90 Day Fiancé': wat heeft Angela gezegd over haar reis naar gewichtsverlies?

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': wat heeft Angela gezegd over haar reis naar gewichtsverlies?
90 Day Fiancé': wat heeft Angela gezegd over haar reis naar gewichtsverlies?
Anonim

Angela Deem en Michael Ilesanmi zijn absoluut een van de beroemdste (en meest dramatische) 90 dagen verloofde koppels. Fans ontmoetten ze voor het eerst toen ze schitterden in seizoen 2 van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days. Sindsdien zijn ze op een paar shows in de 90 Day Fiancé-franchise geweest, waaronder seizoen 3 van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, seizoen 7 van 90 Day Fiancé, seizoen 5 van 90 Day Fiancé: Happily Ever After?, en seizoen 6 van 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Angela is door al deze shows een enorme reality-tv-ster geworden.

Nu gebruikt ze haar roem voorgoed en inspireert ze fans met haar reis naar gewichtsverlies. Ze heeft in augustus 2020 een afslankoperatie ondergaan en is sindsdien zeer succesvol in het afvallen. Ze documenteerde een deel van haar reis in seizoen 6 van 90 Day Fiancé: Happily Ever After? om anderen te laten zien dat ze alles kunnen als ze niet opgeven. Hier is alles wat Angela heeft gezegd over haar reis naar gewichtsverlies.

6 Ze besloot de operatie te ondergaan om haar gezondheid te verbeteren

De belangrijkste reden waarom Angela besloot een afslankoperatie te ondergaan, was om haar gezondheid te verbeteren. Ze was bang dat ze een hartaanval zou krijgen, omdat ze na het begin van de pandemie ongeveer 20 pond was aangekomen. Tijdens een interview met Entertainment Tonight zei Angela: "Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb, want mijn gezondheid is nu zoveel beter. Ik heb het gevoel dat ik een hartaanval zou krijgen als ik niet geopereerd zou worden. … Als je het gevoel hebt dat je gezondheid je naar beneden gaat slepen en als ik iemand kan helpen deze operatie te doen… Ik bedoel, het is gevaarlijk, maar het is gevaarlijk om het niet te krijgen." Het is altijd een risico als u een operatie ondergaat, maar het is het waard om een beter en langer leven te hebben.

5 Ze moest haar levensstijl veranderen om de operatie te laten werken

Nadat Angela haar afslankoperatie had ondergaan, moest ze veel veranderingen in haar leven aanbrengen om het volledig te laten werken en haar te helpen. Angela vertelde Entertainment Tonight: "Het zal je op weg helpen, maar je moet de levensstijl ermee veranderen, want het betekent niet dat je een paar jaar later niet meer op gewicht kunt komen. Dat kan. Het is een reis … Er is een regenboog aan het einde ervan, ik zeg het je. Ik heb me nog nooit zo veel beter gevoeld in mijn leven." Ze moest haar favoriete eten opgeven (met uitzondering van verjaardagstaart op haar verjaardag), vaker sporten en gezonder eten. Ze at altijd graag cake en hamburgers, maar ze is cold turkey gegaan en heeft ze met succes opgegeven om gezonder te zijn.

4 Ze is 100 pond afgevallen (tot nu toe)

Angela's afslankoperatie was niet zomaar een hele operatie - ze moest drie verschillende operaties tegelijk ondergaan. Maar het hele proces was het waard en ze kon veel afvallen. "90 Day Fiancé-ster Angela boekt grote vooruitgang als het gaat om haar gezondheid. ET sprak onlangs met de uitgesproken 54-jarige realityster en ze onthulde dat ze 100 pond is afgevallen sinds ze een afslankoperatie heeft ondergaan", aldus Entertainment Tonight. Angela meldde dat ze in april 2021 100 pond was afgevallen. Sindsdien heeft ze niet veel meer gezegd over haar reis naar gewichtsverlies, dus misschien is ze nu nog meer afgevallen.

3 De operatie heeft de relatie tussen haar en Michael onder druk gezet

Angela is vorig jaar geopereerd, maar we hebben er pas dit jaar iets van te zien gekregen toen seizoen 6 van 90 Day Fiancé: Happily Ever After? première. En we moesten wachten om Michaels reactie op de operatie te zien en hoe het hun relatie beïnvloedde. Angela vertelde Entertainment Tonight: "Ik kan je vertellen dat hij een kont was. Hij was een totale. Ik kan je vertellen dat ik hier alleen in was. Weet je, ik deed mijn borsten en hij hield van mijn borsten. Ik weet niet of hij het was die er geen deel van uitmaakte omdat hij daar op dat moment was of zo, maar we hebben het meegemaakt." Hij dacht dat Angela het deed voor haar uiterlijk en hij wilde niet dat ze dat deed. iets aan zichzelf veranderen. Hij realiseerde zich niet hoeveel haar gezondheid op het spel stond. Het paar maakte een heel moeilijke tijd door na Angela's operatie omdat ze er twee totaal verschillende opvattingen over hadden.

2 Ze wilde de operatie doen voor de mensen van wie ze houdt

Hoewel Angela en Michael ruzie hadden over de operatie, wilde ze het toch doen voor hem en de andere mensen van wie ze houdt. Tijdens een interview met US Weekly zei Angela: "Het heeft voordelen om het voor mezelf te doen, omdat het ook de kleinkinderen ten goede komt die langer om me heen zijn en [Michael] en ik langer samen zijn. Ik deed het voor mezelf om in leven te blijven… en om degenen van wie ik hou ten goede te komen.' Hopelijk ziet Michael in hoeveel de operatie haar heeft geholpen en dat ze nu nog meer jaren samen zullen hebben.

1 Ze wil dat mensen haar prestatie zien en wat er kan gebeuren als je ergens je zinnen op zet

Angela werd een realityster vanwege de relatie tussen haar en Michael, maar ze wil haar bekendheid gebruiken om anderen te inspireren en te laten zien dat ze alles kunnen als ze er maar hun zinnen op zetten. Angela vertelde Entertainment Tonight, "Ik ben opgewonden dat ze zien dat als ik ergens mijn zinnen op zet, ik het doe." Ze heeft veel meegemaakt om haar doel te bereiken, maar al het harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen en ze leidt haar leven zoals ze altijd al wilde.

Aanbevolen: