Kim Kardashian krijgt straatverbod voor een man die haar een ring en plan B stuurde

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian krijgt straatverbod voor een man die haar een ring en plan B stuurde
Kim Kardashian krijgt straatverbod voor een man die haar een ring en plan B stuurde
Anonim

Na verschillende keren in de gated community van Kim Kardashian te zijn verschenen, heeft een rechter in Los Angeles een straatverbod ingesteld om de ster veilig te houden. De man mag niet binnen 100 meter van Kim komen en mag geen contact met haar maken.

Dit is niet de eerste keer dat hij op het terrein van Kim verschijnt en deze keer met een ongewoon pakket. Dit pakket van Nicholas Costanza werd onderschept door het beveiligingsteam van Kim voordat het in haar handen kwam.

Binnen was een diamanten verlovingsring en morning-afterpillen gericht aan Kim.

De Keeping Up With The Kardashians-ster heeft vier kinderen, North West, Saint West, Chicago West en Psalm West. De kinderen variëren van slechts 2 jaar tot 8 jaar oud. Dit straatverbod is een noodzaak om alleenstaande moeder Kim en haar baby's veilig te houden.

Kardashian Babies

Costanza kwam dit jaar twee keer opdagen, één keer in februari en opnieuw in mei, en verklaarde aan de beveiliging dat hij er was om haar mee te nemen op een etentje. Dit verontrustende pakket werd op 3 juni 2021 naar haar huis gestuurd.

De stalker heeft op sociale media contact opgenomen met Kim en noemde haar koningin Kimberly en hij is haar ridder in glanzend harnas. Costanza ging zelfs zo ver dat hij een nephuwelijksvergunning voor hen tweeën maakte.

Al zijn sociale media-accounts zijn afgesloten vanwege deze vermeende online intimidatie.

De pillen die hij naar haar huis stuurde, voorkomen zwangerschap door onbeschermde seks, wat dit 'geschenk' buitengewoon verontrustend maakt. De diamanten verlovingsring moet nog worden bepaald of deze echt is of niet.

Bizar pakket van Kim's Stalker

Dit incident gebeurde slechts enkele dagen nadat Kim opnieuw een straatverbod had gekregen tegen een andere stalker die probeerde in te breken in haar huis. Charlies Zelenoff viel Kim al maanden lastig en beweerde verliefd op haar te zijn. Kim heeft een tijdelijk straatverbod voor Zelenoff en hij moet ook 100 meter bij haar vandaan blijven.

Dit jaar is al zwaar voor Kim sinds ze de scheiding aanvroeg van haar ex-man, Kanye West, na zeven jaar huwelijk en vier kinderen. Bovenop die levensveranderende verandering, vreest ze constant voor de veiligheid van haar en haar kind. Het is ontmenselijkend.

Aanbevolen: