Alles wat Sam Asghari heeft gezegd over zijn relatie met Britney Spears

Inhoudsopgave:

Alles wat Sam Asghari heeft gezegd over zijn relatie met Britney Spears
Alles wat Sam Asghari heeft gezegd over zijn relatie met Britney Spears
Anonim

Popstar Britney Spears en personal trainer Sam Asghari ontmoetten elkaar in 2016 op de set van haar videoclip voor het nummer " Slumber Party " Sindsdien zijn de twee gelukkig samen en onlangs zijn ze zelfs verloofd. Hoewel Britney al meer dan twee decennia in de schijnwerpers staat, is roem vrij nieuw voor de personal trainer.

Vandaag bekijken we alles wat Sam Asghari heeft gezegd over zijn relatie met de beroemde zanger. Van waarom ze elkaar bijna nooit hebben ontmoet tot wat ze graag samen doen - blijf scrollen om erachter te komen!

7 Sam gaf toe dat Britneys geluk zijn belangrijkste prioriteit is

Het lijstje afschaffen is het feit dat Sam het geluk van Britney boven alles lijkt te prioriteren. Dit is wat de personal trainer vertelde De gezondheid van mannen:

"Ik wil gewoon dat ze gelukkig is. Als iets haar gelukkig maakt, doe ik het. Ik ga niet in discussie. Wat zegt dat? 'Gelukkige vrouw, gelukkig leven.'"

6 En dat de twee graag samen sporten

Volgens Sam houden de twee ervan om quality time samen door te brengen, en vaak betekent dat dat je een paar moet trainen. Ja, de prinses van de pop draait helemaal om lichaamsbeweging, en dit is wat Sam onthulde over hun trainingsregime:

"Veel mensen snappen niet dat ze een gekke, gekke atleet is. We tennissen samen. We spelen samen pingpong. Ze is echt goed in pingpong. Het is een echte competitie. En ik' Ik ben competitief, maar ik probeer het rustig aan te doen. Niet omdat ze een vrouw is. Niet omdat ze zwak is, omdat ze dat niet is. Maar ik ben opgegroeid met drie zussen, dus ik heb geleerd dat het te serieus nemen van concurrentie kan leiden tot gekwetste gevoelens. Familie doet het rustig aan met elkaar. Er is veel yoga dat ze graag doet. Ze is flexibel, ze heeft uithoudingsvermogen, ze doet handstanden op mijn benen. Ik ben er niet goed in, maar ik doe het omdat zij het wil doen."

5 Sam gaf openlijk toe wat hij denkt over het conservatorium van Britney

Onlangs heeft de popster zich publiekelijk opengesteld over de worstelingen die ze heeft doorgemaakt met de conservatorschapsregeling die in 2008 werd opgelegd. Haar partner Sam vertelde ook hoe dit hun relatie beïnvloedt. Dit is wat de personal trainer op Instagram schreef:

"Ik heb nul respect voor iemand die onze relatie probeert te beheersen en constant obstakels op onze weg gooit. Naar mijn mening is Jamie een totale eikel."

4 Voorafgaand aan zijn verloving gaf Sam toe dat liefde meer is dan een stuk papier

Deze maand onthulden Britney Spears en Sam Asghari dat ze verloofd zijn - iets waar ze allebei erg blij mee zijn. Voorafgaand aan de verloving onthulde Sam echter dat hoewel het huwelijk iets is dat de twee plannen, een stuk papier niet zo belangrijk voor hem is. Dit is wat hij zei:

"We zullen zien. Misschien. Het is aan de gang. Misschien vandaag, misschien morgen. Maar weet je, liefde is niet zomaar een stuk papier."

3 De personal trainer maakte grapjes over hun huwelijk

Hoewel de twee nog niet getrouwd zijn en niemand weet wat hun huwelijkscontract zal zijn (en of er een zal zijn), maakte Sam grapjes over de vragen die hij erover kreeg op Instagram. Dit is wat hij zei:

"Bedankt aan iedereen die zich zorgen maakt over het huwelijkscontract. Natuurlijk krijgen we een ijzersterk huwelijkscontract om mijn Jeep- en schoenencollectie te beschermen voor het geval ze me op een dag dumpt."

2 En hij onthulde dat hij haar altijd zou steunen, wat er ook gebeurde

Het is geen geheim dat Sam er al vijf jaar is voor de popster - en hij verbergt zijn steun voor de zanger niet. Dit is wat de personal trainer onthulde:

"Ik heb altijd niets anders gewild dan het beste voor mijn wederhelft, en zal haar blijven steunen door haar dromen te volgen en de toekomst te creëren die ze wil en verdient. Ik ben dankbaar voor alle liefde en steun die ze krijgt van haar fans over de hele wereld, en ik kijk uit naar een normale, geweldige toekomst samen."

1 Ten slotte zei Sam dat hij en Britney elkaar bijna niet hadden ontmoet

De personal trainer onthulde in een interview met Forbes dat hij, omdat hij al wat muziekvideo's had gemaakt, bijna niet de video deed voor Britney's "Slumber Party", waar de twee elkaar ontmoetten. Dit is wat hij zei:

"Ik wilde niet meer doen en bekend staan als een muziekvideo-acteur, maar een goede vriend van mij werkte aan een project en ze verwezen me door naar het team dat de hoofdrol uitkoos voor ' Slumber Party.” Mijn toenmalige vriendin, ze koos persoonlijk mijn foto en ze wilde dat ik in de muziekvideo werd gecast. Mijn vriend belde me en zei: 'Ik wil dat je erbij bent. Geloof me, je wilt komen opdagen.' Ik wist niet wie er aan het schieten was. Het was een geheim project. Dus kwam ik opdagen vanwege mijn vriend. Ik kwam opdagen en vanaf daar begon alles"

Aanbevolen: