de hele bemanning en bied ik alle negatieve aandacht aan die Lethal Weapon krijgt vanwege deze incidenten, "zei hij.

De acteur zou uiteindelijk zijn kant van de zaak geven en beweerde dat hij tegen een volwassene schreeuwde en niet tegen kinderen in de buurt, zoals beweerd werd. Ondanks zijn verontschuldiging werd Crawford uit de show gezet en werd hij vervangen door de ster van American Pie, Sean William Scott.

In wat een bekend ontslag werd, veranderde Crawfords ontslag uit de show alles in een oogwenk voor de acteur. Zoals je je kunt voorstellen, heeft hij behoorlijk wat gewerkt, hoewel de omvang van de projecten gewoon niet meer is wat ze ooit waren.

Clayne Crawford is op een aflevering van 'Into The Dark'

Wat zijn televisiewerk betreft, is het stil geweest voor Crawford op het kleine scherm. Zijn meest opvallende werk was op een aflevering van Into the Dark. In feite is zijn enige optreden in die show zijn enige post-Lethal Weapon-werk op tv.

"Met de titel "They Come Knocking", draait het om Nathan (Crawford), die, nadat hij zijn vrouw aan kanker heeft verloren, besluit zijn dochters (Langford's Claire en Lia McHugh's Maggie) mee te nemen op een roadtrip met het gezin. avontuur verloopt niet helemaal zoals gepland wanneer ze zich bevinden "in het vizier van angstaanjagende bovennatuurlijke entiteiten", onthult de afleveringssynopsis, "schreef IB Times.

De aflevering heeft er maar 5.8 sterren op IMDb, wat laat zien dat fans niet echt voelden wat de aflevering op de voorgrond bracht. Dat gezegd hebbende, veel fans, vooral degenen die het gevoel hadden dat Crawford een oneerlijke schok kreeg van Lethal Weapon, waren gewoon blij hem weer op het kleine scherm te zien optreden.

Gelukkig is de acteur niet gedegradeerd om alleen op tv te verschijnen, en sinds zijn Lethal Weapon-stint heeft hij ook werk in de film gedaan.

Clayne Crawford was ook in 'The Killing Of Two Lovers'

In 2020 maakte Crawford zijn enige filmoptreden in The Killing of Two Lovers. Dit was een grote prestatie voor Crawford, die gestaag de draad weer oppakte nadat hij uit zijn vorige serie was ontslagen.

Het project van de grond krijgen was een enorme prestatie voor Crawford, die contact opnam met Robert Machoin om het voor elkaar te krijgen.

Dus ik zei: 'Robert, als ik ons X-bedrag aan dollars geef, kunnen we dan een speelfilm opnemen?' En hij zei: 'Nou, ik heb dit kort,' en ik zei, 'Kerel, we kunnen geen kortsluiting bedenken, het gaat ons niet helpen', zei Crawford.

"Het was echt een soort korte film van hoe de kinderen nu naar hun vader gaan kijken die een held voor hen was - deze stoere vent. Nu ligt hij daar, bloederig op straat. Dus we bouwden daarop, " vervolgde hij.

Hoewel het geen grote hit was, bood de film de acteur wel de kans om zijn passie voor acteren nieuw leven in te blazen en iedereen te laten zien dat hij nog steeds de goederen heeft.

Een blik op Crawford's IMDb laat zien dat hij een paar projecten op de tap heeft. Hopelijk geven ze hem de kans om dezelfde hoogten te bereiken waar hij een paar jaar geleden ooit van genoot.

Aanbevolen: