Hier is wat J.K. Simmons heeft gezegd over de Spider-Man-film

Inhoudsopgave:

Hier is wat J.K. Simmons heeft gezegd over de Spider-Man-film
Hier is wat J.K. Simmons heeft gezegd over de Spider-Man-film
Anonim

Hij heeft in 2015 misschien een Oscar gewonnen, maar J. K. Simmons werd voor het eerst beroemd bij Marvel-fans vanwege zijn iconische vertolking van J. Jonah Jameson in de Sam Raimi Spider-Man-trilogie van films. Een last minute vermelding in Spider-Man: Far From Home bracht zijn versie van J. J. Jameson in de moderne MCU.

Hoewel het een korte cameo was, waren het J. Jonah Jameson en zijn publieke onthulling van Peter Parker's alter ego die de plot voor Spider-Man 3 zullen voortstuwen.

Een deel van de speculatie rond de terugkeer van J. Jonah naar de MCU draait om de vraag of het personage deel zal uitmaken van de brug die Sony en de MCU verbindt via Spider-Man. Simmons heeft in recente interviews veel te vertellen over zijn terugkeer naar Marvel.

Simmons speelde graag J. Jonah Jameson

Aan de geanimeerde kant is Miles Morales een van de vele Spider-Men, die geen van allen betrokken lijkt te zijn bij een krantenredacteur, zelfs als The Daily Bugle TheDailyBugle.net is geworden. Het is in de live action MCU dat hij een belangrijk en terugkerend personage is.

In een interview met Collider vertelde Simmons hoeveel de ervaring van het werken aan die eerste Spider-Man-films voor hem betekende. “[T]hose-films met Sam Raimi waren geweldige hoogtepunten in mijn leven en carrière. En ja, ik had altijd gehoopt dat er nog een kans zou zijn, 'zei hij.

Hij noemde de uitnodiging om in Far From Home te verschijnen "een compleet verrassingstelefoontje" waar "het uiteindelijk heel snel gebeurde nadat we elkaar hadden ontmoet. Bing, bang, boem, ik denk dat ik een dag of twee later deze topgeheime shoot deed in iemands kantoor op de soundstage."

Een uitgebreide versie van zijn DailyBugle.net-scène:

Zal er meer J. J. Jameson om te komen?

In een Collider-stuk vertelt Simmons over zijn hoop op een voortgezette toekomst in de MCU.

"Er is een duidelijke kans, er zijn discussies geweest en ik ga niets definitiefs zeggen [gelach] omdat ik niet weet of ik dat mag. Maar ja, ik ben erg optimistisch dat ik nog wat J. J. J. in mijn toekomst, "zei hij.

Simmons verscheen in juni op SiriusXM's The Jess Cagle Show, waar hij de voortdurende verschijning van Jameson in de MCU bevestigde. Hij wordt geciteerd in ETCanada.

“Er is een toekomst voor J. Jonah Jameson na een onderbreking van meerdere jaren. Hij kwam heel kort opdagen voor degenen die wijs genoeg waren om door de aftiteling van Far from Home te blijven”, zei hij. “Er is nog een JJJ-optreden in het blik, en van wat ik hoor is er een plan voor nog een. Dus hopelijk zal JJJ nu en voor altijd doorgaan.”

Er zijn een paar veranderingen geweest…

Simmons zegt dat het enige probleem waar hij een aanvankelijk meningsverschil met Marvel had, er een is waar fans snel op wezen via sociale media - de nieuwe J. Jonah Jameson mist zijn kenmerkende schok van onhandelbaar haar. Simmons wordt geciteerd in CBR.

“Het enige waar we niet honderd procent over zagen, denk ik, was hoeveel [anders] dit personage het personage zal zijn uit, denk ik, de stripboeken en uit de Sam Raimi originele trilogie, en in hoeverre willen we het ontwikkelen en het meer eigentijds of meer… je weet wel, 'zei Simmons.

“Ik was om verschillende redenen erg gehecht aan wat ik eerder had gedaan. Dus ik denk dat het compromis uiteindelijk geen haar was. Ik denk eerlijk gezegd dat die beslissing misschien gewoon was dat ze zeiden: 'We hebben geen tijd om een pruik te maken. We moeten hem morgen op kantoor neerschieten.' Dus J. Jonah Jameson verloor de afgelopen jaren zijn haar, of hij droeg de hele tijd een haarstukje. Ik weet het niet, jij kiest.”

In welke film zal de volgende cameo verschijnen?

Naast het geroezemoes over de terugkeer van J. Jonah Jameson, zijn er mediaberichten geweest dat Jamie Foxx in de volgende Spider-Man-film zou overstappen van het Amazing Spider-Man-universum naar de MCU. Nu de filmindustrie nog steeds niet volledig operationeel is en het hele schema van de MCU nu meer dan eens is verschoven, blijven er veel problemen in de lucht hangen.

Wat bekend is, is dat Simmons zijn volgende cameo al heeft gefilmd voor MCU-doeleinden, maar vanwege geheimhouding van het script weet hij niet aan welke film het zal worden gekoppeld. Al bijna een jaar gaan er geruchten in de branche dat Jameson zal opduiken in de aankomende Sony/Marvel Morbius-film, waarvan bekend is dat deze een connectie heeft met Spider-Man.

De derde Spider-Man-film staat momenteel gepland voor een release in november 2021, terwijl Morbius in maart 2021 uitkomt.

Aanbevolen: