Dit is wat Nicole Nafziger toegaf over haar tijd op '90 Day Fiance

Dit is wat Nicole Nafziger toegaf over haar tijd op '90 Day Fiance
Dit is wat Nicole Nafziger toegaf over haar tijd op '90 Day Fiance
Anonim

De relatie tussen Nicole Nafziger en Azan Tefou zorgt ervoor dat kijkers van ' 90 Day Fiancé' keer op keer terugkomen. Terwijl sommige fans vinden dat Nicole saai en saai is, zijn anderen vastgebonden in de bewering dat Azan echt met zijn neef is getrouwd, een of twee kinderen heeft gehad en zijn geld uitha alt van Nicole om te scheiden.

Die geruchten, beweerde Nicole in een interview met CELEB, zijn "volledig nep", omdat ze hun K1-visumpakket moest samenstellen. In het pakje zat een "papiertje waarop staat dat je vrijgezel bent", legde Nicole uit.

Dat was natuurlijk een paar jaar geleden, en aanhangers van de theorie van de geheime vrouw suggereren dat vier jaar genoeg tijd is om te trouwen en kinderen te krijgen met iemand anders. Voor Nicole's meest recente bezoek aan Marokko, wat leidde tot nog meer roddels onder fans (en vooral critici), had ze Azan immers al meer dan twee jaar niet gezien.

Nicole interpreteerde het bezoek duidelijk als positief, waar zij en Azan konden praten over hun toekomst zonder dat er camera's in de buurt hingen. Maar Nicole heeft onlangs ook nagedacht over haar tijd op '90 Day Fiancé', die begon te filmen toen ze 22 was.

Hoewel er veel geheimen achter de schermen in de show zijn die fans hebben ontdekt, was Nicole niet onder de indruk van het gedrag van haar jongere zelf op film, merkte ze op. Terwijl Reality Tea het samenvatte, vatte Nicole haar gedachten samen in haar Instagram-verhalen en zei: "Waarom was ik zo, ugh!"

Ze legde vervolgens uit: "Ik kan mezelf letterlijk niet in de afgelopen seizoenen kijken. Ik ben zo cringey." Sommige critici zijn het daarmee eens, maar fans erkennen ook dat vier jaar veel tijd is voor persoonlijke groei. Bovendien hebben andere seizoenen van de show zowel romantische als huiveringwekkende momenten gehad, dus Nicole is niet de enige.

Tegelijkertijd waren er tegenstanders van Nicole's beslissing om door te gaan naar Marokko, ondanks het begin van de pandemie rond dezelfde tijd. Hoewel Nicole zichzelf verdedigde door te zeggen dat ze het kaartje maanden eerder had gekocht, waren haar volgers niet overtuigd.

In plaats daarvan gingen fans ervan uit dat ze met opzet haar dochter in de steek had gelaten en prioriteit gaf aan het bezoeken van Azan boven moeder zijn. Het is duidelijk dat fans van '90 Day Fiancé' verdeeld zijn over zowel Nicole's eerdere acties in de show als haar huidige levensstijlkeuzes.

Van wie ze vandaag is, hield Nicole vol: "Geloof het of noteer, maar zo ben ik nu niet. Ik ben veel veranderd…" Natuurlijk, aangezien Nicole en Azan niet langer op TLC verschijnen, fans schreeuwen om details over wat er tegenwoordig met hen gebeurt.

Het is moeilijk te zeggen of Nicole is veranderd, vooral omdat fans alleen zien wat ze kiest om te delen op Instagram of andere sociale media. En hoewel ze nog steeds berichten plaatst over Azan en haar Instagram-bio zegt dat ze verloofd is, vragen critici zich af of zij en Azan nog wel samen zijn.

Aanbevolen: