10 dieren die precies op de Avengers lijken

Inhoudsopgave:

10 dieren die precies op de Avengers lijken
10 dieren die precies op de Avengers lijken
Anonim

Marvel's Avengers-films hebben de entertainmentwereld stormenderhand veroverd met geweldige uitvoeringen. Alle vier Avengers-films hebben het uitzonderlijk goed gedaan in de box office. In feite heeft elke Avengers-film wereldwijd een collectie van miljarden dollars overschreden.

Hoewel films veel leden van de Avengers hebben getoond, moeten sommige leden nog worden onthuld uit strips. Een aantal Avengers-leden heeft outfits of looks die op dieren zijn geïnspireerd. Daarom zijn er opvallende overeenkomsten tussen sommige dieren en sommige Avengers-leden. Laten we eens kijken naar zo'n tien dieren en Avengers die op elkaar lijken.

10 Loki: Stier

LOKI BULL
LOKI BULL

Loki bleek een van de essentiële personages in het Marvel Movie Universe te zijn en verscheen in in totaal zes films, waaronder de Avengers-serie. Loki was de slechterik in de eerste Avengers-film die in 2012 werd uitgebracht.

Met een doel om de aarde of Asgard te regeren, hoewel Loki een schurk was, veranderde hij uiteindelijk zijn persona en sloeg hij de handen ineen met The Avengers. 'The God of Mischief' draagt een groene jurk met hoorns op zijn hoofd, wat hem als Asgardiaan zeker goed staat. Loki heeft een gelijkenis met een stier vanwege zijn hoorns op zijn helm.

9 Captain America: Turtle

KAPITEIN SCHILD
KAPITEIN SCHILD

De kapitein van The Avengers is zeker een van de populaire personages in het Marvel Universum. Captain America is niet alleen te zien in zijn solofilms, maar ook in de allereerste Avengers-film. Hij is de man om de helden te verzamelen, die Avengers worden genoemd.

Met zijn bovenmenselijke kracht is het onverwoestbare schild het kenmerkende onderdeel van Captain America. Het schild heeft hem geholpen om vele gevechten te winnen en het lijkt identiek aan het schild van een schildpad, dat ook als beschermend schild werkt.

8 Valk: Vogel

FALCON AVENGERS
FALCON AVENGERS

Falcon is een belangrijk lid van The Avengers met zijn vermogen om te vliegen. Sam Wilson, die bekend staat als Falcon, is verschenen in zowel Captain America-films als Avengers-films.

Falcon ziet eruit als mechanische vleugels, waardoor hij eruitziet als een vogel. In feite is zijn naam, valk, afgeleid van de valkvogel. Naast vliegen als een vogel, heeft hij ook het vermogen om contact te maken met vogels.

7 Ant-Man: Ant

MIERENMAN
MIERENMAN

Nou, de naam geeft al een vermoeden van de gelijkenis van Ant-Man met een mier. Sinds het uitbrengen van zijn eigen solofilm heeft Ant-Man naam gemaakt in de Marvel Cinematic World.

Hij werd onderdeel van de Avengers en speelde in Captain America: Civil War en Avengers: Endgame. Ant-Man heeft geen superkracht, maar hij kan zijn grootte veranderen met behulp van technologie. Hoewel hij een gigantische grootte kan bereiken, kan hij ook de grootte van een mier worden. Ant-Man's kostuum en de helm zijn precies als een mier.

6 Wesp: Bij

WESP AGENEGRS
WESP AGENEGRS

Wasp is nog niet te zien in de Avengers-film, maar ze is een belangrijk lid van de superhelden in Marvel-strips. Wasp is niet alleen het eerste vrouwelijke lid maar ook de mede-oprichter van Avengers. Ondertussen speelde het personage al in de Ant-Man-film.

Wasp's kracht is vergelijkbaar met die van Ant-Man, omdat ze haar grootte efficiënt kan veranderen.

Afgezien van het veranderen van grootte, heeft Wasp vleugels, waardoor ze eruitziet als een bij. Haar zwarte kostuum is te vergelijken met een bij.

5 Zwarte weduwe: Zwarte weduwe

zwarte weduwe
zwarte weduwe

Black Widow's rol in Avengers-films heeft haar tot een favoriet onder de vrouwelijke personages gemaakt. Ze zit al tien jaar in het Marvel Cinematic Universe door in alle Avengers-films te verschijnen. Ze heeft misschien geen superkracht, maar ze is een uitstekende leider en bekwaam in hand-tot-handgevechten of zelfs met wapens.

Black Widow draagt een glanzende zwarte jurk en heeft kleurrijke ogen. Haar naam komt overeen met het insect waarmee ze wordt vergeleken.

4 Thor: Leeuw

THOR AVENEGERS
THOR AVENEGERS

Thor, de god van de donder, is misschien wel de machtigste superheld van The Avengers. Bovendien heeft Chris Hemsworth's uitstekende vertolking van dit personage hem nog opmerkelijker gemaakt.

Hoewel alle Thor-films succesvol waren, was hij ook de krachtpatser van The Avengers. Met een goed gebouwde lichaamsbouw en lang blond haar lijkt de Griekse God identiek aan een leeuw. Onnodig te zeggen dat hij ook zo woest is als de koning van de jungle.

3 Zwarte Panter: Zwarte Panter

ZWARTE PANTER
ZWARTE PANTER

Black Panther's naam is niet alleen geïnspireerd op het dier, maar ook op de totale look. De eerste filmverschijning van Black Panther was in Captain America: Civil War, waar hij een opmerkelijke eerste indruk maakte met zijn vechtkunsten. Later kreeg hij zijn titelloze solofilm en was hij te zien in de laatste twee Avengers-films.

Black Panther draagt een zwart Vibranium-pak en een maskerachtige Black Panther. Zijn bovenmenselijke behendigheid, reflexen en kracht maken hem tot een menselijke versie van het wilde dier.

2 Hulk: Gorilla

HULK
HULK

Hulk is de spierkracht van The Avengers, die rechtop staat met zijn grootte en kracht. Het alter ego van Bruce Banner heeft verschillende problemen voor zijn vijanden veroorzaakt, en hij is gewoon niet te stoppen wanneer hij boos is.

Evenzo was Hulk cruciaal voor The Avengers in alle Avengers-films.

Hulk's rauwe kracht en enorme omvang doen denken aan een gorilla. Hulk slaat ook op zijn eigen borst als een gorilla als hij woedend is.

1 Spider-Man: Spider

SPIDER MAN
SPIDER MAN

Aangezien Spider-Man zijn kracht heeft gekregen van een spinnenbeet, is hij vast hetzelfde als een spin. Hij ziet eruit als een spin, en hij bezit ook de kracht van een spin.

Gespeeld door Tom Holland, is zijn versie van Spider-Man consequent te zien in Avengers-films. Spider-Man zwaait met zijn spinnenweb en hij heeft ook het spinnenzintuig. Het traditionele rood-zwarte pak rechtvaardigt zijn naam perfect. De symbolische witte ogen op het masker van Spiderman lijken op de ogen van een spin op de microscoop.

Aanbevolen: