10 'Superstore'-personages die lijken op 'The Office

Inhoudsopgave:

10 'Superstore'-personages die lijken op 'The Office
10 'Superstore'-personages die lijken op 'The Office
Anonim

Als het gaat om komische sitcoms, zijn er een handvol shows die in je opkomen, waaronder The Office. De show kwam voor het eerst tot stand in 2005 en speelde grote namen als Steve Carrell, John Krasinski, Mindy Kaling en Ed Helms, om er maar een paar te noemen.

De serie duurde maar liefst 9 seizoenen en eindigde officieel in 2013, maar met het slechte nieuws van het einde van de show, komt er goed nieuws over een andere comedy-serie, SuperstoreDe show werd voor het eerst uitgezonden in 2015 en leidde meteen tot een aantal vergelijkingen tussen hen en The Office.

De serie, die beschikbaar is om te binge op Netflix, is een enorm succes geworden onder kijkers, en terecht! Hoewel Superstore zeker op zichzelf staat, is het de moeite waard om te wijzen op de overeenkomsten tussen beide komedies en hun personages.

10 Pam & Amy

Via mensen
Via mensen

Nou, elke werkplek heeft een nuchtere leider nodig, en dat zijn toevallig zowel Amy Sosa als Pam Beesly. Terwijl Amy een manager is en Pam de receptioniste van het kantoor, geven de twee zeer vergelijkbare vibes af als het gaat om hun persoonlijkheden.

Behalve dat ze enkele van dezelfde kenmerken deelden, werden beide personages verliefd op hun collega's! Pam vond haar nog lang en gelukkig met Jim terwijl Amy de hare in Jonah vond.

9 Jim & Jonah

Via Chowbiz Cheatsheet
Via Chowbiz Cheatsheet

Nou, het is alleen passend om Jim en Jonah te koppelen als Amy en Pam vergelijkbare karakters zijn! Ze overtreffen allebei intellectueel op de werkplek en zijn geliefd bij veel van hun collega's, hoewel Jonah iets meer wordt geplaagd.

Naast dat de twee met hun collega's daten, nemen ze allebei een serieuzere houding aan in vergelijking met de rest van de personages, wat illustreert hoe vergelijkbaar Jim en Jonah zijn.

8 Dwight & Dina

Via Entertainment Weekly
Via Entertainment Weekly

Of het nu bij Cloud 9 of Dunder Mifflin is, beide werkplekken hadden topmanagement, of op zijn zachtst gezegd onderhoudend management! Als het op The Office en Superstore aankomt, is het vanzelfsprekend dat Dwight Schrute en Dina Fox vrijwel dezelfde mensen zijn.

Hoewel Dwight jaren bezig was met de bevestiging van zijn baas, kon het Dina niets schelen wat Glenn van haar vindt, wat vreemd genoeg het enige verschil tussen de twee is. Ze zijn allebei direct, sluw en soms ongefilterd, die alles zullen doen en zeggen wat nodig is om de zaken zoals gewoonlijk te laten verlopen.

7 Michael & Glenn

Via Reddit
Via Reddit

Elke werkplek heeft een leider nodig! Terwijl Amy van Superstore en Jim van The Office die rollen op zich hebben genomen, al dan niet vrijwillig, lijkt het alsof de echte bazen, Glenn Sturgis en Michael Scott, altijd de show stelen.

Het duo is als twee erwten in een peul! Ze bevinden zich niet alleen in enkele van de meest ongemakkelijke scenario's, maar de twee vergeten ook om de zaken soms politiek correct te houden, wat zeker tot leven heeft gebracht in beide personages op een aantal van de meest griezelige manieren!

6 Kelly & Cheyenne

Via Pinterest
Via Pinterest

Kelly Kapoor, die werd gespeeld door niemand minder dan Mindy Kaling, evenaart Superstore-personage Cheyenne Lee. Hoewel de twee in leeftijd verschillen, delen ze vrijwel hetzelfde brein.

Of ze nu kletsen over jongens, feesten of hun make-up op het werk doen, het spreekt voor zich dat Kelly en Cheyenne het goed met elkaar zouden kunnen vinden of elkaars ergste nachtmerries zouden zijn; hoe dan ook, ze lijken in veel opzichten op elkaar!

5 Toby & Jeff

Via IMDb
Via IMDb

Toby had het behoorlijk moeilijk op The Office! Het personage was absoluut het mikpunt van elke grap en werd gehaat door de meeste van zijn collega's, vooral Michael Scott. Nou, het lijkt alsof Superstore ook zijn bewoner Toby heeft gevonden, maar dan in de vorm van Jeff Sutin!

Jeff begon als de regiomanager voordat hij zijn weg naar het bedrijf chanteerde, waardoor hij net zo gehaat achterbleef bij zijn voormalige collega's en werknemers, iets waar Toby zich zeker mee kan identificeren.

4 Meredith & Carol

Via TV Fanatic
Via TV Fanatic

Meredith en Carol delen zeker zeer vergelijkbare kenmerken! Terwijl Meredith van The Office de extra stress heeft van het hebben van een gezin, een gezin dat ze niet graag lijkt te hebben, blijft Carol vrijgezel.

De twee hebben ook een zeer mysterieuze en soms twijfelachtige kant, vooral als het gaat om hun stiekeme manieren! Of het nu gaat om drinken op het werk, zoals Meredith graag doet, of het beramen van de dood van hun collega's, iets waar Carol heel bekend mee is, de twee hebben zeker veel gemeen.

3 Andy & Marcus

Via Fanpop
Via Fanpop

Ed Helms' personage, Andy was constant op zoek naar goedkeuring van anderen! Of hij nu een mop zou vertellen in de hoop gelachen te worden of te proberen "een van de jongens" te worden, hij gaf nooit op!

Hetzelfde kan gezegd worden van het personage van Jon Barinholz, Marcus de magazijnier! Marcus hoopt altijd wat te drinken met zijn collega's en heeft een behoorlijk komische kant, maar anderen vinden het niet altijd grappig. Ondanks het extraatje van dit alles slagen de twee erin om geaccepteerd te worden door hun collega's, precies zoals ze altijd al wilden.

2 Phyllis & Sandra

Via SpoilerTV
Via SpoilerTV

Phyllis en Sandra zijn gemakkelijk het meest vergelijkbaar als het gaat om het rustige karakter dat veel te veel verdraagt! Hoewel Phyllis van The Office lang niet zoveel vernedering kreeg als Sandra, zijn de twee erg "go with the flow"-types die niet hijgen en puffen als ze ergens niet van houden. Hoewel ze een stem hebben, gebruiken de twee die niet altijd, waardoor ze een favoriet personage zijn waar je altijd voor steunt!

1 Creed & Sal

Via de persoonlijkheidsdatabase
Via de persoonlijkheidsdatabase

Elke werkplek is de thuisbasis van de resident creep! Welnu, The Office heeft Creed, de mysterieuze en twijfelachtige persoon die een staat van dienst heeft en zijn eigen dood in scène heeft gezet. Nou, Superstore vond hun Creed in de vorm van Sal!

Sal bleef maar drie seizoenen in de serie voordat hij tijdens seizoen 2 van Superstore dood in de gipsplaat werd gevonden. Sal was net zo mysterieus als Creed met een extra bonus als extra griezeligheid!

Aanbevolen: