15 Dingen over Discovery's 'Dirty Jobs' die niet helemaal zijn wat ze lijken

Inhoudsopgave:

15 Dingen over Discovery's 'Dirty Jobs' die niet helemaal zijn wat ze lijken
15 Dingen over Discovery's 'Dirty Jobs' die niet helemaal zijn wat ze lijken
Anonim

Dirty Jobs geeft ons al het zintuiglijke plezier dat we zoeken van reality-tv. Kijkers stemmen af op walgelijke, smerige, slijmerige en algehele grove werkomstandigheden en ze kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Er lijkt iets boeiends te zijn aan smerige werkomstandigheden en Mike Rowe presenteert de show perfect, waardoor het lijkt alsof 'gewoon weer een dag' in zijn walgelijke schoenen staat.

We weten nooit in wat voor slordige situatie Mike terecht zal komen, maar we staan altijd klaar om af te stemmen en mee te gaan terwijl hij aan een aantal smerige avonturen begint. Net als bij andere reality-tv-shows, gebeurt er veel achter de schermen van Dirty Jobs waar je misschien verbaasd over zult zijn.

15 Dirty Jobs was niet meteen een succes en werd meerdere keren afgewezen

Het succes van deze show op dit moment v alt niet te ontkennen, maar het zal je misschien verbazen te horen dat dit niet altijd het geval was. In feite had de show in het begin moeite om grip te krijgen, en er waren angsten dat het niet zou duren. Na verschillende afwijzingen en vele mislukte pogingen, ging de show eindelijk van start en zag het succes in latere jaren.

14 De show heeft beperkingen - ze kunnen geen misdaadscènes aan

Het lijkt alsof er geen baan te vies is voor Mike Rowe, maar de realiteit is dat zelfs deze smerigste van alle vuile kerels ergens een grens moet trekken. De producenten van deze show weigeren op enigerlei wijze een klus te klaren die verband houdt met een plaats delict. Ze willen gewoon niet zo vies worden. Blijkbaar is die opruimmissie gewoon te vies voor Dirty Jobs!

13 Het themalied van de show is geschreven door Rowe en zijn vrienden… terwijl ze dronken waren

We zouden willen dat we een meer glamoureus verhaal met jullie hadden, maar de waarheid is dat het themalied voor Dirty Jobs is geschreven door een erg dronken Mike Rowe. Volgens Ranker begon Mike, na een nacht van drinken en genieten van wat oesters met zijn vrienden, te zingen wat we nu kennen als het themalied van de show.

12 De producenten hebben geen manier om zich voor te bereiden op de opnames - er is absoluut niets gescript

Dit leuke feit maakte ons nog meer geïnteresseerd in het afstemmen op deze show. Dingen zijn niet altijd zoals ze lijken! Als je dacht dat de producenten binnenkwamen en het gebied inspecteerden en de set voor deze show cultiveerden, heb je het helaas mis. We waren verrast om te horen dat het grootste deel van deze show afhangt van Rowe's vermogen om zichzelf op onbekend terrein te werpen om te zien wat er uiteindelijk kan gebeuren.

11 Het verhaal van de show wordt toegevoegd nadat de opname is voltooid

Dit is iets wat we niet wisten over deze show! Entertainment Weekly meldt dat Mike Rowe ter plaatse vuil wordt tijdens het werk terwijl de scènes worden opgenomen, maar dan gaat hij de studio in en voegt de vertelling toe aan de scènes. Het script wordt van tevoren voorbereid, daarna wordt de vertelling gelaagd. Dit is veel minder "realiteit" gebaseerd dan we hadden gehoopt.

10 Het filmproces duurt soms 20 uur achter elkaar

Er is… gewoon… zo… veel… vuil. Filmen voor de show is vies en tijdrovend, en het kan soms meer dan 20 uur duren om een enkele aflevering op te nemen. De productieploeg heeft de neiging om hard te gaan als het tijd is om te filmen, om ervoor te zorgen dat alle details op elkaar zijn afgestemd. Filmen gaat tergend langzaam.

9 De show heeft Rowe lichamelijk letsel toegebracht

Het is geen geheim dat Mike Rowe gewond is geraakt tijdens het opnemen van scènes voor deze show. We zouden willen dat we één incident konden melden, maar verwondingen lijken hier heel snel te gebeuren. Tijdens een aflevering in seizoen één stond Rowe te dicht bij een hoogoven en waren beide wenkbrauwen geschroeid. Zijn contactlenzen zaten daardoor in wezen vast in zijn ogen.

8 De show wees een rendering-installatie af vanwege angsten van de menigte

Nou, hier is een goede reden om "nee" te zeggen tegen een contract! Mike Rowe werd voorgesteld door een destructiebedrijf, en in alle opzichten lijkt dat een heel cool segment te zijn. Sommige risico's zijn het echter gewoon niet waard. Van dergelijke gebouwen is bekend dat ze eigendom zijn van de maffia, dus de producenten van de show hebben deze kans 'geslaagd'.

7 De show stelt de bemanning bloot aan gevaarlijke omstandigheden

Het spreekt voor zich dat deze show iedereen blootstelt aan behoorlijk gevaarlijke situaties. De bemanning werkt vaak met chemicaliën en vergiften, waardoor ze in zeer gevaarlijke situaties terechtkomen en nog veel meer. Fast Company deed verslag van een aflevering waarin de bemanning werd gedwongen te werken in een zoutmijn, omringd door explosieven!

6 Een cameraman werd aangevallen door een aap

Dat is geen verhaal dat je elke dag hoort, maar geloof ons, het is gebeurd. Tijdens het filmen in een apenopvang in Zuid-Afrika werd cameraman Chris Whiteneck aangevallen door een aap. Dat kan niet prettig zijn, en het is moeilijk om aan iemand uit te leggen dat dit slechts een van de mogelijke gevaren van deze baan is.

5 Rowe werd gebeten door een haai vanwege onveilige omstandigheden

Dit is gewoon eng. Dit een "onveilige werkomgeving" noemen is veel te licht uitgedrukt. Mike Rowe vertelde Fox News over zijn zeer enge ontmoeting met een haai tijdens het filmen van Dirty Jobs. Afgezien van de voor de hand liggende angst en trauma die bij dit incident betrokken waren, werd hij ook gebeten door de haai en gewond. Natuurlijk beschouwt Mike dit als een van de slechtste banen waar hij bij betrokken was.

4 De show heeft nog nooit een Emmy gewonnen, maar is wel talloze keren genomineerd

Dirty Jobs veroverde een wereldwijd publiek, klaar om onder de indruk te zijn van de volgende bizarre situaties waarin Mike Rowe zich bevindt. Deze unieke draai aan arbeidsnormen heeft iedereen gebiologeerd, maar om de een of andere reden kon de show niet blijven haken een Emmy. Na talloze nominaties zonder Emmy-award, moeten we ons afvragen hoe we het succes van de show kunnen meten.

3 De show kon Rowe's ongepaste reactie op Oscar The Grouch niet verbergen

Er is geen hoeveelheid bewerking en verdoezeling die dit incident ooit kan laten verdwijnen. We zijn er vrij zeker van dat Mike Rowe spijt heeft van zijn rampzalig ongepaste verschijning in Sesamstraat. Het begon op een schattige manier, met Oscar en Rowe die een band kregen over 'vuile' banen, maar eindigde met Rowe die zei dat hij ' altijd door de achterdeur naar binnen wilde gaan'. Het was duidelijk dat dit nogal wat opschudding veroorzaakte en hoogst ongepast was voor de gezonde kindershow.

2 De show verbergt het feit dat Rowe helemaal niet handig is

Gezien de aard van de banen waarin hij zich bevindt, gingen we er allemaal van uit dat Mike Rowe een behoorlijk handige kerel zou zijn. Hij lijkt het goed te doen in elke situatie waarin hij zich bevindt. Schokkend genoeg geeft hij toe helemaal niet handig te zijn. Hij glijdt voorbij op passie en de amusementswaarde die hij naar de tafel kan brengen.

1 De show werd geannuleerd en Rowe sprong naar een copycat-show

Loyaliteit is duidelijk niet de grootste deal voor Mike Rowe. Na 7 succesvolle seizoenen op Dirty Jobs, gooide Mike Rowe een vrijwel identieke copycat-show voor CNN. Het heette Somebody's Gotta Do It en had in wezen exact dezelfde structuur en hetzelfde formaat als Dirty Jobs. Dit was misschien niet de meest ethische zet van zijn carrière.

Aanbevolen: