Hier is alles wat Jamie Lynn Spears heeft gezegd over de Britney Spears-rechtszaak

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat Jamie Lynn Spears heeft gezegd over de Britney Spears-rechtszaak
Hier is alles wat Jamie Lynn Spears heeft gezegd over de Britney Spears-rechtszaak
Anonim

Sinds fans vernamen dat Britney Spears sinds 2008 onder curatele staat, zijn er talloze vragen geweest over haar veiligheid, geluk en wat er echt aan de hand is. Met de FreeBritney-beweging en de recente documentaire Framing Britney Spears hebben fans van de popzangeres zich afgevraagd of ze echt in deze situatie wil zitten. Britney sprak op 23 juni 2021 voor de rechtbank en verzocht om beëindiging van het conservatorium, volgens Insider.com.

Fans waren verrast dat Britneys zus Jamie Lynn Spears niet over Britneys situatie had gesproken, maar nu steeds meer mensen over de situatie praten, heeft ze zich uitgesproken.

Laten we eens kijken naar alles wat Jamie Lynn Spears heeft gezegd over de rechtszaak van haar zus.

Jamie Lynn's opmerkingen

Hoewel Britney wilde dat haar vader, Jamie Spears, niet langer de leiding had over het conservatorium, oordeelde de rechter niet in haar voordeel. Britney's advocaat legde de situatie uit en zei dat deze vreselijke situatie snel voorbij zou kunnen zijn.

In juni 2021, nadat Britney voor de rechtbank was verschenen, deelde Jamie Lynn gedachten over de voogdij van haar zus. Volgens People plaatste ze een video op haar sociale media en vertelde ze ook over haar eerdere stilte. Ze zei: "Ik wil even de tijd nemen om een paar dingen te bespreken. De enige reden waarom ik dat niet eerder had gedaan, is omdat ik het gevoel had dat totdat mijn zus in staat was voor zichzelf te spreken en te zeggen wat ze voelde dat ze in het openbaar moest zeggen dat het was niet mijn plaats en het was niet het juiste om te doen. Maar nu ze heel duidelijk is gesproken en heeft gezegd wat ze moest zeggen, heb ik het gevoel dat ik haar voorbeeld kan volgen en kan zeggen wat ik denk dat ik moet zeggen."

Jamie Lynn zei dat ze gewoon wil dat haar zus tevreden is: "Deze situatie heeft geen enkele invloed op mij, want ik ben alleen haar zus die alleen maar bezorgd is om haar geluk." Ze vertelde ook hoeveel ze van Britney houdt en hoeveel het voor haar betekent dat ze haar grote zus is.

Jamie Lynn zei ook dat ze zichzelf al heel lang financieel ondersteunt omdat ze actrice is sinds ze een kind was op Zoey 101. Meest recent speelde ze in het tv-drama Sweet Magnolias, en op 30-jarige leeftijd jaar oud, ze is nu helemaal volwassen. Ze zei ook dat ze er is voor haar zus en een bron van steun voor haar is, of ze het nu op een openbaar forum zegt of niet.

Volgens People begon Jamie Lynn, nadat ze haar video plaatste, doodsbedreigingen te ontvangen. Ze was vooral bezorgd omdat ze drie kinderen heeft: ze schreef op haar sociale media: "Hallo, ik respecteer dat iedereen het recht heeft om zich te uiten. Maar kunnen we alsjeblieft stoppen met de doodsbedreigingen, vooral de doodsbedreigingen aan kinderen."

The Huffington Post meldde dat Jamie Lynn reacties op sommige van haar posts op Instagram had uitgeschakeld en haar moeder, Lynne, deed dat ook, omdat ze zoveel negatieve reacties kregen.

Jamie Lynn vertelde hoe ze haar eigen geld verdiende, en het blijkt dat Britneys familie een deel van haar geld heeft gekregen, maar Jamie Lynn niet.

Volgens Us Weekly kwam dit nieuws naar voren in het New Yorker-artikel genaamd "Britney Spears's Conservatorship Nightmare", geschreven en gerapporteerd door Jia Tolentino en Ronan Farrow. Het verhaal zegt: "Jamie, Lynne en Spears' broer, Bryan, hebben allemaal jaren op de loonlijst van Spears gestaan, en, zoals vrienden die destijds met haar spraken zich herinnerden, ze kreeg steeds meer hekel aan hun pogingen om haar te beïnvloeden."

Mensen hebben zich vaak afgevraagd over de relatie tussen Britney en Jamie Lynn. Jamie Lynn werd een beroemde actrice toen ze jong was, en volgens Us Weekly werd ze in 2007 zwanger toen ze 16 jaar oud was.

In juli 2020 sprak Jamie Lynn wel over Britney, en in een zeldzame verklaring zei ze: "Je hebt niet het recht om iets over mijn zus aan te nemen", antwoordde ze via Instagram. “En ik heb niet het recht om te spreken over HAAR gezondheid en persoonlijke zaken. … Ze is een sterke, stoute, onstuitbare vrouw, en dat is het enige dat DUIDELIJK is.”

Het verhaal van de New Yorker meldde dat Britney de avond voordat ze in de rechtbank sprak, 911 had gebeld en zei dat ze een 'slachtoffer was van misbruik door de curator'. Ze was heel eerlijk over de pijn die ze heeft doorgemaakt en dat ze haar eigen beslissingen niet mocht nemen.

Jamie Lynn klinkt erg bezorgd om Britney, en hun moeder Lynne ook. Volgens People vertelde een bron aan de publicatie dat Jamie Lynne niet genoeg heeft geïnformeerd over wat er aan de hand is.

Fans van Britney Spears zijn diepbedroefd over de situatie en hopen dat ze snel gerechtigheid vindt.

Aanbevolen: